Imi merge burta si am scaun moale de cateva luni de zile

04-12-2013
MisterT
Nu este medic/terapeut
MisterT
Nu imi aduc aminte de la ce, probabil de la alcool, desi beau ocazional si in cantitati reduse. Printre altele, am facut terapie cu lichior de nuci, argila cu apa, am folosit un produs pe baza de miere, polen si propolis pentru detoxifierea organismului(nu-mi aduc aminte numele), diferite ceaiuri, iar in prezent utilizez Colon sanatos D66 de la Fares. Parca s-a imbunatatit digestia, dar foarte putin. Am observat o sensibilitate deosebita la lactate sau suc de rosii, mentionez ca si in anii trecuti eram sensibil si purtam in general cu mine Furazolidon. Cand eram mic mancam multe fructe verzi, necoapte, probabil ca a contat la sensibilizarea tractului instestinal. In sfarsit, am rugamintea sa ma ajutati si sa imi sugerati vreun medicament sau terapie potrivita pentru problema mea. Va multumesc !
2 comentarii
0
04-12-2013, ora 22:35
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
CA si mine si alte persoane am cunoscut care se ingrasau in timpul curei cu colonhelp atunci cand luau asa cum scrie in prospect cu iaurt si doza recomandata.
Eu luam o lingurita dimineata si una seara cu apa multa si nu cu iaurt, si atunci am inceput sa slabesc, dar din cate am citit si m-am interesat tocmai acest produs te slabeste prin scaun( adica este laxativ), eu aveam scaun de 3--4 ori pana la ora 14.00.
0
05-12-2013, ora 00:37
MisterT
Nu este medic/terapeut
MisterT
Multumesc pentru raspuns, totusi eu nu am folosit ColonHelp. Iar daca e laxativ, sigur nu imi este potrivit, pentru ca eu am diaree, deci am nevoie de ceva care sa imi faca scaunul tare. Multumesc, sanatate tuturor !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diareea bebelușului
  • Aditivii din dulciuri pot altera structura și funcțiile tubului digestiv
  • MIT: Un digestiv (tăria înainte de masă) îmbunătăţeşte digestia
  • Sfaturi pentru o bună digestie
  • Diareea cronică
  • Cum tratezi corect diareea acasă și când te prezinți la medic
  • Tratament diaree adulți - medicamente și remedii
  • Diaree în fiecare zi - cauze și tratament
  • Diareea în timpul sarcinii
  •