Grup de suport pentru TOC-CAP 15

5310 comentarii 1 2 ..... 137138139 ..... 176 177 Înainte ›
0
16-12-2013, ora 09:37
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Buna dimi!
Nu stiu cum sunteti voi dar eu franta, dupa un weekend cu zgatia de fii-mea care are energie non stop, si o sesiune de citit aseara pana pe la 12 noaptea sunt praf!
Am citit si eu povestea trista a noii noastre colege de forum, se pare ca depresia majora chiar face ravagii in corpul omenesc, din pacate nu am prea multe informatii despre ea, dar incep sa cred ca toc-ul nostru este "lux" fata de altele..
Eu am renuntat din nou la Solian, deci iar am esuat cu tratamentul, pur si simplu nu mi-e bine si gata, n-am ce-i face!
Va pup! Ne auzim, eu sunt aici, la job, dar am deschis forumul.
0
16-12-2013, ora 12:17
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Buna Kata

Bine si eu, tot la munca si sa fiu sincera cam fara chef. Am avut un week-end linistit cu trebusoare prin casa, am gatit si ne-am odihnit. N-am iesit nicaieri, desi as fi vrut dar nici vremea nu a fost prea prietenoasa.
Dar, multam Cerului, suntem bine sanatosi.

Da, din fericire boala noastra pare mai usoara in comparatie cu celalalte. Uneori, doar pare...
0
16-12-2013, ora 16:08
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Cel putin reusim sa ne facem singuri igiena si restul de activitati fara ajutor, nu este o consolare, desigur, dar este bine sa stii unde te afli.
0
17-12-2013, ora 12:07
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Georgy-ana, cum te mai simti?
Cel de-al doilea medicament prescris este cumva antipsihotic?
Pe mine m-a luat iar anxietatea, descopar cu tristete ca este legata de copilul meu, mi-e teama de mine ca nu o sa ma port cum trebuie cu ea, desi nu am deraiat de la normal..
Ma cheama o pastila de calmepam dar mi-e teama sa nu prind dependenta.
Restul, ce mai spuneti?
0
17-12-2013, ora 17:54
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Buna fetelor, c mai trebaluiti?
am citit ca DR. DAVID SERVAN SAU DSS cum i se mai zice a scris o carte despre anxietate si depresie, el a fost un doctor psiholog sau psihiatru care sa imbolnavit de cancer cerebral si pe lenga faptul ca era doctor a scris si cateva carti, eu am citit cartea ANTICANCER si va pot spune ca nu este ca ceilalti scriitori care promit vindecarea miraculoasa ci scrie exact studiile si cercetarile care sau facut pe parcursul anilor impreuna cu rezultatele obtinute, si te lasa pe tine cititorul sa alegi ce iti este bun.
Daca ati citit-o spunetimi si mie cum este.
0
18-12-2013, ora 10:16
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Mneata

Marton n-am citit cartea din pacate. Eu ieri dimineata m-am tuns si nu mi-a placut deloc cum m-a tuns. Azi parca s-a aranjat mai bine, am pus si o gramada de fixativ sa fie:))
Oricum sta mai bine si nu mai imi da motive de suparare maxima.

Karta, ce faci? Gata lista de cumparaturi?
0
18-12-2013, ora 14:09
claudiu.61
Nu este medic/terapeut
claudiu.61
Salut,
dupa mult timp revin si eu pe aici.Ce mai faceti? Sper sa fiti bine.Am intrat sa va aduc la cunostiinta ca am de vanzare Seroquel xr de 200 mg, 2 cutii cu valabilitate pana in 2016.Pret cutie 180 ron.Daca sunteti interesati contactati-ma - In rest, ce sa va zic...aveti grija de voi. Sarbatori fericite tuturor !!!
0
18-12-2013, ora 14:58
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Salutare Claudiule

Avand in vedere ca pretul cu amanuntul la Seroquel este in jur de 100 de euro, si acest medicament se poate lua compensat de la farmacie, imi este greu sa cred ca il vei vinde usor.

Mergi mai bine la farmacia unde l-ai luat si roaga-i sa te ajute cu ceva compensari, adica sa iti dea alte produse in cuantumul valorii pe care tu ai plati-o daca l-ai cumpara discountat. Altfel, foarte greu iti va fi sa il dai pe piata.

Numai bine!

Prozac
0
19-12-2013, ora 13:02
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Buna!
Eu am fost ieri la serbare la fii-mea a iesit super, iar ea o printesa frumoasa foc, tare mandra sunt de creeatia mea :P.
In rest, binisor sa zic, fara compulsii oricum.
Deci te-ai mai linistit cu parul, prozac, incearca sa iti iei o perie de uscat parul rotativa si cu putina spuma se aranjeaza.
Al meu a mai crescut un pic, ma apropii de forma pe care mi-o doresc.
Singura treaba care nu imi convine este apetitul de dulce exagerat, abia astept sa imi ajunga pastilele de slabit, poate astea vor functiona :)
La cumparaturi nu imi place perioada asta, si nici forfota asta de pe strazi si magazine, ma oboseste cumplit, mai ales ca oamenii sunt nervosi tare, abia astept sa se termine.
0
19-12-2013, ora 14:20
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Buna Kata

Eiiii sa iti traiasca printesa, ce mult ma bucur ca ai fost fericita pentru ea:)
Asa-i ca ne creste inima de bucurie?!
Si feciorul meu a terminat primul trimestru cu bine si asta ma face foarte fericita!

Ei, cu parul o sa treaca, slava Domnului. numai ca in ziua in care ti-am scris eram chiar bulversata, zic in pana mea din doi nici unul nu m-a brodit, what a fuck?!
0
19-12-2013, ora 16:42
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Mersic Prozac, sa-ti traiasca si tie baiatul. Ce varsta are?
A mea 6 ani si 7 luni.
Si am observat un lucru, cand sunt cu ea nu am anxietate. Anxietatea apare cand nu sunt cu ea si nu am incredere in fortele mele.
0
23-12-2013, ora 13:49
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Buna dragilor,
Ce faceti si cum sunteti?

Eu sunt bine, multumesc Domnului, ceea ce va doresc si voua. Voi, sper ca sunteti bine:)

Dati un semn!

Va pup

Prozac
0
23-12-2013, ora 15:14
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Buna Prozac!
Eu nu-s prea bine, aseara am plecat sa iau maxi spre bucuresti, iar fii-mea nu ma lasa sa ies pe usa, se agatase de mine plangand, a luat-o ta-su in brate iar ea se zbatea sa se intoarca la mine. Am inchis usa cu o mare durere in suflet, iar ea se auzea de la parter cum plangea si ma striga :(. A tinut-o asa 10 minute am auzit de la ai mei. Mi s-a rupt sufletul in 1.000 bucati, maine ma intorc acasa, abia astept, iar saptamana viitoare o luam si pe ea cu noi sa stea cateva zile in bucuresti cat eu sunt la munca (ea ramane cu ta-su care nu lucreaza).
Cam asa, o sa imi treaca cand o sa o vad din nou zambind..
Prozac, ma bucur ca esti bine, inseamna ca vei petrece niste sarbatori minunate, ceea ce iti doresc si eu :).
0
23-12-2013, ora 16:35
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Eii mai Kata, pai e normal sa te simti asa, dar Nu te mai simti vinovata ca asa sunt copii. Asta e un sentiment de vinovatie inutil, caci tu lasi copila la parinti pentru ca nu ai cum sa stai cu ea.
Toti am avut acest sentiment de parca ne-am parasit pruncul, insa nu l-am lasat sa plecam la distractie, ci la munca.
Eu am o vorba acasa pe care le-o tot spun: "hello, cineva mai trebuie sa si munceasca in cas aasta":))

Pup si sa ne auzim cu bine!
0
23-12-2013, ora 16:49
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Multumesc Prozac, sa stii ca nu multi ma inteleg, sunt acuzata ca sunt comoda si las copilul la parinti dar nu stiu cum as putea sa ma simt stiind-o cu straini pana la ora 7 cand ajung eu sa o iau...
Pup, o seara frumoasa, eu vin si maine la servici.
Daca nu ne mai auzim, sarbatori fericite si linistite sa ai!
0
23-12-2013, ora 17:06
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Nea auzim si maine Kata.

Seara frumoasa!
0
23-12-2013, ora 22:51
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Cei care te invinovatesc ori nu au copii ori au cu cine sai lase si nu vor intelege niciodata cum este sa nai cu cine sai lasi ca sa mergi la cumparaturi, la un deces de exemplu, de la munca sa nu te poti invoi daca are ceva la gradi, sau si mai rau cum am patit si eu de o gramada de ori am platit pe cineva sa stea cu piciul meu si cand imi era lumea mai draga ma incurca sau nu raspundea la telefon cu orele si nici nu venea, asa ca nai cum sa intelegi daca nai trecut prin asta.
Sau cum este sa fie primul la gradi si sa plece ultimul.
SARBATORI FERICITE FETELOR.
0
24-12-2013, ora 09:26
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Neata!
Multumesc Marton, conteaza mult sa fiu inteleasa, fie si de cateva persoane, e suficient.
Azi iar am de tras tare, e rau cu inchiderea de luna ca dupa rev nu vin la servici, abia pe 6 ianuarie si incerc sa nu raman in urma.
Prozac, tu cum stai cu munca, esti la zi?
Sambata o aduc pe fata in bucuresti pentru cateva zile, ea abia asteapta, sper sa se distreze si sa se simta bine, si noi la fel.
Voi pe unde petreceti sarbatorile?
0
24-12-2013, ora 10:06
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
Neata,

Noi suntem la munca pe final, multe nu mai sunt de facut. La noi e invers, acum e mai liniste dar va fi nebunie dupa 6 ianuarie.

Craciunul il petrecem in familie cu cei apropiati, diseara desfacem cadourile si maine avem o masa mai mare. Ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem cu totii sanatosi!

De Revelion plecam in afara noi trei. Ne plimbam, ne odihnim si ne bucuram ca suntem impreuna.
Voi?

O zi frumoasa !
0
26-12-2013, ora 17:28
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
CRACIUN FERICIT FETELOR !

SANATATE MAXIMA PT VOI SI CELOR DIN JURUL VOSTRU.
0
30-12-2013, ora 10:44
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Buna,
Cine mai este pe aici, ce mai faceti, cum va mai simtiti?
Eu bine, ca am stat cu fata, si cand vad cat de buna este relatia mea cu ea, imi trece instant anxietatea.
0
06-01-2014, ora 11:13
prozac
Nu este medic/terapeut
prozac
La Multi Ani dragii mei. Va intampin cu un gand bun, sa aveti un An Nou cu sanatate deplina si sa va mearga bine din plin!

Ce faceti si cum sunteti?

Eu sunt bine, Har Domnului! Sunt putin trista ca s-a terminat vacanta, dar inca plina de speranta ca vom avea nitica zapada cat sa zicem ca iarna a trecut si pe la noi:)

Acum sunt la munca, ma rog sa ma culeg si sa ma apuc de treaba.

Voi?
0
06-01-2014, ora 11:22
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
La multi ani!
Si eu bine, cu putina oboseala, dar bine.
A fost foarte frumoasa vacanta, si de bine ce mi-a fost am pus si 2 kg :)), acum o sa le dau jos ca nu imi place asa.
0
06-01-2014, ora 13:54
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
La multi ani!
Sa aveti un an cu sanatate, cu bucurie in suflet!
Eiii, cred ca toti am pus macar cateva sute de grame in plus, desi au fost sarbatori mai austere, dar nu-i asa, mai apropiate de esenta acestor sarbatori, voit sau nu...
Toate gandurile mele bune pentru voi, la inceput de an!
0
06-01-2014, ora 14:13
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
LA MULTI ANI ! cu fericire si sanatosi pt toti.
Acum daca tot am mai pus pe noi dupa asa sarbatori reusite ramane sa revenim la energia noastra si sa dam jos asta inseamna sa uitam de boli si sa ne agitam bine, fiecare in stilul propriu.
Sa auzim de bine si numai de bine.
0
06-01-2014, ora 14:17
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Ce frumos ca ne-am reintalnit cu totii aici :).
0
08-01-2014, ora 10:49
sorana
Nu este medic/terapeut
sorana
Va salut!

Ma alatur si eu voua, sufar si eu de aceeasi tulburare de 13 ani, frica sa nu fac ceva rau celor din jurul meu, n-am facut nici un tratament pana acum, am tot amanat sa ma duc la dr, lucru de care nu sunt mandra deloc... o sa merg la dr insa nu mi-am gasit unul in care sa am incredere totala.

Primul episod l-am avut in 2001, eram studenta si invatam mult, eram f anxioasa, asa am fost tot timpul de fapt. Mi-am revenit greu, in vreo 3 luni, luasem magne b6 si niste vitamine, nu am zis familiei si nu am fost la dr.

11 ani nu am mai avut probleme ca sa zic asa, rareori ma mai gandeam sau aveam momente mai grele, insa a doua cadere am avut-o la a doua sarcina in 2012, cand am cazut si mai rau, am fost la dr dar nu a putut sa ma ajute cu nimic pt ca nu era nici un tratament. am facut acupunctura in sarcina si cu greu mi-am revenit, macar la limita unei vieti cat de cat normale. Totusi, simt ca nu mi-am revenit cum trebuie, la nivelul la care eram inainte de a 2 criza, am momente mai dese cand ma simt rau, lucru care ma face sa ma gandesc ca trebuie sa merg la dr. Asa si voi face, mi-am propus ca anul asta sa merg si sa ma tratez. Sa nu credeti ca imi e usor, ma simt foarte rau din cauza acestor ganduri si anxietati dar cumva m-am invatat cu ele si stiu ca am mai avut si ca o sa treaca. Imi e si frica de tratamente, am un job bun si nu stiu cum m-ar afecta tratamentul si daca m-ar face sa ma simt mai bine.

Am 2 copii, 7 ani si 1.4 ani, sunt viata mea, un sot familist, practic nu-mi lipsete nimic decat sanatatea...

V-am gasit recent si imi doresc sa vorbesc cu voi.

Practic m-am diagnosticat singura dar multi ani nu am stiut despre ce e vorba, nici nu am vb cu nimeni deschis despre problema mea, in familia mea era si conceptia asta ca doar nebunii ajung la psihiatru, acum nu mai gandesc asa, stiu ca trebuie sa merg la dr dar nu reusesc sa-mi fac curaj...

Cine a facut terapie cognitiv comportamentala? Ce ati invatat acolo? Cum v-a ajutat? As dori concret sa stiu, exercitii, metode de inlaturare a anxietatii...

Tinem legatura.
0
08-01-2014, ora 11:07
sorana
Nu este medic/terapeut
sorana
Intotdeauna m-a ajutat socializarea, faptul ca am activitate intensa, recaderea din sarcina am avut-o cand, din cauza problemelor medicale, a trebuit sa stau acasa dar si modificarile hormonale probabil sau medicamentele care le luam..., nu stiu... Cu cat creierul imi e ocupat cu treburi reale, cu atat mai putin ma gandesc la ale mele.
0
08-01-2014, ora 11:16
katy_p
Nu este medic/terapeut
katy_p
Buna sorana!
Si mie mi s-a declansat dupa sarcina si nu mi-am mai revenit de tot.
Initai am avut depresie post partum, apoi atacuri de panica (pe care le-am rezolvat atunci cu tratament si nu au mai revenit niciodata), dupa care am dat-o in TOC.
Sa stii ca se poate munci si cu tratament, si aici ma refer la antidepresive. Si eu am un job care imi necesita atentie si ma descurc foarte bine. Seroxat iau eu, doza maxima (60 mg). In momentul in care dr mea a incercat sa imi introduca in tratament antipsihotic (pentru a spori efectul antidepresivului), nu a mai fost bine, si nici nu am mai luat.
Dar cum spuneam, cu antidepresivul sunt la suprafata nu ma duc in jos.
Parerea mea este ca poti apela la antidepresive cu incredere.
Cu psihoterapie nu am incercat, din simplul motiv ca ma arde la buzunar, neavand un salariu mare, dar este de folos si ea cu siguranta.
Sanatate!
0
08-01-2014, ora 12:02
sorana
Nu este medic/terapeut
sorana
Katy merci de raspuns, tu de cat timp ei Seroxatul? Ce efecte adverse ai de la el? Poate imi raspund si altii despre medicamentele pe care le iau. Multumiri anticipate!

Trebuie sa ma loghez dupa fiecare postare? Ma tot da afara si nu este posibilitatea sa ma pastrez logata.
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
5310 comentarii 1 2 ..... 137138139 ..... 176 177 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: