Grup de suport pentru TOC-CAP 15

5310 comentarii 1 2 ..... 106107108 ..... 176 177 Înainte ›
0
19-02-2013, ora 14:37
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Am gasit eu un site unde se comercializa sub forma de pudra, de aceea stiu si pretul, 105 lei..
0
19-02-2013, ora 14:39
claudiu012
Nu este medic/terapeut
claudiu012
ce m-as face fara voi? sper ca nu va suparati pe mine, dar cum sunt la inceput imi pun 100 de intrebari
0
19-02-2013, ora 14:56
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Claudiu, tu crezi ca noi pe tine ne suparam? Avem pe ce sa ne suparam, tu esti "unul de-al nostru", deci nu iti face griji pentru asta.
Eu ma bucur ca am inviat sectiunea asta din forum, cand am intrat aici nu se mai scria de un an cam asa..si eu aveam multe intrebari, ca si tine. Daca te putem ajuta cu ceva eu m-as bucura sincer.
0
19-02-2013, ora 15:21
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
unde?
0
19-02-2013, ora 15:48
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Nu e eficient sa comand de acolo ca e foarte scump. Mai convenabil pare sa iau din afara de pe iherb.

Zi buna!
0
20-02-2013, ora 10:18
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Buna,
Eu am inceput de azi sa iau extract de sunatoare +extract passiflora+omega 3+complex b, sa vedem ce o iesi, aseara deja eram un pachet de nervi, saream la cearta la fiecare vorba care nu imi era pe plac, mai aveam putin si imi luam sotul la bataie...
0
21-02-2013, ora 14:45
claudiu012
Nu este medic/terapeut
claudiu012
buna.desii am inceput saptamana prost parca ma simt mai bine.mai ak ganduri naspa dar e mai bine. voi cum sunteti?
0
21-02-2013, ora 16:52
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Buna!
Ieri m-am simtit bine cu sunatoare si passiflora, dar azi ma simt ciudat, cred ca intr-un final or sa ma coste experimentele astea ale mele..
Ma bucur ca esti mai bine, Claudiu.
0
21-02-2013, ora 22:02
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Buna

Claudiu, ma bucur mult ca esti mai bine. Vei vedea ca din saptamana in saptamana binele se va instala mai mult.

Of Katalyna, te inteleg foarte bine si eu, si mai toate persoanele pe care le cunosc au refuzat medicatia, insa nu e vorba ca dai in altceva, e pacat de timpul asta irosit. Nu stiu ce sa spun, nu doresc sa influentez pe nimeni. Macar fa terapie sa nu te mai chinui asa!

Eu, cu multa munca, ma tin pe linia de plutire, noroc cu munca asta:)
0
22-02-2013, ora 10:39
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Buna,
Sincer, imi face extraordinar de bine sa vorbesc cu voi aici.
Ieri am combinat sunatoare cu passiflora, si cum ambele scad tensiunea, eu avand-o deja mica, mi-a declansat starea de rau. Azi am luat numai sunatoarea, sa vedem cum va fi, ma gandesc ca si medicamentele alopate, pana sunt acceptate de organism mai dau cate o stare din asta.
Prozac, vreau sa incerc toate variantele pana sa ma reintorc la medicamentele alopate. Daca nu ar cauza cresteri in greutate (eu fiind maniaca pe tema asta), nu m-ar fi deranjat sa iau...
0
24-02-2013, ora 18:21
claudiu012
Nu este medic/terapeut
claudiu012
buna seara. cum a-ti trecut de aceasta saptamana?eu ma lupt in continuare cu gandurile rele dar sunt mai bine.sanatate la toata lumea!
0
24-02-2013, ora 21:52
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Buna Claudiu,
Am avut si eu cateva guri de apa inghitite saptamana asta, in sensul ca am fost sub val, am avut anxietate, insa am senzatia ca este mai mult hormonal in cazul meu; am avut o operatie acum trei ani si acum ma pregatesc pentru o alta etapa in viata mea.

Ma tin cat pot de departe de lucruri care imi fac rau, gen stiri, informatii cu caracter violent, de obicei lucrez sau cand suntem liberi ne uitam la un film sau ceva haios sau gatesc, nu-s chef, dar am cateva mancaruri care-mi ies si ne place sa mancam sanatos.

Astept primavara sa putem iesi in curte la gradina sau la aer curat.

Acum fiind vremea rea, toata lumea ajunge la mall.Mie nu-mi plac mallurile, le detest, in primul rand arata un consumerim exacerbat si in al doilea rand nu-i natura, totul e creat de mana omului si imi da o senzatieu soara de discomfort:)
Desigur, ies, dar numai cand ma bate fii-mio la cap sau am ceva anume de cumparat.
Per ansamblu, pot sa spun ca e ok saptamana asta a fost buna.

O sapamana usoara tuturor!
Prozac
0
26-02-2013, ora 09:31
claudiu012
Nu este medic/terapeut
claudiu012
neata.dupa o saptamana pot sa spun cat de cat ok, m-am trezit de dimineata cu ganduri iarasi foarte rele care m-au cam doborat.am ce am cu fiul meu si asta ma sperie.am ajuns sa cred ca daca as face ceva rau, consecintele nu ar fi atat de mari, si gandul asta din nou ma sperie.ma consoleaza gandul ca nemaigandindu-ma zilele trecute tot timpul acolo, cand veneau aceste ganduri incercam sa le scot din minte ca si cand ar fi un gand normal.cat a trecut de la inceperea tratamentului cand v-ati simtit cat de cat ok?
0
26-02-2013, ora 09:58
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Buna!
Eu pot spune ca a scapat de ritualul cu parul, cred ca am rezolvat problema asta.
In schimb, nu ma simt deloc bine psihic, in sensul ca sunt foarte nervoasa. Nu mai am rabdare cu fata, explodez din orice, realizez ca nu fac bine nimanui cu irascibilitatea mea dar parca nu ma pot abtine. Am stat 3 zile la parintii mei unde am fata si m-am certat cu toti, inclusiv cu ea. Ea fiind si un caracter mai dificil, i-ar trebui o mama mult mai rabdatoare, ma taie gandul sa ma intorc la antidepresive. Nu mai am in cap gandurile gen "o sa ii fac rau", nu stiu cum dar m-au lasat in pace. In schimb imi reprosez ca nu ii pot fi o mama buna si nu stiu daca e bine sa mai merg la ea sau sa nu mai merg pana nu gasesc o cale sa imi temperez nervii.
Claudiu, gandurile astea trec, nu stiu cum dar trec, eu am simtit asta pe pielea mea. Nu te lasa pana nu iti gasesti un tratament potrivit.
Eu tot nu iau medicamente alopate, am insa senzatia ca si astea provoaca ganduri.
Prozac, si eu cred ca hormonii au o mare parte de vina pentru anxietatea noastra. Eu iau tratament de substitutie hormonala, si vad destul de clar ca ma agita...
0
26-02-2013, ora 10:20
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
neata

claudiu, la mine a durat cam 3 luni, timp in care a tot crescut doza de ad. sunt si perioda de regresie, asa cum ai tu, cand simti ca te lupti cu morile de vant, insa pe masura ce avansezi cu tratamentul aceste stari se vor diminua. ai vazut deja. asa ca nu te lasa prada deznadejdei!

Katalyna, acea irascibilitate o am si eu, si am cumplite pareri de rau dupa, cumplite. acum ca copilul meu e mai mare a inceput sa ma inteleaga, cu toate ca e teenager si are toane, fitze samd.
uneori e mai matur, alteori ma supara cu diverse.

stiu si constientizez ca problema e la mine si lupt cat pot!!

cat priveste trecerea la ad, aceasta decizie o poti lua numai tu!
ma bucur ca ai scapat de problema parului:)
0
26-02-2013, ora 11:01
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Am mai constatat ceva suparator, am inceput sa fiu uituca, uit diverse chestiutze, cred ca o sa imi caut si un supliment pt memorie..
0
26-02-2013, ora 11:11
claudiu012
Nu este medic/terapeut
claudiu012
cat timp ati luat Ad?cand ati avut ganduri urate erau asa de puternice?cateodata parca nu sunt eu si dorinta de a face rau e imensa.voi cum a-ti simtit-o?
0
26-02-2013, ora 11:58
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Katalyna, cred ca anxietatea este de vina. ea ne poate face uneori sa fim mai imprastiati. si ad dau acest efect secundar, insa cum nu esti pe ad, probabil starea de teama care o ai sa te faca sa fi mai uituca.

claudiu, da uneori impulsul il simt foarte puternic si este devastator caci imi provoaca multa suferinta!
Insa, Stiu ca nu voi face acest lucru niciodata oricat de real ar fi acest gand, el ramane la stadiul de gand/impuls/imagine samd.
asadar, fouseaza-te pe respiratie si pe prezent. cauta niste exercitii de respiratie pe net, cu siguranta te vor ajuta, insa trebuie sa le practici foarte des entru a le invata.
ajuta!
0
26-02-2013, ora 15:51
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
A folosit cineva de aici DepressA? Din ce am citit, pare ok, dar am nevoie de o parere.
Claudiu, noteaza-ti cand ai inceput sa iei prima pastila din medicamentul prescris. E drept, unele isi fac efectul in timp, dar nu poti astepta o viata si poate e nevoie sa fie schimbat. Parerea mea este sa iti intrebi dr in cat timp ar trebui sa vezi efectele lui, si daca trece acel interval, este clar ca nu e pt tine.
0
26-02-2013, ora 17:15
claudiu012
Nu este medic/terapeut
claudiu012
iau sertralina de aproximativ 1 luna.primele 2 saptamani au fost tare grele dar dupa aceea s-a mai schimbat.azi ma simt ca in primele zile de tratament.am programare pe sapt. viitoare la medic si vedem.
0
26-02-2013, ora 17:18
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Iei de putin timp, cred ca dupa vreo 4 luni ai putea pune un verdict corect. Nu cred ca a avut timp sa isi faca efectul (parerea mea desigur).
0
26-02-2013, ora 17:36
claudiu012
Nu este medic/terapeut
claudiu012
atunci se leaga.doctorul mi-a spus ca acest tratament o sa-l iau cel putin 4-6 luni.
0
26-02-2013, ora 22:32
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
cam dupa doua, trei luni simti pe deplin efectul medicatiei, faptul ca ai inceput deja sa te simti ok, e un semn super buna!

hai la nani:)
noapte buna!
0
27-02-2013, ora 07:31
claudiu012
Nu este medic/terapeut
claudiu012
ati avut vre-o data in tot acest timp senzatia ca nu sunteti voi, ca nu va regasiti, ca parca ati fi posedati, ca altcineva va dicteaza gandurile?
0
27-02-2013, ora 08:01
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Claudiu,

Desigur ca m-am gandit ca as fi posedata si lucru asta mi-a provocat fiori reci, insa Am stiut ca e numai o tulburare si ca este tot creierul meu care dicteaza mesaje false, sa le zic asa, m-am rugat cat am putut si am mers mai departe. Nu-i usor, dar nici greu!

Oricat pare de infricosator, Ignora gandurile astea! Asta e tot ce poti face acum.
SPune o rugaciune scurta, dupa puterile tale.
Nu citi tampenii pe net ce ti-ar putea face rau sau te-ar aduce intr-o stare demoralizatoare.
Citeste o carte, ceva care inainte de asta iti facea placere, fa lucrul acelacare iti facea placere inainte si nu da importanta starii de acum.
Vorbeste cu dr tau, daca ai o legatura buna cu el

O zi linistita si ai incredere ca va fi bine!
0
27-02-2013, ora 09:24
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Buna!
Eu am avut senzatia asta de care spui tu, Claudiu.
Pe la 20 ani, am simtit prima oara, m-am trezit intr-o dimineata, (eram in vacanta, la ai mei), si am gasit desenata cu oja o pentagrama pe mobila, nici acum nu imi explic cum s-a intamplat.
Si acum mi se mai intampla sa ma enervez sa ma iau la cearta cu unu altu si am senzatia ca nu eu ma cert, parca ma detasez de situatie. De aceea mi-am impus sa ma controlez 100%..
0
27-02-2013, ora 10:03
claudiu012
Nu este medic/terapeut
claudiu012
mda.am inceput din pacate o noua zi proasta.ma simt ca la inceputul tratamentului.ganduri, tramurat, un pic de panica, agitatie, etc.aseara stateam in baie si imi venea sa urlu.parca eram posedat si ma tot strambam urat la oglinda.m-am speriat.parca nu sunt eu.
0
27-02-2013, ora 10:05
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
:)), ce tare esti, chiar m-ai facut sa rad, parca mi te si inchipui in baie, strambandu-te :D..
0
27-02-2013, ora 10:23
claudiu012
Nu este medic/terapeut
claudiu012
:))))) stiu ca pare de ras.. dar cateodata nu e. parca nu sunt eu... parca sunt mai nebun ca la inceput. dar o sa fie bine. cu urcusuri si coborasuri.
0
27-02-2013, ora 10:25
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Desigur! :-)
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
5310 comentarii 1 2 ..... 106107108 ..... 176 177 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: