Exista riscul unei sarcini?

06-04-2015
Rocsana C
Nu este medic/terapeut
Rocsana C
Pe 17-18 ianuarie am avut un contact sexual, la inceput (cam 2 minute) neprotejat apoi cu prezervativ. Prietenul meu mi-a spus ca nu si-a dat drumu dar in capul meu am multe scenarii. Menstruatia o am din 30 in 30 de zile si de atunci mi-a venit regulat. Am facut un test de sarcina la 2 saptamani dupa contactul sexual si a iesit negativ, am facut altul la 2 saptamani dupa ce il facusem pe primul si a iesit negativ. 99% sunt sigura ca nu sunt insarcinata, dar din cauza unor site-uri m-am speriat. Mentionez ca nu am avut niciun simptomm, insa ma doare in parteA stanga( nu sunt sigura dacz ovarul) si am unele crampe ca si cum mi-ar ' ghiorţăi' stomacul insa foarte usoara. Astept raspunsul sau sfaturile dumneavoastra. O zi buna !
2 comentarii
0
06-04-2015, ora 16:37
Rocsana C
Nu este medic/terapeut
Rocsana C
Mentionez ca pe data de 4 feb.cand am facut si primul test mi-a venit menstruatia in cantitate mare, a 2a oara pe 6 martie in cantitate redusa iar acum pe 5 aprilie vad ca e normala insa aseara am simtit o usoara usturime la nivelul vezicii urinare. Ma gandesc ca daca nu e sarcina atunci e posibil sa am o infectie.
0
06-04-2015, ora 19:04
Rocsana C
Nu este medic/terapeut
Rocsana C
Chiar nu poate raspunde nimeni? Am nevoie sa stiu daca sunt insarcinata sau e o posibila infectie
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •