Eu cred ca sunt simptomele negative ale schizofreniei
.Eu cred ca sunt simptomele negative ale schizofreniei.
dialoghez putin si nu pot privi oamenii in ochi, nu ii inteleg ce vorbesc parca sunt pe alta unda.ii privesc superficial si ma conduc dupa mimica fetelor.fetele au mesajul lor si cind zimbesc am impresia ca zimbesc de mine si ma pierd cu firea.imi simt 'eul'l si fata monotona si cind zimbeste cineva cred ca ma vede cum sint trist si ma ia cu calduri.vreau sami spuneti cum sa rezolv aceste probleme.
dialoghez putin si nu pot privi oamenii in ochi, nu ii inteleg ce vorbesc parca sunt pe alta unda.ii privesc superficial si ma conduc dupa mimica fetelor.fetele au mesajul lor si cind zimbesc am impresia ca zimbesc de mine si ma pierd cu firea.imi simt 'eul'l si fata monotona si cind zimbeste cineva cred ca ma vede cum sint trist si ma ia cu calduri.vreau sami spuneti cum sa rezolv aceste probleme.
3 comentarii
Incearca o vizita la un psiholog, te-ar putea ajuta mult!
Cred ca e nevoie de o clarificare, ti s-a pus un diagnostic de schizofrenie de catre un psihiatru?, sau astea sunt problemele cu care te confrunti si ai impresia ca e vorba de schizofrenie?
Buna ziua.acest diagnostic m-i sa pus de un psihiatru, mai intii depresie, apoi schizofrenie paranoidala.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3schizofrenia se transmite ereditar?
- 10schizofrenie recuperata
- 16schizofrenica, ma tem de singuratate si de saracie
- 6boala nasoala - schizofrenie - depresie.. urat
- 26Mama se confrunta cu o boala psihica: schizofronia.
- 3Despre schizofrenie
- 8Cu cartile pe fata
- 36Schizofrenicii au sansa la viata?
- 2Daca doctorul ti-a dat 90% ca ai schizofrenie cum ai mai putea scapa
- 71Schizofrenie - grup de suport
- 7Ingrijirea persoanelor cu schizofrenie
- 0Se pot face prietenii aici?
- 6După noua lege a pensiilor o sa mai primim pensia de invaliditate daca nu am muncit deloc?
- 0Serialele Doctorul cel bun și doctorul minune
- 1Ce soluții și metode de vindecare alternative cunoașteți ptr toc și schizo??
- 3Pot da bacalaureatul daca am schizofrenie?
- 12Garsonieră sau azil pentru o persoana cu schizofrenie, care ar fi soluția?
- 7Intrebari si Raspunsuri Pt Cei cu Boli Psihice Diagnosticate:Schizofrenie, Bipolar, Depresie
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: