Eu cred ca sunt simptomele negative ale schizofreniei
.Eu cred ca sunt simptomele negative ale schizofreniei.
dialoghez putin si nu pot privi oamenii in ochi, nu ii inteleg ce vorbesc parca sunt pe alta unda.ii privesc superficial si ma conduc dupa mimica fetelor.fetele au mesajul lor si cind zimbesc am impresia ca zimbesc de mine si ma pierd cu firea.imi simt 'eul'l si fata monotona si cind zimbeste cineva cred ca ma vede cum sint trist si ma ia cu calduri.vreau sami spuneti cum sa rezolv aceste probleme.
dialoghez putin si nu pot privi oamenii in ochi, nu ii inteleg ce vorbesc parca sunt pe alta unda.ii privesc superficial si ma conduc dupa mimica fetelor.fetele au mesajul lor si cind zimbesc am impresia ca zimbesc de mine si ma pierd cu firea.imi simt 'eul'l si fata monotona si cind zimbeste cineva cred ca ma vede cum sint trist si ma ia cu calduri.vreau sami spuneti cum sa rezolv aceste probleme.
3 comentarii
Incearca o vizita la un psiholog, te-ar putea ajuta mult!
Cred ca e nevoie de o clarificare, ti s-a pus un diagnostic de schizofrenie de catre un psihiatru?, sau astea sunt problemele cu care te confrunti si ai impresia ca e vorba de schizofrenie?
Buna ziua.acest diagnostic m-i sa pus de un psihiatru, mai intii depresie, apoi schizofrenie paranoidala.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 31schizofrenie, delir mistic, halucinatii auditive si vizuale
- 3schizofrenie - exista sanse de vindecare?
- 5Efecte secundare in urma consumului de Zyprexa
- 0Schizofrenie
- 21Sa fie schizofrenie? va rog ajutati-ma!
- 7sunt schizofrenic de ceva vreme si am o problema cand merg pe strada
- 21Anxietate si schizofrenie
- 7simptome ale schizofreniei sa fie?
- 1Diagnostic pus gresit (modificat)
- 5Tulburare discordanta
- 7As dori o informație despre schizofrenie
- 4Cei cu schizo !
- 0Despre medicamentul sep-36856
- 1Pot sa fac facultatea de psihologie și fara sa profesez dupa daca am schizofrenie?
- 2M-ar primi la Facultatea de Biologie sau Facultatea de Istorie daca am schizofrenie?
- 1Ce soluții și metode de vindecare alternative cunoașteți ptr toc și schizo??
- 9Se vindeca depresia la cei cu schizofrenie?
- 5Citicolina reduce simptomele negative la pacienții cu schizo
- 16Pt persoanele Letargice cu schizo (am noutati)
- 16Restrictii schizofrenie si alte boli afectiuni psihice
Mai multe informații despre: Schizofrenia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: