Gardnerella vaginalis
Bună ziua! Am făcut un test veneris la care mi s-a depistat Gardnerella vaginalis+candidoza, am urmat tratamentul dat de doctor și anume uractiv forte pastile de 2 ori pe zi, antibiotic cuminol de 2 ori pe zi și fluconazol în prima zi de tratament și ultima. Am urmat tratamentul timp de 5 zile însă nici o îmbunătățire, aceleași probleme, secreții foarte abundente cu miros foarte neplăcut.. ce altceva îmi recomandați ? Mulțumesc!
3 comentarii
Buna,
Ai reusit sa rezolvi aceasta problema? Am aflat si eu astazi acelasi rezultat ca si tine la testul Veneris
Ai reusit sa rezolvi aceasta problema? Am aflat si eu astazi acelasi rezultat ca si tine la testul Veneris
Bună! Nu am scăpat, aceleași simptome, zilele următoare o să merg iar la ginecolog pentru alt tratament, deși nu cred că mai există din moment ce am încercat o tonă de medicamente creme etc... încă sunt optimistă că o să scap de această' boală ' cu toate că optimismul scade pe zi ce trece:)) Sănătate multă!
Incerca pastile Safocid, sunt 4 la număr si trebuie luate toate odată, tratament in pereche. Mie mi-a ajutat. Sănătate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4gardnerela - cat de grava este?
- 2Sunt nelamurita!
- 2Menstruatie si secretie vaginala abundenta
- 5de 3-4 zile secretia vaginala nu mai este normala
- 4Gardnerella Vaginalis
- 13zona intima are un miros neplacut si secretii abundente
- 2Secretie vaginala anormala
- 6Secreții anormale și dureri pelvine - Ovulatie?
- 2infectie vaginala
- 0Interpretare analize ginecologie
- 2Secretie vaginală schimbată
- 8Scurgere vaginala ciudata
- 8Sânge dupa contact sexual
- 0Analize secretie vaginala/col uterin
- 1Scurgeri vaginale
- 1Infecție urinara? scurgeri abundente, alb-branzoase cu miros neplacut și mâncărimi
- 0Scurgeri in timpul sarcinii si dupa un avort spontan
- 1Scurgere vaginala modificata
Mai multe informații despre: Secretiile vaginale anormale gardnerella vaginalis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: