gastro-duodenita acuta! tot nu pot manca aproape nimic!
buna ziua! in urma cu 2 luni in urma unor episoade de varsaturi, diaree si durere in partea dreapta am ajuns la spital. am facut ecografie (ficat, pancreas, bila bune) si apoi radiologie cu bariu unde mi s-a pus diagnosticul de gastroduodenita acuta!
am luat tratament cu metoclorpramid, omeprazol si ranitidina si regim alimentar. dupa ce am mancat intr-o dimineatza bors cu carne de miel iar am inceput sa masimt rau vreo 3-4 zile (voma, greata, stare de rau, slabit). Mi-am revenit insa dupa 2 sapt iar ma simt rau. De miercuri nu prea mai pot sa mananc aproape nimic. Doar banane, branza si putin supa de legume. Dimineatza ma simt cel mai rau...
Va rog ajutati-ma sau indrumati-ma catre un medic de specialitate bun. Mentionez ca sunt din Iasi.
am luat tratament cu metoclorpramid, omeprazol si ranitidina si regim alimentar. dupa ce am mancat intr-o dimineatza bors cu carne de miel iar am inceput sa masimt rau vreo 3-4 zile (voma, greata, stare de rau, slabit). Mi-am revenit insa dupa 2 sapt iar ma simt rau. De miercuri nu prea mai pot sa mananc aproape nimic. Doar banane, branza si putin supa de legume. Dimineatza ma simt cel mai rau...
Va rog ajutati-ma sau indrumati-ma catre un medic de specialitate bun. Mentionez ca sunt din Iasi.
2 comentarii
eu sufar de ani buni de ulcer duodenal.ranitidina iau cate 2-3 odata pentru a-si face efectul(am citit ca da dependenta).Dar pomenesc si acum o doctorita care mi-a recomandat AXID(28 capsule).1 cp/zi.nu se fabrica la noi, dar e in farmacii.e cam scump, insa e fenomenal! Vindeca mai multe boli grave de stomac, e indicat sa citesti prospectul si sa consulti in prealabil un medic.(daca se preteaza si la diagnosticul tau)
Tot caut raspuns pe net dar nu gasesc. Ma doare foarte tare stomacul dupa fiecare massa si imi este foarte frica sa merg la doctor, de fapt imi e frica sa nu mi faca endoscopie. Ce alta varianta mai am?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2dureri abdominale.varsaturi
- 12Diaree acuta de fiecare data cand iese din casa
- 3aproape saptamanal am probleme cu digestia
- 14mi.e rau.raspuns urgent va rog
- 3Revin-probleme stomac
- 4Scaune dese si moi.. chiar sub forma de diaree
- 6afectiuni cardiace?
- 5Diane 35 si varsaturile
- 9Constipat ?
- 2De 1 saptamana tot am diaree + oboseala ce tine de 3 zile incoace
- 5Varsaturi continue, cancer pulmonar
- 18Diaree
- 7Am probleme destul de grave cu intestinul... elimin sange!
- 0diaree si constipatie in aceeasi zi?
- 8Diaree si anticonceptionale
- 2M-am trezit cu dureri de cap si am varsat numai alb si verde...
- 22Diaree cronica.
- 1Sughit si varsaturi
- 8Varsaturi fara alte simtome.
- 4Varsaturi in jet cu spuma alba
Mai multe informații despre: Gastroenterita Varsaturile Diareea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: