glande fordyce? negi?

12-01-2010
mirelaaprilie
Nu este medic/terapeut
mirelaaprilie
am fost la o ginecoloaga mai nebuna si mi-a zis ca am HPV condiloame- sa iau isoprinosine pentru imunitate. am fost apoi la dermatoloaga si mi-a zis ca asa e aspectul mucoasei mele- niste glande fordyce mai dezvoltate, nimic pentru care sa imi fac griji prea tare... a zis ca multi oameni le confunda cu negii si se apuca sa la cauterizeze, dar de fapt nu e nimic. e drept ca dupa pozele de pe net nu arata deloc deloc ca negii, dar nu am gasit nici asa zise glande fordyce... e doar un aspect ciudat asa... pe cine sa cred? are rost oare sa ma duc asa in disperare la doctori? ca tot s-or gasi sa nu mi convina ce zic...sau sa se contrazica intre ei.
2 comentarii
0
14-01-2010, ora 02:39
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Stimată d-nă Mirela,

Înclin să cred că d-na dermatolog a fost cea care v-a diagnosticat corect; Isoprinosine este un antiviral foarte eficace, îl puteţi administra profilactic (pentru a preveni), pentru a vă ajuta sistemul imunitar în lupta cu viruşii (timp de 10 zile, 3 comprimate pe zi). Decizia vă aparţine!

"sau sa se contrazica intre ei." - VIZIUNEA depinde de VIZIONAR; Ambii medici au văzut aceeaşi mucoasă, dar interpretarea a fost rezultatul care a diferenţiat viziunea, deci...fiecare medic interpretează după cum consideră de cuviinţă, înţelegeţi-i ;)

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
04-02-2010, ora 10:57
mirelaaprilie
Nu este medic/terapeut
mirelaaprilie
va multumesc pentru raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns