Fluctuatii in intestin, balonari rapide la mirosuri

Buna ziua, putetzi sami spuneti daca ati mai intilnit Asa situatie, intestinele mele reactioneaza la orice miros, adica formiaza gaze in intestin, daca sunt intrun mediu cu mirosuri, singura simt mirosuri nu pe cele care le cunosc eu. Mai intii nu am avut mirosuri deloc da nu am avut ca am facut testul, da am avut un stres de la ceea ca am lucrat intrun mediu cu chimicate, apoi am lucrat la alt lucru unde se simtia mirosuri puternice de mincare detergenti si Mia deja Mia apart niste mirosuri stranii asemanator benzinei, shi cum este miros shi eu nu simt ma balonez. am facut endoscopie Mia scris ca am bulbopatie eroziva, gastrita eritimoasa duoden, stat la dieta severa vreo 2 saptamini, si acum mai stau la dieta da de balonare nu scap. Ma intreb daca se mai tratiaza, am shi o investigatie la organele jnterne unde arata ca vizica biliara este foarte marita.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.

HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sufar de balonare de foarte multi ani (mai mult de 10)
- 3Balonare si durere surda dreapta burta
- 2scaun cu sange, balonare
- 2dupa cateva min dupa anestezie mi s-a facut rau: ameteala, greata, palpitatii, balonare
- 3durere acuta in tot abdomenul
- 6Am probleme cu stomacul: o data sau de 2 ori/sapt. sunt balonata
- 5balonare.. multe alimente imi produc disconfort si flatulenta
- 6gastrita si altele...
- 5dureri in partea stanga, balonare
- 0flatulenta excesiva si balonare
- 0stare de balonare continua de la cipralex?
- 2Balonare aproape zinlica
- 2Ma simt balonata mereu
- 0Balonare excesivă! Scaun deschis la culoare.
- 0Durere in partea stanga, balonare, de 7 zile
- 0Balonare la nivelul intestinelor
- 0Bolboroseli în abdomen
- 27Probleme digestive, predominant diaree, balonare, crampe
Mai multe informații despre: Balonarea abdominala Balonarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: