imi pierd vederea

05-03-2009
Calianu Clara
Nu este medic/terapeut
Calianu Clara
Buna ziua, acum aproximativ 2 ani am fost diagnosticata cu neuropatie, vasculita si uveita.Am luat tratament cu predinson, o perioada.In aceeasi perioada au inceput problemele cu ochii, vedeam puncte multe, ca o perdea, apoi ceata.Am fost la oftalmolog si mi-a facut niste injecti in ochi.Dupa o perioada ochiul drept care era cel mai grav si-a mai revenit cat de cat.Acum am aceeasi problema dar mai grava la ochiul stang, si putin la ochiul drept.Mai de curand am inceput sa vad niste puncte albe privind in sus.Vreau sa va intreb daca imi voi pierde vederea.?Exista tratament pentru boala mea????Mi-am pus mai tot timpul indocolire in ochi si maxidex.Nu mai stiu ce picaturi sa folosesc pt a ma face bine.
Ce tratament sa iau, imi amortesc bratele noaptea in somn, iar spatele ma doare groaznic.
Va multumesc mult
1 comentarii
0
11-08-2009, ora 01:18
ryca_lary
Nu este medic/terapeut
ryca_lary
pentru calinoiu clara.si eu am avut simtome de ceata la ochi, scame in vedere, diferite puncte colorate, si am crezut ca am nevoie de ochelati deoarece vedeam si scrisul de l:a distanta dublu sau distorsionatam fost la mai multe centrede facut ochelari si peste tot se modificau dioptriile atunci un optician mia recomandat un consult oftamologic si la acel consult mia descoperit uveita aceasta boala o am datorita spondilitei anchilozante, , mergi si fati un consult reumatologic, hepatic, si cardiologc, aceasta uveita poate sa fie din cauza unuia din aceste boli de care poate nu sti ca o ai, inclusiv si un herpes cronic iti provoaca uveita, eu am consultat o doctorita ff buna de la policlinica cfr timisoara s i de cand fac tratamentu prescris de ea ma simpt din ce in ce mai bine si a inceput sami dispara simptomele de ceata scame in vedere si scrisu dublu, am circa 1 luna de tratament si a spus ca trebuie sa fac 3 luni.si dupa aceia se face din nou evaluarea..tratamentu prescris este de 3 ori pe zi picaturi cu pranoflog, , , o capsula de vitreoclar pe zi, , , o capsula de arcoxia la fel.. daca doresti mai mult eu iti dau nr de telefon al doctoritei, , , dr munteanu alina.nr tel, , 0741081585 este un medic ff bun si foarte meticuloasaare si cabinet particular tot in timisoara sau la policlinica cfr timisoata, , iti doresc numai bine...nr meu de tel este -*...sa auzim numai de bine, ,

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns