glosita
imi puteti spune va rog care sunt simptomele intr-o glosita micotica? poate sa apara si un gust alterat in gura? si care este tratamentul in afara de spalaturi cu ceai de salvie.
5 comentarii
initial se cauta cauza glositei si a micozei
se investigheaza amanuntit tractul digestiv
e mai logic sa tratezi cauza deca numai cteva simptome
se investigheaza amanuntit tractul digestiv
e mai logic sa tratezi cauza deca numai cteva simptome
buna ziua,
daca am acid la stomac se poate face aceasta glosita?
deci am ca o jena in gura, nu prea ma ustura limba doar ca am un gust ciudat si la ORL cand am fost mi s-a spus ca ar fi glosita micotica si ca am si niste filamente de candidoza linguala in urma unui exudat. si mi s-a spus ca din pacate aceasta boala trece foarte greu si mi s-a dat sa fac gargara cu o solutie de la farmacie (borat de sodiu cu apa oxigenata si anestezina). de 2 saptamani fac dar nu vad nici o imbunatatire. ce as mai putea sa fac daca puteti va rog frumos sa imi spuneti.
va multumesc
daca am acid la stomac se poate face aceasta glosita?
deci am ca o jena in gura, nu prea ma ustura limba doar ca am un gust ciudat si la ORL cand am fost mi s-a spus ca ar fi glosita micotica si ca am si niste filamente de candidoza linguala in urma unui exudat. si mi s-a spus ca din pacate aceasta boala trece foarte greu si mi s-a dat sa fac gargara cu o solutie de la farmacie (borat de sodiu cu apa oxigenata si anestezina). de 2 saptamani fac dar nu vad nici o imbunatatire. ce as mai putea sa fac daca puteti va rog frumos sa imi spuneti.
va multumesc
trece greu fiindaca este trata incorect... se trateaza numai simptomul local... nu si cauza care este gastrica
davtrebuie sa faci investigatii la gadtrologie
davtrebuie sa faci investigatii la gadtrologie
pai si ce as mai putea sa fac domnule doctor? ca fac spalaturi cu apa cu bicarbonat si cu ceai de salvie.
medicul doar de astea doua mi-a spus.mi-a spus ca poate sa dureze si luni de zile pana ma vindec.
sa incerc si cu ceva tratament naturist?
va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns ca sunt foarte disperat si ar trebui sa tin si un regim special?
medicul doar de astea doua mi-a spus.mi-a spus ca poate sa dureze si luni de zile pana ma vindec.
sa incerc si cu ceva tratament naturist?
va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns ca sunt foarte disperat si ar trebui sa tin si un regim special?
pe acest forum am postat de sute de ori raspunsuri la intrebarile tale.. citeste din urma tot ce tine de glosita, faringita, reflux gastric
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Tinitus
- 8Otita cronica
- 1Deviație de sept
- 5Raguseala de 1 an
- 2Zgomot in urechea dreapta
- 3Tiuit permanent in cap
- 5Amigdalita cronica criptica cazeoasa
- 2Otita cronica
- 6Recuperare operație otospongioza
- 1Veruca/Papilom în cerul gurii
Mai multe informații despre: