Greata si discomfort
Buna ziua, de aproximativ o saptamana am episoade de greata, simt o senzatie ca atunci cand mi-ar veni sa vărs.
Mentionez ca NU imi vin 'resturi' inapoi prin esofag sau chestii de genul, nu am gust diferit in gura, nu am vomat, nu am sange in scaun etc. Aceste episoade de greata dureaza aproximativ 1 ora si pe urma dispar, ele apar in general o data, de doua ori pe zi. De asemeana dimineata simt un discomfort la palpare/apasare in zona dreapta- laterala a abdomenului (nici sus, nici jos)... in general pana merg la toaleta pentru treaba mare.
Mentionez ca am fost la medic si am primit Metoclopramid, Gaviscon si Duspatalin pentru 5 zile, le-am luat si a fost ok in timpul tratamentului... dar acum aceste greturi au revenit. Mentionez ca sunt de sex masculin.
Mentionez ca NU imi vin 'resturi' inapoi prin esofag sau chestii de genul, nu am gust diferit in gura, nu am vomat, nu am sange in scaun etc. Aceste episoade de greata dureaza aproximativ 1 ora si pe urma dispar, ele apar in general o data, de doua ori pe zi. De asemeana dimineata simt un discomfort la palpare/apasare in zona dreapta- laterala a abdomenului (nici sus, nici jos)... in general pana merg la toaleta pentru treaba mare.
Mentionez ca am fost la medic si am primit Metoclopramid, Gaviscon si Duspatalin pentru 5 zile, le-am luat si a fost ok in timpul tratamentului... dar acum aceste greturi au revenit. Mentionez ca sunt de sex masculin.
1 comentarii
Sunt necesare investigatii. Va recomand sa apelati la un medic gastroenterolog
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2insomnie, greata
- 5am luat postinor dupa care mi a venit acea menstruatie falsa.. de ce mi-a venit acesta menstruatie?
- 7afectiune hepatica?
- 4ce anticonceptional as putea sa folosesc, logestul imi dadea o senzatie de greata
- 3greata, ameteata, stare de anxietate
- 0Zentel poate produce gastrita?
- 8interesant
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 6Dureri de cap de multi ani, ametesc, greata si halucinatii
- 7Nu stiu nici doctorii ce boala am!
- 3de 3 ani, am greata aproape tot timpul tuse cu sufocare si voma
- 5Dureri de cap, greturi, palpitatii de cateva zile
- 3greata si lipsa pofta de mancare
- 1Greata zilnica.
- 1Greata la fiecare masa
- 3Senzatii se greata si durere lombara
- 0Va rog mult, mult sa imi dati un sfat...URGENT stare de voma si greata dar in diferite perioade
- 5Greata, balonare si durere subcostal dreapta
- 1Stare de voma constanta
Mai multe informații despre: Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: