Gerodorm1/4

09-10-2025
ili47
Nu este medic/terapeut
ili47
Azi, dupamasa am luat 1/4 ( sfert ) din comprimate Gerodorm, am reusit sa stau, poate si am atipit, dupa care am avut a stare mai linistita, am gresit ?
Nu pot dormi de cateva saptamini ( am 77 ani ), o tanara din familie e grav bolnava, cum pun capul jos numai la ea ma gandesc, , , , stiu ca eu nu pot face nimic, , , asi ajuta, daca ma vede bine dispusa, cu respdct
3 comentarii
0
10-10-2025, ora 07:32
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu ati gresit.
0
19-10-2025, ora 19:48
ili47
Nu este medic/terapeut
ili47
Ce poate inlocui Gerodormul ?
0
20-10-2025, ora 18:01
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti pe sfertul de Gerodorm acum, nu il mai inlocuiti. Naturistele sunt prea slabe.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Utilizarea cronică a benzodiazepinelor afectează somnul și sănătatea cognitivă la vârstnici
  • Prescrierea benzodiazepinelor și antipsihoticelor în ospicii pentru pacienții cu demență: risc crescut de mortalitate la 180 de zile
  •