formatiune tumorala diafiza femur drept
Buna ziua ! Eu ce sa zic daca ca medic dvs. nu ati inteles nimic sau nu ati ajuns la o concluzie, eu care nu am habar despre medicina ce sa inteleg. Mine merg la medicul oncolog sa mi-le citeasca sa vad ce spune si dumnealui, si cu dumnezeu inainte.
Buna ziua!
De obicei diagnosticul histo-patologic suna simplu: formatiune tumorala de tipul "cutare", sau eventual tesut inflamator ne-tumoral.
Descrierea detaliata a celulelor, asa cum mi-ati transmis-o D-voastra, nu constituie un diagnostic veritabil, care sa poata permite o conduita terapeutica optima, si tine mai mult de detalii pe care le cunosc doar anatomo-patologii.
In ortopedie, o conduita terapeutica precisa necesita un diagnostic histo-patologic precis.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
De obicei diagnosticul histo-patologic suna simplu: formatiune tumorala de tipul "cutare", sau eventual tesut inflamator ne-tumoral.
Descrierea detaliata a celulelor, asa cum mi-ati transmis-o D-voastra, nu constituie un diagnostic veritabil, care sa poata permite o conduita terapeutica optima, si tine mai mult de detalii pe care le cunosc doar anatomo-patologii.
In ortopedie, o conduita terapeutica precisa necesita un diagnostic histo-patologic precis.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 33fractura de femur
- 42fractura pertrohanteriana
- 4fractura de col femural si fractura cominutiva de femur
- 6fractura cap femural stang, fractura la nivelul sprancenei acetabulare stangi cu deplasare
- 3RMN - interpretare si tratament
- 7infectie la sold dupa protezare
- 7operatie alungire femur nu se inchide
- 4timpul maxim de vindecare a unei fracturi externe de femur si scoaterea tijei
- 10problema femur
- 1m-am accidentat la fotbal, mi s-a recomandat RMN
- 3fractura de femur
- 1Este normala durerea dupa o operatie de fractura de col femural?
- 5Recuperare postoperatorie fractura col femural
- 6Genunchi blocat dupa opetatie de femur
- 2durere os femur dupa 20ani de la operatia de fractura de femur
- 0Am nevoie de ajutor! disconfort la piciorul stang din bazin
- 1Fractura de col femural, pacienta de72 ani neoperabila.
- 5Operatie la femur
Mai multe informații despre: fractura de femur RMN picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: