Extrasistole atriale si ventriculare zilnic

20-09-2019
Gabrielacrv
Nu este medic/terapeut
Gabrielacrv
Buna ziua. De 2 ani ma confrunt cu extrasistole atriale si ventriculare. Le am zilnic + tahicardie peste 100 si in repaus. Timp de 2 ani incontinu am incercat cu vitamine si minerale ( magne, b1, b6, omega, calciu, , conezima, fier, zinc ) toate prostiile. Nu am scapat de ele, am zis ca e ceva pe stres si am luat si ( stresclin si extravalerian cardio) am incercat ceaiuri de calmare. Tot degeaba. Am fost la psiholog si nu ar fi vorba de atacuri de panica ! În astia 2 ani a fost cum a fost, însă de 3 luni sunt mai rau, ma simt tot mai obosită, palpitatiile sunt mai dese, ( am avut un moment in care am avut palpitati o oră continu) amestec, obosesc la efort ( am ajuns o persoană sedentară). Buun, am fost la multi medici cardiologi in astia 2 ani, am făcut eco, holter24, si au iesit ok, câteva extrasistole pe holter. Recent am fost iar la consult, mi sa facut iar un eco, un holter, test efort, analize sânge, mi au găsit 80 extrasistole ventriculare si 60 atriale. Nu mi sa dat tratament decât cu magnerot, ieri am fost la un control de rutină, si i am zis doamne doctor ca degeaba nu am scapat de ele, si a zis sa incercam o săptămână cu corlentor cea mai mică doză. Ideea e ca am o nelămurire, am citit pe prospect ca nu se recomanda celor cu aritmii ( eu având extrasistole?nu sunt tot aritmii?) Si ca nu tratează extrasistolele. Mi sa recomnadat pentru pulsul mărit pe care îl am si sunt putin un dubii. Mentionez ca am 20 de ani, nu am probleme cu tiroida sau altceva. Am doar astm bronsic.
3 comentarii
0
20-06-2020, ora 13:25
alexitaturcu
Nu este medic/terapeut
alexitaturcu
Buna. La fel am patit si eu, de aproape un an de zile.
La mine a inceput in urma atacurilor de panica, am facut terapie si tratament, dar am ramas cu aceste extrasistole care ma impiedica sa am o viata linistita.
Am fost de 3 4 ori la cardiolog in ultimul an, ekg, ecocardiografie, holter 24h..toate bune in afara de o mica tahicardie sinusala. Mi s-a recomandat la fel, corlentor..sa fiu sincera m-a ajutat pe partea pulsului crescut..nu mai obosesc atat de repede, palpitatiile inca le am...aproape in fiecare zi.
L-ai incercat? Esti mai bine acum? Si eu sunt destul de disperata si as vrea sa stiu daca sunt oameni care au scapat de ele. Mersi
0
10-09-2020, ora 02:56
Gabrielacrv
Nu este medic/terapeut
Gabrielacrv
Bună, daca vrei scrie mi in privat, putem vorbi acolo mai multe.
Eu inca tot pe corlentor sunt, din 2019. Ma ajuta doar pe partea cu pulsul si oboseala. In rest nu!! Am zile cand nu fac extrasistole deloc si zile cand le fac consecutiv. Am obosit sa mai merg la medici si am renuntat :)) raman pe corlentor si magnerot, si fie ce o fi...poate intr o zi scap de ele..
Tu cum esti? Ai reusit cumva?
0
08-01-2021, ora 01:17
Tzak77
Nu este medic/terapeut
Tzak77
Buna Laura, cum te găsesc pe Facebook?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: