Exista riscul unei sarcini?

Pe 17-18 ianuarie am avut un contact sexual, la inceput (cam 2 minute) neprotejat apoi cu prezervativ. Prietenul meu mi-a spus ca nu si-a dat drumu dar in capul meu am multe scenarii. Menstruatia o am din 30 in 30 de zile si de atunci mi-a venit regulat. Am facut un test de sarcina la 2 saptamani dupa contactul sexual si a iesit negativ, am facut altul la 2 saptamani dupa ce il facusem pe primul si a iesit negativ. 99% sunt sigura ca nu sunt insarcinata, dar din cauza unor site-uri m-am speriat. Mentionez ca nu am avut niciun simptomm, insa ma doare in parteA stanga( nu sunt sigura dacz ovarul) si am unele crampe ca si cum mi-ar ' ghiorţăi' stomacul insa foarte usoara. Astept raspunsul sau sfaturile dumneavoastra. O zi buna !
2 comentarii

Mentionez ca pe data de 4 feb.cand am facut si primul test mi-a venit menstruatia in cantitate mare, a 2a oara pe 6 martie in cantitate redusa iar acum pe 5 aprilie vad ca e normala insa aseara am simtit o usoara usturime la nivelul vezicii urinare. Ma gandesc ca daca nu e sarcina atunci e posibil sa am o infectie.

Chiar nu poate raspunde nimeni? Am nevoie sa stiu daca sunt insarcinata sau e o posibila infectie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Am luat postinor, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 5pot fii insarcinata... s-a rupt prezervativul
- 7sunt cumva insarcinata???
- 4Virgina si insarcinata?
- 1sunt insarcinata?
- 4sunt gravida ?
- 7pot ramane insarcinata?
- 1oare sunt insarcinata?
- 5am 26 de zile intarziere.. sunt insarcinata?
- 10Doresc parerea unui medic. Urgent!
- 4se poate sa fiu insarcinata?
- 4as putea fi insarcinata?
- 1Simptome sarcina?
- 5Lichidul preejaculator si sarcina
- 18ciclu menstrual
- 1sunt sau nu gravida???
- 4Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu !
- 1sunt însărcinată?
- 1Menstruatie intarziata
- 1Sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: