Grup de suport pentru TOC-CAP 15
Seara buna, ce mai faceti ?
vad ca Adrian nu mi-a raspuns la intrebare...
Si eu as vrea sa inteleg de ce imi apar uneori ganduri din astea...fixe..f rar si f vagi, dar sunt perceptibile.
ce mai faceti, Prozac, Danelia, Olandezul, Adrian, The Master, Donna, Armina ?
De Termina nu intreb ca vb.des cu ea :P
vad ca Adrian nu mi-a raspuns la intrebare...
Si eu as vrea sa inteleg de ce imi apar uneori ganduri din astea...fixe..f rar si f vagi, dar sunt perceptibile.
ce mai faceti, Prozac, Danelia, Olandezul, Adrian, The Master, Donna, Armina ?
De Termina nu intreb ca vb.des cu ea :P
Eu ce sa fac, asa si asa, sunt pe drumul cel bun incet dar sigur.
Pai nu ai cum sa afli de unde si cum daca nu faci Analiza, toti avem ceva, insa de fapt nu stim cum merge chestia asta.
Eu am spus, insa nu a convenit la nimeni.
Am scris la pagina 94, nu scriam, insa m-a intrebat Olandezul.
Repet, exprimarea aia nu e a mea, asa este in Psihanaliza, se poate verifica oricand, de aia unora le pare un text fara sens.
Pai nu ai cum sa afli de unde si cum daca nu faci Analiza, toti avem ceva, insa de fapt nu stim cum merge chestia asta.
Eu am spus, insa nu a convenit la nimeni.
Am scris la pagina 94, nu scriam, insa m-a intrebat Olandezul.
Repet, exprimarea aia nu e a mea, asa este in Psihanaliza, se poate verifica oricand, de aia unora le pare un text fara sens.
Buna ziua tuturor!
Asa cum m-am obijnuit de fiecare data cind sunt la calculator intru sa vad postarile care sunt putine in ultima vreme.
As vrea daca e posibil sa fie iarasi totul ca inainte.
Cum nu sunt prea bine nu am prea multa rabdare sa scriu dar e ceva ce trebuie sa spun:ieri am vazut-o pe Sophie a noastra la tv si am fost asa mandra de ea si m-am incarcat de energie pozitiva pentru intreaga zi.
Asa ca eu sunt convinsa ca si noi o sa fim super bine intr-o zi.
Va pup pe toti si astept sa va citesc.
Asa cum m-am obijnuit de fiecare data cind sunt la calculator intru sa vad postarile care sunt putine in ultima vreme.
As vrea daca e posibil sa fie iarasi totul ca inainte.
Cum nu sunt prea bine nu am prea multa rabdare sa scriu dar e ceva ce trebuie sa spun:ieri am vazut-o pe Sophie a noastra la tv si am fost asa mandra de ea si m-am incarcat de energie pozitiva pentru intreaga zi.
Asa ca eu sunt convinsa ca si noi o sa fim super bine intr-o zi.
Va pup pe toti si astept sa va citesc.
Dr.Matei
Se confirma ora 13
Neerlandezul
Se confirma ora 13
Neerlandezul
Prozac,
Ce se intimpla cu noi toti simt ca s-a spart gasca ???
Oldenzal
Ce se intimpla cu noi toti simt ca s-a spart gasca ???
Oldenzal
Imi pare bine ca i vara, imi pare bine ca i soare, imi pare bine ca i totul verde si in acelasi timp imi pare rau ca aici e gol, imi pare rau ca nu pot da timpul inapoi sau inainte, imi pare rau ca l am jignit pe Olandez
Sper ca timpul sa le rezolve pe toate
Mi i tare, tare dor de voi
Sper ca timpul sa le rezolve pe toate
Mi i tare, tare dor de voi
Olandezule m-ai pus sa spun parerea, nu dai nici o opinie la ce am scris acolo ?
Termina e bine ca e soare, m-am saturat de vremea mohorata si instabila, acum la ora 18, 53 e cam nor iara, ce vreme tampita.
Termina e bine ca e soare, m-am saturat de vremea mohorata si instabila, acum la ora 18, 53 e cam nor iara, ce vreme tampita.
intru cat mai rar pentru ca nu prea am timp.V-am zis ca de o saptamana sunt in italia in regiuna Emillia Romania aproape de orasul Bologna.Ma simt bine dar sunt obsita pentru ca lucrez de cateva zile si nu prea sunt obisnuita.Ma itristez foarte tare cand vad ca pe aici bate vantu si tare imi este dor de voi.Va rog sa va intoarceti sa ne spunem ofurile si bucuriile aici.Chiar dacan sunt noua pe acest forum imi este nespus de greu fara voi.Daca dau de necaz cine ma incurajaza si cine imi mai da sfaturi.Va rog raspundeti hai sa iertam sa ne unim si sa fim din nou impreuna.Catherine, Prozac, Camrynna, Termina, Olandezule, Adrian si toti ceilalti raspundeti.Mi-e dor de voi!
salutare
nu am mai scris nici eu de ceva timp, insa am citit de ati postat!!!eu am avut 2 saptamani trecute destul de bune.cate o obsesie usoara care trecea repede, pe scurt a fost destul de bine!!insa saptamana asta au revenit analizele gandurile si obsesiile.mamicutza lor de ganduri!!sa speram ca trece repede perioada rea!!!
voi cum sunteti
carmyna referitor la intrebarea ta.chiar daca aveam ganduri si obsesi sa sti ca nu imi influntau viata sexuala deloc, sau cel putin eu nu eram nemultumit!!!insa de ceva timp nu prea mai imi arde de nimik(exceptie cele 2 sapt in care tocul ma parasit) :((( asta este...am devenit irascibil nu prea mai tin la glume!!mie care imi placea sa glumesc si sa ma implici n glume si poante acuma nu mai suport sa ma ia cineva la misto :(((
va salut numai bine si tinem legatura
nu am mai scris nici eu de ceva timp, insa am citit de ati postat!!!eu am avut 2 saptamani trecute destul de bune.cate o obsesie usoara care trecea repede, pe scurt a fost destul de bine!!insa saptamana asta au revenit analizele gandurile si obsesiile.mamicutza lor de ganduri!!sa speram ca trece repede perioada rea!!!
voi cum sunteti
carmyna referitor la intrebarea ta.chiar daca aveam ganduri si obsesi sa sti ca nu imi influntau viata sexuala deloc, sau cel putin eu nu eram nemultumit!!!insa de ceva timp nu prea mai imi arde de nimik(exceptie cele 2 sapt in care tocul ma parasit) :((( asta este...am devenit irascibil nu prea mai tin la glume!!mie care imi placea sa glumesc si sa ma implici n glume si poante acuma nu mai suport sa ma ia cineva la misto :(((
va salut numai bine si tinem legatura
Buna seara, lume..prieteni..ce mai faceti...itzi multumesc mult Adrian pt.raspuns, poate ca la mine, obsesia fiind legata de moarte, producand acea anxietate puternica, , nu ma mai puteam concentra la viata de familie.
o sa ajung in tara curand, in iulie, , , imi recomanda si mie cineva un medic bun ? Dl.Dr.Matei, sunteti in concediu pe la jumatatea lui iulie ? macar un sfat daca imi dat, ca in august ma asteapta o perioada grea : o noua fertilizare in vitro, si injectiile cu Gonal, sau Menopur ( ce mi-o prescrie de data asta ), mai ales Orgalutranul pt.inhibarea ovulatiei, care actioneaza asupra hipofizei, se pare ca au o contributie asupra starilor de rau pe caare le-am avut...
The Master, ai dreptate : eu cand am constientizat de unde vine anxietatea si am inceput sa descopar cum ataca, am reusit s-o trimit...undeva departe de mine...A incercat ea sa revina, insa nu prea are sanse...si este adevarat ca genereaza depresie, devii trist, apatic pt. ca ai aceste ganduri cumplite, itzi este ciuda ca treci prin asa ceva, , , , te intrebi "de ce tocmai eu "..
o sa ajung in tara curand, in iulie, , , imi recomanda si mie cineva un medic bun ? Dl.Dr.Matei, sunteti in concediu pe la jumatatea lui iulie ? macar un sfat daca imi dat, ca in august ma asteapta o perioada grea : o noua fertilizare in vitro, si injectiile cu Gonal, sau Menopur ( ce mi-o prescrie de data asta ), mai ales Orgalutranul pt.inhibarea ovulatiei, care actioneaza asupra hipofizei, se pare ca au o contributie asupra starilor de rau pe caare le-am avut...
The Master, ai dreptate : eu cand am constientizat de unde vine anxietatea si am inceput sa descopar cum ataca, am reusit s-o trimit...undeva departe de mine...A incercat ea sa revina, insa nu prea are sanse...si este adevarat ca genereaza depresie, devii trist, apatic pt. ca ai aceste ganduri cumplite, itzi este ciuda ca treci prin asa ceva, , , , te intrebi "de ce tocmai eu "..
Seara buna,
Nu mi-as dori sa ni se sparga gashca, si cei care ma cunosc stiu asta. M-am atasat mult de fiecare in parte, chiar daca nu va cunosc decat pe cativa.
Am avut o saptamana grea, am fost la Timisoara cu sora mea, a avut o interventie chirugicala. A fost greu, dar a trecut. Am avut si ganduri, dar cel mai mult m-a deranjat anxietatea si imposibilitatea de a respira, care tot de la anxietate mi se trage.
Va dati seama ca nu m-am putut relaxa, desi mi-as fi dorit, insa nu am avut cum.
Nici de dormit nu am putut...
Culmea, sa vedeti cum e si organismul asta, dupa ce sor'mea a scapat de la ATI si a venit in salon, m-am simtit asa de usurata incat am dormit cam trei sferturi dintr-o zi, si dimineata si dupa-amiaza. M-a luat si asistenta la ochi ca eu eram mai mult adormita...de-ar fi stiut ea cat m-am consumat, iar acum vazand-o pe sor mea iar in salon, o percepusem deja scapata.
A trecut!
Acum am revenit acasa si am fost vrednica, caci am si un proiect si am reusit sa lucrez si 4 ore.
TOCu e-n banca lui, insa tot ma simt obosita.
In rest, ma bucur de vremea buna.
Olandezule, esti in Romania?
Va imbratisez pe toti
Prozac
Nu mi-as dori sa ni se sparga gashca, si cei care ma cunosc stiu asta. M-am atasat mult de fiecare in parte, chiar daca nu va cunosc decat pe cativa.
Am avut o saptamana grea, am fost la Timisoara cu sora mea, a avut o interventie chirugicala. A fost greu, dar a trecut. Am avut si ganduri, dar cel mai mult m-a deranjat anxietatea si imposibilitatea de a respira, care tot de la anxietate mi se trage.
Va dati seama ca nu m-am putut relaxa, desi mi-as fi dorit, insa nu am avut cum.
Nici de dormit nu am putut...
Culmea, sa vedeti cum e si organismul asta, dupa ce sor'mea a scapat de la ATI si a venit in salon, m-am simtit asa de usurata incat am dormit cam trei sferturi dintr-o zi, si dimineata si dupa-amiaza. M-a luat si asistenta la ochi ca eu eram mai mult adormita...de-ar fi stiut ea cat m-am consumat, iar acum vazand-o pe sor mea iar in salon, o percepusem deja scapata.
A trecut!
Acum am revenit acasa si am fost vrednica, caci am si un proiect si am reusit sa lucrez si 4 ore.
TOCu e-n banca lui, insa tot ma simt obosita.
In rest, ma bucur de vremea buna.
Olandezule, esti in Romania?
Va imbratisez pe toti
Prozac
ce bine e cand e iubire si armonie pe blog :X :X :X!!!asa si trebuie!!!aoleo carmyna urat..sper sa-ti fie bine si sa obti ce-ti doresti!!!
Si eu am nevoie de o banala operatie.Am fost saptamana trecuta sa inspectez terenul.Cat am aratat trimiterea si o doamna asistenta imi si pregatea internarea.A aparut repede anxietatea si m a 'salvat' de operatie.Am fugit si nu m am oprit pana intr un magazin de unde am facut rost de pantofi si hainute noi.Bani aveam, aia care trebuiau pusi in plic.
Este a doua oara cand imi recomanda cineva prozac, nu stiu ce sa zic, vad ca tu, Prozac iei de mult timp acest medicament si se pare ca ai multa anxietate?De ce?Are rol numai in depresie si toc?
Noapte buna
Este a doua oara cand imi recomanda cineva prozac, nu stiu ce sa zic, vad ca tu, Prozac iei de mult timp acest medicament si se pare ca ai multa anxietate?De ce?Are rol numai in depresie si toc?
Noapte buna
Termina, eu nu mai iau Prozac de trei ani, am luat mi-a fost foarte bun, dar nu a mai functionat. La mine a functionat bine, dar nu a redus niciodata anxietatea, decat asa pe perioade.
De cand am TOC nu pot spune ca am avut ani de liniste, fara anxietate, fara ganduri. Au fost, desigur perioade bune, dar nu ani.
Noapte buna!
Prozac
De cand am TOC nu pot spune ca am avut ani de liniste, fara anxietate, fara ganduri. Au fost, desigur perioade bune, dar nu ani.
Noapte buna!
Prozac
Adriane, Anxietatea la tine a avansat chiar daca constient poate nu realizezi, tot ea da si Depresie secundara adica aceasta lipsa de chef, in urma lipsei de chef te simti naspa pentru ca observi ca nu mai esti binedispus indiferent ce faci, asa ca de aici esti iritat si nu mai tii la glume. Ca sa ai chef de glume trebuie sa fi binedispus, sa te simti bine.
Nu intamplator nu ai chef de nimic, in Anxietate se presupune ca pana nu rezolvi asa zis-ul motiv pentru care ti-e Teama, ti se taie totul adica "beeei, tu ai probleme si-ti arde de joaca ? neee, rezolva intai problema, apai faci ce vrei". Ti-am explicat ca poate doresti sa pricepi mecanismul.
Camryna, deci si tu ai constatat ca dupa ce constientizezi e mai bine, asa spuneam si eu, doar ca celorlalti nu le place chestia asta, insa te cam joci tu cu fertilizarea aia, mai ales ca spui cum ca de la alea iti e cam rau, insa daca este pentru o cauza bune, hai sa zic ca merge daca dupa aia trece.
Nu intamplator nu ai chef de nimic, in Anxietate se presupune ca pana nu rezolvi asa zis-ul motiv pentru care ti-e Teama, ti se taie totul adica "beeei, tu ai probleme si-ti arde de joaca ? neee, rezolva intai problema, apai faci ce vrei". Ti-am explicat ca poate doresti sa pricepi mecanismul.
Camryna, deci si tu ai constatat ca dupa ce constientizezi e mai bine, asa spuneam si eu, doar ca celorlalti nu le place chestia asta, insa te cam joci tu cu fertilizarea aia, mai ales ca spui cum ca de la alea iti e cam rau, insa daca este pentru o cauza bune, hai sa zic ca merge daca dupa aia trece.
eu cred fratilor ca trebuie sa ne obisnuim cu starile astea.am ajuns sa cred ca tocul nu se vindeca niciodata :( din pacate!!!macar sa incercam sa-l amelioram si sa luptam, sa incercam sa ducem o viata cat de cat normala!!!doamne ce dor mi-e de zilele cand aveam sufletul si mintea linistita, imi amintesc ca stateam cu un prieten in fiecare zi de vara afara pana noaptea tarziu, orele 2-3...povesteam, ne uitam la stele si nici un gand si nici un stres nu ma pandeau!!!urat..foarte urat!!!mie ciuda pe ziua in care am fost la alergat si am facut tinitus la ureche, urmat de atacuri de panica si depresie.si am vrut sa stau in casa sa ma uit la film!!asta e...au trecut de atunci 3 ani !! :(((
imi amintesc cand umblam cu fete, o saptamana cu alta, apoi alta si nici un gand, nici un stres nu aveam!!!nici o analiza nimik...nu ca acuma nu pot avea si eu relatia linistita fara tot felul de ganduri tampite:((((!!!dar si daca ma vindec de toc, nimic nu ma mai poate lovi!!
Mastere, am inteles cu succes ce ea ce ai postat si tin a-ti multumi in special pt titlurile date.
Draga Prozac, deci nu sunt in Ro dar voi fii sapt. viitoare 4 zile pt un botez in fam.sotiei iar cu ocazia asta il voi intilni si pe dr.Matei daca vrei scrie-mi tel tau pe privat si voi incerca a te contacta undeva in weeked-ul viitor mi-ar face placere sa te aud live Eu sunt binisor sa zic.
Termina, stai linistita nu sunt deloc suparat pe tine se mai intimpla sa avem opinii opuse e omeneste.
Adriane, ceea ce spui tu de momentele de la bloc i-mi aduc si eu aminte cu nostalgie si placere ce pacat ca s-au dus ca un fum bine la mine pe timpul ala a parut si Toc dar parca copilaria si adolescenta sunt cele mai frumoase perioade din viata,
Camryna ar fii ok sa te vada dr.Matei
Danelia multa putere de munca i-ti doresc si cit de putin posibil toc cit timp vei sta in Italia?
In rest va doresc la toti numai bine si multa multa sanatate pt ca de ea avem toti de aici nevoie
D-zeu cu noi toti, Olandezul
Draga Prozac, deci nu sunt in Ro dar voi fii sapt. viitoare 4 zile pt un botez in fam.sotiei iar cu ocazia asta il voi intilni si pe dr.Matei daca vrei scrie-mi tel tau pe privat si voi incerca a te contacta undeva in weeked-ul viitor mi-ar face placere sa te aud live Eu sunt binisor sa zic.
Termina, stai linistita nu sunt deloc suparat pe tine se mai intimpla sa avem opinii opuse e omeneste.
Adriane, ceea ce spui tu de momentele de la bloc i-mi aduc si eu aminte cu nostalgie si placere ce pacat ca s-au dus ca un fum bine la mine pe timpul ala a parut si Toc dar parca copilaria si adolescenta sunt cele mai frumoase perioade din viata,
Camryna ar fii ok sa te vada dr.Matei
Danelia multa putere de munca i-ti doresc si cit de putin posibil toc cit timp vei sta in Italia?
In rest va doresc la toti numai bine si multa multa sanatate pt ca de ea avem toti de aici nevoie
D-zeu cu noi toti, Olandezul
olandezule dar cum a aparut toc la tine?trebuie sa fi suferit un soc ceva!!!la mine a aparut depresia si atacurile de panica in urma unui tinitus puternic :((( bine macar ca a disparut acel tinitus ca eram mancat pana acuma!!!
Adriane, Toc-ul la mine a aparut in urma faptului ca mama a fost f. bolnava in perioada copilariei 7 /14 ani si cred ca frica de a o pierde s-a transformat in toc plus ca debutu; la min a fost cu atac de panica si depresie deci sa zic ca am toc de 23 de ani dar nu in continu
si de cat timp iei medicamente olandezu?de 23 de ani? :O
Adriane,
Deci acind mi-a aparut simptomat. era vara lui 1988 prima zi din vacanta mare.Aveam 15 ani si 10 luni pe timpul ala nu era psihofarma. asa de avansata poate exista numai prozac iara in Romania nici vb de asa ceva.
Nu am luat medicatie decit dupa 30 die ani deci repet am avut cu debut inclusiv 3 recurente de unde revenit singur in citeva luni pe urma a fost ok pina cind m-a pocnit rau de tot dupa 8 ani de zile si am considerat sa dau atentie.Cred ca cauzele noastre difera
Olandezul
Deci acind mi-a aparut simptomat. era vara lui 1988 prima zi din vacanta mare.Aveam 15 ani si 10 luni pe timpul ala nu era psihofarma. asa de avansata poate exista numai prozac iara in Romania nici vb de asa ceva.
Nu am luat medicatie decit dupa 30 die ani deci repet am avut cu debut inclusiv 3 recurente de unde revenit singur in citeva luni pe urma a fost ok pina cind m-a pocnit rau de tot dupa 8 ani de zile si am considerat sa dau atentie.Cred ca cauzele noastre difera
Olandezul
clar difera cauzele noastre!!!cauza mea e o afectiune fizica traumatizanta!!asta e...asa a fost sa fie!!
una peste alta azi am avut o zi bunicica.deseara cred ca bag vreo 3 becksamicine ca nu am mai bagat demult!!!
va salut
una peste alta azi am avut o zi bunicica.deseara cred ca bag vreo 3 becksamicine ca nu am mai bagat demult!!!
va salut
Totusi eu nu inteleg ceva si probabil nu am sa inteleg niciodata pentru ca vad ca nu se explica nicaieri, de ce in urma acestor socuri sau traume, creierul nu isi revine treptat.
Ne mai lovim, dar nu ramanem cu rana pe viata, ne mai si vindecam in general, asta asa ca si comparatie.
Ce ar fi cand noi cadeam copii fiind si ne juleam genunchii, sa ramanem asa !
Am un vecin care si-a dat cu ciocanul peste mana din greseala destul de tare, a stat 3 luni cu mana umflata, insa apoi tot si-a revenit complet.
Olandezule, am rasfoit peste tot, nici vorba de vreo explicatie, totul e vag.
Mai spuneau astia cum ca organismul are o putere de adaptare de nu se poate, minciuna gogonata.
Si la tine Adriane si la Olandezul au fost traume pana la urma, nu conteaza felul lor. Olandezu-lui i-a fost teama sa nu-si piarda mama, tu ai avut stres continuu cu tinitus-ul.
Ne mai lovim, dar nu ramanem cu rana pe viata, ne mai si vindecam in general, asta asa ca si comparatie.
Ce ar fi cand noi cadeam copii fiind si ne juleam genunchii, sa ramanem asa !
Am un vecin care si-a dat cu ciocanul peste mana din greseala destul de tare, a stat 3 luni cu mana umflata, insa apoi tot si-a revenit complet.
Olandezule, am rasfoit peste tot, nici vorba de vreo explicatie, totul e vag.
Mai spuneau astia cum ca organismul are o putere de adaptare de nu se poate, minciuna gogonata.
Si la tine Adriane si la Olandezul au fost traume pana la urma, nu conteaza felul lor. Olandezu-lui i-a fost teama sa nu-si piarda mama, tu ai avut stres continuu cu tinitus-ul.
Buna...ce mai faceti, eu am o stare asa de...zici ca ma apasa o talpa uriasa pe suflet, si-mi creeaza un discomfort interior, , este cumva depresia ?Ganduri TOC nu prea am...
Depinde, poate fi Depresie curata, sau Depresie secundara data de Anxietatea de care tu nu esti constienta ca e instalata.
Ce simti ? Tristete dar in acelas timp esti asa linistita, abatuta, moale, sau esti putin tensionata, agitata dar in acelas timp nu ai chef de nimic ?
In Anxietate nu mereu apar ganduri TOC, deci poti avea Anxietate fara TOC uneori.
Ce simti ? Tristete dar in acelas timp esti asa linistita, abatuta, moale, sau esti putin tensionata, agitata dar in acelas timp nu ai chef de nimic ?
In Anxietate nu mereu apar ganduri TOC, deci poti avea Anxietate fara TOC uneori.
Mercy pt. raspuns, sunt tensionata un pic, si simt ca nici macar un Ferrari nu m-ar face fericita, e ca un dezgust in capul pieptului...
Buna seara.Ce mult ma bucur ca din nou toata lumea a inceput sa scrie cate ceva si parca e armonie.eu sunt bine gandurile nu au mai aparut de vreo luna si sper sa fie din ce in ce mai bine.gandul imi este mereu la baiatul meu si mi-e tare dor de el.Olandezile stau in italia pana in octombrie sper sa rezist.In rest ce sa zic mi-e dor de parinti de tot ce inseamna Romania cu toate ca sunt aici abia de o saptamana.Va doresc multa sanatate si sa va fie din ce in ce mai bine
Buna seara
Camryna, ma tem ca deja e instalata depresia, si fiecare episod depresiv musca din creier.Musai sa te vada un doctor, pana in iulie e mult.Eu am programare vineri la psihiatru si vreau sa ma tin de el, vreau depresive, mai bine sa traiesc putin si bine decat mult si prost.
Am citit mult din postarile voastre mai vechi, trebuia sastiu ca ai renuntat la prozac, Prozac, dar uitarea da semne mari.
Eu am activitate multa, pe sora mea am dus o asta noapte cu colici renale la spital, parea ca i mai bine si am luat o acasa, spre seara iar am internat o, nu mai suport spitale, boala, imi vine sa urc pe munte si sa urluuuu, dar nu m am gandit la cine.
Mastere, cum mai traiesti?pe unde mai traiesti?Incluburi mergi?
Danelia sa ti dea Domnul putere de munca sa vi i in toamna cu bani multi
Imi pare bine ca m a iertat Olandezul
Am o saptamana incarcata dar apelez la vitamine si anxiolitice, fara ele n am putere.
Camryna, poate gasesti si tu ceva sa te simti bine si sa nu dai de banuit ca ai o problema,
Va spun noapte buna
Ieri mi s a stricat si masina de spalat, am simtit cum imi scade serotonina, imi e greu sa ma despart de lucruri, chiar de sunt mai vechi, pun suflet.A venit un meserias bun si m a salvat
Camryna, ma tem ca deja e instalata depresia, si fiecare episod depresiv musca din creier.Musai sa te vada un doctor, pana in iulie e mult.Eu am programare vineri la psihiatru si vreau sa ma tin de el, vreau depresive, mai bine sa traiesc putin si bine decat mult si prost.
Am citit mult din postarile voastre mai vechi, trebuia sastiu ca ai renuntat la prozac, Prozac, dar uitarea da semne mari.
Eu am activitate multa, pe sora mea am dus o asta noapte cu colici renale la spital, parea ca i mai bine si am luat o acasa, spre seara iar am internat o, nu mai suport spitale, boala, imi vine sa urc pe munte si sa urluuuu, dar nu m am gandit la cine.
Mastere, cum mai traiesti?pe unde mai traiesti?Incluburi mergi?
Danelia sa ti dea Domnul putere de munca sa vi i in toamna cu bani multi
Imi pare bine ca m a iertat Olandezul
Am o saptamana incarcata dar apelez la vitamine si anxiolitice, fara ele n am putere.
Camryna, poate gasesti si tu ceva sa te simti bine si sa nu dai de banuit ca ai o problema,
Va spun noapte buna
Ieri mi s a stricat si masina de spalat, am simtit cum imi scade serotonina, imi e greu sa ma despart de lucruri, chiar de sunt mai vechi, pun suflet.A venit un meserias bun si m a salvat
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17frica
- 2am avut atacuri de panica si am luat orfiril si vit b6 si am aflat ca sunt insarcinata
- 28atacuri de panica - tratament de 7 ani
- 5atacuri de panica - un leac natural, va rog!
- 6Xanaxul poate deveni o problema?
- 6atac de panica sau alta tulburare?
- 10Tulburare anxioasa de mai mult de doi ani
- 19Ajutati-ma sa-mi ajut sora
- 37Vreau sa nu mai am starile de anxietate
- 14atac de panica
- 7presiune inima
- 36Terapie cognitiva pentru atacuri de panica?
- 3Sistem nervos afectat
- 1Credeti ca ar trebui sa reincep sedintele cu psihologul sau sa incerc sa ma linistesc singur?
- 5Fobii la copii
- 1atacde panica?????
- 6Anxietate si atacuri de panica
- 8Atac de panica?
- 3Anxietate, atacuri de panică foarte dese
- 2Ameteala si dezechilibru
Mai multe informații despre: Tulburarea de panica Tulburarea obsesiv-compulsiva Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: