Greata si discomfort
Buna ziua, de aproximativ o saptamana am episoade de greata, simt o senzatie ca atunci cand mi-ar veni sa vărs.
Mentionez ca NU imi vin 'resturi' inapoi prin esofag sau chestii de genul, nu am gust diferit in gura, nu am vomat, nu am sange in scaun etc. Aceste episoade de greata dureaza aproximativ 1 ora si pe urma dispar, ele apar in general o data, de doua ori pe zi. De asemeana dimineata simt un discomfort la palpare/apasare in zona dreapta- laterala a abdomenului (nici sus, nici jos)... in general pana merg la toaleta pentru treaba mare.
Mentionez ca am fost la medic si am primit Metoclopramid, Gaviscon si Duspatalin pentru 5 zile, le-am luat si a fost ok in timpul tratamentului... dar acum aceste greturi au revenit. Mentionez ca sunt de sex masculin.
Mentionez ca NU imi vin 'resturi' inapoi prin esofag sau chestii de genul, nu am gust diferit in gura, nu am vomat, nu am sange in scaun etc. Aceste episoade de greata dureaza aproximativ 1 ora si pe urma dispar, ele apar in general o data, de doua ori pe zi. De asemeana dimineata simt un discomfort la palpare/apasare in zona dreapta- laterala a abdomenului (nici sus, nici jos)... in general pana merg la toaleta pentru treaba mare.
Mentionez ca am fost la medic si am primit Metoclopramid, Gaviscon si Duspatalin pentru 5 zile, le-am luat si a fost ok in timpul tratamentului... dar acum aceste greturi au revenit. Mentionez ca sunt de sex masculin.
1 comentarii
Sunt necesare investigatii. Va recomand sa apelati la un medic gastroenterolog
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De o luna am niste stari de balonare destul de enervante mai ales dupa masa...
- 4poate fi vorba de un cancer?
- 4dureri in partea dreapta, balonare si greata
- 3greata, ameteata, stare de anxietate
- 4amenoree secundara si anticonceptionale
- 6O alta parere despre un diagnostic si hemoleucograma...
- 1Greturi in timpul calatoriei cu autocarul
- 1greata si tremuraturi ale mainilor si picioarelor
- 0cefalee, dureri musculare, temperatura, greata, varsaturi
- 1Greata de mult timp
- 6Probleme cu Yaz: de aprox. o saptamana am dureri foarte mari de sani
- 4Stare de greata
- 2stare de rau, ameteli, greata
- 3Analize perfecte, tratamente, greata rezista!
- 1mancarimi si greturi
- 0Gastroduodenita si greata
- 4Senzatie de greata in fiecare seara
- 1Stare continua de greata
- 1Intrebare greata noaptea
- 0Lipsa poftei de mâncare și slăbiciune
Mai multe informații despre: Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: