eu nu am secretiile alea din penis.. mie imi vin de undeva de sub cap

Buna ziua. Am facut sex cu o fata, acum cateva saptamani, si credeam ca am 'sculament'. Dar eu nu am secretiile alea din penis (pe acolo pe unde ma urinez, mai exact) mie imi vin de undeva de sub cap. Si se ridica la suprafata, un lichid alb, urat mirositor. Si cand il imbib in hartia igienica, se face galben. Am fost la un doctor dermato-veneric, si mi-a dat Zanocin pentru 5 zile. Dar nu am vazut nici o schimbare. Peste cateva zile trebuie sa ma duc iar. Intrebarea mea este. Se poate sa fie ceva, fara transmisie sexuala? Adica sa 'raceasca' sau nu stiu. Am mai citit undeva ca poate sa se fi iritat de la lichidul ala din vagin.
6 comentarii

După părerea mea este doar o infecţie urinară şi cel mai eficient tratament se pare că este biseptolul. Dacă aşteptaţi antibiograma, este posibil să se accentueze usturimile şi să apară urinări foarte dese şi sângerări. Mai multă atenţie la igienă. Nu are legătură cu secreţiile vaginale. Totuşi mi se pare interesantă exprimarea: "Dar eu nu am secretiile alea din penis...mie imi vin de undeva de sub cap". :)

Deramato venerice, in mod cert. Nu întârziaţi examenul de specialitate.

acesta infectie poate afecta si partenera ?... acest lucru patesc si eu, de sub capul penisului vine un lichid galbui imbibat pe chilot sau hartie si urat mirositor, si mici dureri. vreau un tratament dak se poate, imi este rusine sa merg la un cabinet ceva

Până ajungeţi la medic, puteţi lua preventiv biseptol din 6 in 6 ore cam 7-10 zile

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Ma doare cand ating penisul
- 5bubite pe penis, nu dor, nu se sparg, nu ma mananca
- 14Capul penisului rosu
- 7ciudatenii pe penis
- 3nu stiu ce se intampla
- 5problema... dubioasa: imi tot apare o depunere albicioasa pe gland
- 4senzatie usturime penis
- 14penisul meu e in erectie nu pot sa ii descopar capu de piele
- 3Problema penis...
- 3Chestii ciudate pe penis !
- 24Problema grava penis
- 4am 14 ani si pt varsta mea mi se pare mic penisul
- 3un fel de inel sub capul penisului - va rog raspundeti
- 0am intins pielea penisului meu la maxim si am o senzatie de discomfort la atingere
- 9Mancarimi si secretie... pe penis
- 1Problema penis..Va rog am nevoie de un sfat
- 4Pete la nivelul scrotului si formatiuni mici pe circumferinta glandului
- 0Piele decojita penis
- 0Lichid alb din penis
- 2Pot avea gonoree?
Mai multe informații despre: Penisul scurgere alba din penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: