scaun moale dupa postinor
am avut diaree dupa o ora de la administrarea primei pastile de postinor. exista riscul ca aceasta sa nu-si mai faca efectul?
2 comentarii
Nu, isi va face efectul.Ai si varsat? Dar dupa a doua nu s-a intamplat nimic?
URGENT!!!!VA ROG!!
Am si eu nevoie de un raspuns urgent. Am avut contact sexual neprotejat in a 5 a zi de luat anticonceptionale Mercilon.In a 8-a zi (la 2 zile dupa contact) am avut diaree la 6 ore dupa ce luasem pastila. Acum ma aflu in a 13a zi de luat pastile si am o sangerare ca inainte de ciclu si ma si dor putin ovarele. Poate fi cumva vorba de o sarcina de la acea diaree? Va rog sa imi raspundeti urgent. Am facut azi un test de sarcina si a iesit negativ, dar a trecut doar o saptamana de la contactul acela si nu este concludent. Va multumesc!
Am si eu nevoie de un raspuns urgent. Am avut contact sexual neprotejat in a 5 a zi de luat anticonceptionale Mercilon.In a 8-a zi (la 2 zile dupa contact) am avut diaree la 6 ore dupa ce luasem pastila. Acum ma aflu in a 13a zi de luat pastile si am o sangerare ca inainte de ciclu si ma si dor putin ovarele. Poate fi cumva vorba de o sarcina de la acea diaree? Va rog sa imi raspundeti urgent. Am facut azi un test de sarcina si a iesit negativ, dar a trecut doar o saptamana de la contactul acela si nu este concludent. Va multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4postinor si contraceptive!
- 3postinor !!! help!!!
- 22postinor 2 si menstruatia intarziata
- 3cum afecteaza postinor menstruatia?
- 4dupa operatia de neoplasm col uterin, diaree
- 2postinor 2 urgent!
- 5sindrom sufebril urticaria si sindrom de malabsortie
- 5prezervativ rupt si postinor, apoi iar prezervativ rupt si iar postinor
- 9tulburari digestive
- 5La inceputul anului am avut diaree insotita de febra
- 7fetita de 8 luni in spital de la febra si acuma altceva!
- 5am uitat sa iau pastila si la 3 ore dupa contact am luat postinor 2
- 4de 5 zile am dureri de burta si diaree
- 4Nidatie sau sangerare postinor?
- 4viroza cu diaree
- 0stare de ameteala, diaree, gust amar, stare generala de rau, ficat marit
- 0diaree de o perioda de timp
- 1Postinor 2
- 2Amitripilina si xanax
- 0Diaree si bolboroseala in stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: