extrasistole

31-03-2011
cocolea marcel
Nu este medic/terapeut
cocolea marcel
sunt operat pe cord de 14 ani inlocuire valva aortica, acum 3 ani de zile am facut si o operatie de colecist mi s-a zis ca as avea si un inceput de gastrita problema pe care o am este ca dupa masa la o jumatate de ora incep aritmiile (extrasistolele).Ce as putea sa fac, Am facut si analiza heliobacteri -pylori rezultatul este negativ.
1 comentarii
0
07-04-2011, ora 23:16
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Buna ziua. Dupa operatia de colecist exista cateodata un sindrom post-colecistectomie, care da de obicei simptome digestive. Daca extrasistolele au legatura clara cu alimentatia, luati mese mici si dese, evitati alimente ca ciocolata, galbenusul de ou, grasimile (ca sa se digere au nevoie de bila). Faceti un EKG. In timp sistemul digestiv o sa se obisnuiasca fara colecist, iar situatia se va ameliora. Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici