Gardnerella vaginalis

27-04-2019
Anonim7766
Nu este medic/terapeut
Anonim7766
Bună ziua! Am făcut un test veneris la care mi s-a depistat Gardnerella vaginalis+candidoza, am urmat tratamentul dat de doctor și anume uractiv forte pastile de 2 ori pe zi, antibiotic cuminol de 2 ori pe zi și fluconazol în prima zi de tratament și ultima. Am urmat tratamentul timp de 5 zile însă nici o îmbunătățire, aceleași probleme, secreții foarte abundente cu miros foarte neplăcut.. ce altceva îmi recomandați ? Mulțumesc!
3 comentarii
0
17-06-2019, ora 10:55
sabinasabina
Nu este medic/terapeut
sabinasabina
Buna,

Ai reusit sa rezolvi aceasta problema? Am aflat si eu astazi acelasi rezultat ca si tine la testul Veneris
0
18-06-2019, ora 23:15
Anonim7766
Nu este medic/terapeut
Anonim7766
Bună! Nu am scăpat, aceleași simptome, zilele următoare o să merg iar la ginecolog pentru alt tratament, deși nu cred că mai există din moment ce am încercat o tonă de medicamente creme etc... încă sunt optimistă că o să scap de această' boală ' cu toate că optimismul scade pe zi ce trece:)) Sănătate multă!
0
20-06-2019, ora 12:59
Slaninavesela
Nu este medic/terapeut
Slaninavesela
Incerca pastile Safocid, sunt 4 la număr si trebuie luate toate odată, tratament in pereche. Mie mi-a ajutat. Sănătate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combaterea rezistenței la antibiotice: nou tratament natural pentru vaginoza bacteriană
  •