Balonare si constipatie dupa tratament pentru anemie prin lipsa de Fier
Buna ziua,
Sufar de anemie prin carenta de Fier, mi s-a recomandat de medicii de la Spitalul de Urgenta din Bucuresti Tothema, pe care l-am luat timp de 3 luni. Apoi 3 saptamani am facut pauza in tratament, 2 saptamani m-am simtit perfect. Apoi am inceput sa iau din nou Fier dar dupa 2 zile au aparut problemele: balonare fara evacuare, crampe abdominale severe din cand in cand (nu mereu), nici un laxativ nu ajuta (Dulcolax, Sennalax, ceai de crusin), nici tratamentele naturiste (seminte de in, tarate de grau, fibre din cereale, miere, etc), nici medicamentele anti-balonare (Debridat, No Spa).
Ma simt grea, am un bolovan in burta, mai ales seara, cu toate ca nu mananc mai nimic de o saptamana, decat salata, oua fierte.
Nu am greata, varsaturi si am mare pofta de mancare.
Mentionenz ca am probleme de reflux gastro, iau Controloc 40 mg de 2 ani (de la spital mi s-a recomandat sa continui cu el).
Ce puteti sa imi recomandati? Sunt disperata, a trecut deja o sapatamana si nu am avut scaun (decat cu supozitoare cu glicerina, care nu sunt de mare ajutor)
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Sufar de anemie prin carenta de Fier, mi s-a recomandat de medicii de la Spitalul de Urgenta din Bucuresti Tothema, pe care l-am luat timp de 3 luni. Apoi 3 saptamani am facut pauza in tratament, 2 saptamani m-am simtit perfect. Apoi am inceput sa iau din nou Fier dar dupa 2 zile au aparut problemele: balonare fara evacuare, crampe abdominale severe din cand in cand (nu mereu), nici un laxativ nu ajuta (Dulcolax, Sennalax, ceai de crusin), nici tratamentele naturiste (seminte de in, tarate de grau, fibre din cereale, miere, etc), nici medicamentele anti-balonare (Debridat, No Spa).
Ma simt grea, am un bolovan in burta, mai ales seara, cu toate ca nu mananc mai nimic de o saptamana, decat salata, oua fierte.
Nu am greata, varsaturi si am mare pofta de mancare.
Mentionenz ca am probleme de reflux gastro, iau Controloc 40 mg de 2 ani (de la spital mi s-a recomandat sa continui cu el).
Ce puteti sa imi recomandati? Sunt disperata, a trecut deja o sapatamana si nu am avut scaun (decat cu supozitoare cu glicerina, care nu sunt de mare ajutor)
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10disconfort abdominal - durere surda in abdomenul inferior
- 6foame excesiva
- 6de 11 ani am probleme de constipatie
- 1Constipatie apoi diaree? Se poate?
- 3HELP! incetinirea tranzitului intestinal
- 3ficat gras-scaun cu sange.. ce poate sa fie? ciroza?
- 4constipatie
- 25Nu pot avea scaun decat cu ceaiuri sau cu laxative
- 1scaun apos, negru
- 1balonari si gaze
- 6constipare din timpul sarcinii
- 2Balonare aproape zinlica
- 2durere abdominala si balonare
- 2sufar de constipatie cronica si de aprox 5 ani beau ceaiuri si iau diverse medicamente zilnic
- 1Constipatie-acnee
- 1Senzatie de balonare continua
- 6Constipație grava
- 1Balonare, probleme gastrice
- 1Balonare, constipație, reflux și pierdere in greutate
- 1Endometrioză?
Mai multe informații despre: Constipatia Balonarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: