gastro-duodenita acuta! tot nu pot manca aproape nimic!

buna ziua! in urma cu 2 luni in urma unor episoade de varsaturi, diaree si durere in partea dreapta am ajuns la spital. am facut ecografie (ficat, pancreas, bila bune) si apoi radiologie cu bariu unde mi s-a pus diagnosticul de gastroduodenita acuta!
am luat tratament cu metoclorpramid, omeprazol si ranitidina si regim alimentar. dupa ce am mancat intr-o dimineatza bors cu carne de miel iar am inceput sa masimt rau vreo 3-4 zile (voma, greata, stare de rau, slabit). Mi-am revenit insa dupa 2 sapt iar ma simt rau. De miercuri nu prea mai pot sa mananc aproape nimic. Doar banane, branza si putin supa de legume. Dimineatza ma simt cel mai rau...
Va rog ajutati-ma sau indrumati-ma catre un medic de specialitate bun. Mentionez ca sunt din Iasi.
am luat tratament cu metoclorpramid, omeprazol si ranitidina si regim alimentar. dupa ce am mancat intr-o dimineatza bors cu carne de miel iar am inceput sa masimt rau vreo 3-4 zile (voma, greata, stare de rau, slabit). Mi-am revenit insa dupa 2 sapt iar ma simt rau. De miercuri nu prea mai pot sa mananc aproape nimic. Doar banane, branza si putin supa de legume. Dimineatza ma simt cel mai rau...
Va rog ajutati-ma sau indrumati-ma catre un medic de specialitate bun. Mentionez ca sunt din Iasi.
2 comentarii

eu sufar de ani buni de ulcer duodenal.ranitidina iau cate 2-3 odata pentru a-si face efectul(am citit ca da dependenta).Dar pomenesc si acum o doctorita care mi-a recomandat AXID(28 capsule).1 cp/zi.nu se fabrica la noi, dar e in farmacii.e cam scump, insa e fenomenal! Vindeca mai multe boli grave de stomac, e indicat sa citesti prospectul si sa consulti in prealabil un medic.(daca se preteaza si la diagnosticul tau)

Tot caut raspuns pe net dar nu gasesc. Ma doare foarte tare stomacul dupa fiecare massa si imi este foarte frica sa merg la doctor, de fapt imi e frica sa nu mi faca endoscopie. Ce alta varianta mai am?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Simptome intoleranta la gluten: nu pot manca deloc, nici fierte, legume, fructe, lactate, dulciuri
- 21Dureri de cap, varsaturi, tremurat, diaree
- 3senzatii de arsuri in ochi si in zona genitala
- 0Ochi rosii, greata, diaree, cornete nazale foarte inflamate
- 6Nu stiu ce e in neregula cu stomacul meu
- 4Colon iritabil - diaree
- 1Diaree decat dimineata
- 6Sa fie apendicita?
- 1Ameteala (se invartee camera), diaree si voma a doua zi dupa strand
- 1antibiotice, balonari, constipatie si diaree
- 10Administrare Linex forte capsule
- 0diaree de o perioda de timp
- 2Imi merge burta si am scaun moale de cateva luni de zile