extractie dentara

buna ziua, am si eu o problema miercuri mi-am scos o masea, dupa extractie in prima zi nu am simtit nimic insa a doua zi a inceput sa imi simt dantura de langa ea amortita si putin dureroasa, vineri ma durea putin maseaua de langa ea care este plombata si o simteam mai mare deact celelalte, iar azi a inceput sa ma doara urechea si amigdalita dupa partea ei cand inghit, si simt si o durere a pieli dupa fata si cap dupa partea ei. va rog frumos ce imi recomandati si daca este ceva grav si unde sa merg sa rezolv problema? multumesc
1 comentarii

posibil sa fi facut o infectie...mergeti la medicul care a facut extractia sa evalueze exact problemele aparute
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Dureri dupa extragerea unei masele de minte
- 1inflamare dupa extractie premolari
- 5Radacina ramansa dupa extractie este o problema?
- 4Inflamatie obraz la o saptamana dupa extractia dentara!
- 3Sfaturi dupa extractie de masea
- 0extractie resturi masea
- 3e greu de extras maseaua de minte?
- 5Dinte extras
- 1Post operatie masea de minte
- 4durere limba dupa ce am fost la dentist pt o extractie si o plomba
- 2Locul umflat dupa extractie
- 4Urgent, extractie premolar se vindeca foarte greu !
- 1maseau umflata dar mi-a scoso!
- 2Operație sau extracție
- 4Extractia premolarilor in vederea tratamentului ortodontic schimba forma fetei in rau?
- 2Extracție dinte
- 1As vrea sa.mi scot singur o masea
- 3Extracție măsea de minte cariata în timp ce iau antibiotic
- 1Obraz umflat fara durere la o luna dupa extragere molar de minte
- 1Exctractie dentara
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: