Fata amortita si tratament olanzapina...

Sunt sub tratament cu olanzapina... si de la un timp a inceput sa mi amorteasca fata in partea stanga sub ochii... sunt in strainatate si nu am cum ajunge la medic.. ce sa fac... sa continui tratamentul cu olanzapina... ?? Subliniez ca am întrerupt pentru cateva zile tratamentul sa vad daca imi amorteste fata de la pastile... si nu imi amorteste de la pastile...
6 comentarii

Continuati. Altfel exista riscul de a face recadere.
Tratamentul nu se intrerupe decat la indicatia si dupa schema data de medic sa nu faceti recadere sau sevraj.
Tratamentul nu se intrerupe decat la indicatia si dupa schema data de medic sa nu faceti recadere sau sevraj.

Opreste-te!!!!!!! Ajungi leguma asa eram si eu fata umflata picioare amorteala la ridicare. Ai un fel de cum sa ma exprim gen intoleranta la un element din pastila

Ba se intrerupe treptat cate putin eu asa am facut la recomandarea mea proprie! Eu

Discutați cu medicul care v-a dat tratamentul, pentru că nu aveți voie să-l întrerupeți dintr-o dată, că vă face mai mult rău decât bine.

Scade din doza!. Este risc de avc la unele antipsihotice. Olanzapina este un sedativ puternic.
Discuți cu medicul cand ajungi la consult, dar nu cu fața umflată sau vasele sparte.
Discuți cu medicul cand ajungi la consult, dar nu cu fața umflată sau vasele sparte.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 63Antidepresive - contraindicatii
- 23serlift (sertralina) imi da anxietate maxima
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 1ce doza de romparkin (trihexifenidil 2mg) este letala
- 72A luat cineva haloperidol?
- 5Reactii adverse tratament
- 0Schimbare loc de munca
- 3magneziu si medicatia psihotropa?
- 0Cipralex si extrasistole
- 48Simptome ciudate, Velafaxina de 75
- 13Crestere doza efectin
- 1Menstruație întrerupta de la Midora
- 2Ketonal combinat cu alprazolam ?
- 2Ce sa iau că sa mă concentrez mai bine?
- 10TRITTICO pareri
- 19Depresie sau ce poate fi ?
- 11Neuroleptice
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: