Excrecenţa langa Amigdala
Buna seara!astazi am descoperit o excrescenta langa amigdala dreapta, nu doare...sunt forte sperita, ce poate fii...momentant nu sunt in ţara.multumesc
3 comentarii
si daca NU descopereai acea excrescenta ?
nu erai speriata...
sfat
1 nu iti faci control singura daca NU ai studii medicale ca duce la dureri de cap inutile
2 te faci ca nu ai descoperit nimic.. pana ajungi al un medic ORL
3 posibil un simplu papilom care trebuie scos cui laser sau radiofrecventa
nu erai speriata...
sfat
1 nu iti faci control singura daca NU ai studii medicale ca duce la dureri de cap inutile
2 te faci ca nu ai descoperit nimic.. pana ajungi al un medic ORL
3 posibil un simplu papilom care trebuie scos cui laser sau radiofrecventa
Multumesc!o sa merg la un control cat mai repede.Sper sa nu fie ceva mai grav...sunt ipohondrica:(
Buna seara!
Tatal meu a primit astazi, in urma unui consult de rutina de medicina muncii, diagnosticul de formatiune ulcerata baza lueta cu extindere val palatin si amigdala stanga si a primit recomandare pentru investigatii suplimentare. Urmeaza ca maine sa mearga la un consult ORL dar as vrea sa stiu si pararea dumneavoastra despre diagnostic. Poate fi cancer? Ce trebuie facut in continuare?
Va multumesc anticipat si va apreciez pentru dedicarea cu care oferiti sfaturi.
Tatal meu a primit astazi, in urma unui consult de rutina de medicina muncii, diagnosticul de formatiune ulcerata baza lueta cu extindere val palatin si amigdala stanga si a primit recomandare pentru investigatii suplimentare. Urmeaza ca maine sa mearga la un consult ORL dar as vrea sa stiu si pararea dumneavoastra despre diagnostic. Poate fi cancer? Ce trebuie facut in continuare?
Va multumesc anticipat si va apreciez pentru dedicarea cu care oferiti sfaturi.
Alte subiecte recente din această secțiune: