problema emotionala: greturi, voma, accelerarea batailor inimii, ameteala
Sal.Am si eu o problema.Aseara am primit o veste mai proasta care m-a demoralizat...de azi dim am greturi... am vomat, inima imi bate foarte puternic, simt o oarecare slabire a muschilor, stari de ameteala si respir un pic mai greu. Ma puteti ajuta si pe mn cu vreun sfat va rog mult.
4 comentarii
incearca sa te intaresti cu niste vitamine, cu fructe sau miere. Bea niste limonade.
Niste B-uri nu ti-ar strica. daca nu iti dispar starile proaste, apeleaza si la medicul de familie
sanatate multa
Niste B-uri nu ti-ar strica. daca nu iti dispar starile proaste, apeleaza si la medicul de familie
sanatate multa
a, si niste Ca + MG + ZN. Cred ca ai facut si cadere de calciu.
Multa sanatate, Doamne ajuta!
Multa sanatate, Doamne ajuta!
O sugestie: 1 tableta de Extraveral la nevoie, maxim 3 tablete pe zi ; ar fi bine sa ceri sfatul medicului de familie ; numai bine
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6alte pastile diminueaza efectul anticonceptionalelor?
- 4ameteala si pierderea echilibrului
- 18dispnee, dureri in partea stanga, ameteli
- 5Ce diagnostic pot sa am?
- 3stari de ameteala, greata..
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 4Fibrilatii aritmii
- 13ameteala, senzatii in 'stomac', senzatii in zona toracica, opriri ale respiratiei
- 0Simptome de ameteala
- 34Ameteli de o luna de zile
- 2Frig + ameteala
- 13eructatii severe durere in partea stanga balonare si ameteala puls marit
- 2Stari ciudate de 2-3 ani: vedere cu puncte, ameteala, greata, durere de cap, transpiratii, lipsa foc
- 1ORL, Neurologie sau Oftalmologie?
- 0Ameteli, unghii rosii
- 0Ameteli -senzatie de cap tulbure De ce ?
- 9Anxietate sau altceva?
- 2Amețeala, greață, oboseala extrema
- 0Amețeli zilnice de peste un an
Mai multe informații despre: accelerarea batailor inimii Ameteala Greata Voma emotivitatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: