Îmi răspundeți și mie va roggg???? E urgent ! mi-e frica de sarcina!

21-06-2018
Anaissss
Nu este medic/terapeut
Anaissss
După un an de relația eu împreuna cu prietenul am decis sa facem aces pas, primul contact sexual prima data am încercat cu prezevativ însă la introducerea penisului am avut o oarecare durere cam mare, după câteva zile am încercat din nou tot cu prezevativ, dar a fost același lucru, iar apoi a introdus penisul fără prezevativ, a intrat putin am încercat de maxim 2 ori și a fost cam aceasi durere, nu a ejaculat sau ceva și nici excitat din câte spune nu a fost asa mult nu mi a curs sânge nimic ma gândesc ca nu s a rupt himenul, mai sunt 4 zile pana la apariția menstruației și au început sa am dureri de sfârcuri la atingere și dureri de burta, mie o oarecare frica in urma încercări fără prezevativ sa nu se instaleze o posibila sarcina, vreau o părere clară și un răspuns. Va mulțumesc !
4 comentarii
1
21-06-2018, ora 06:37
Psiholog Luminita Codrescu
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Luminita Codrescu
Nu este cazul sa va ganditi la o sarcina - nu este chiar asa usor sa se instaleze o sarcina, este nevoie de indeplinirea unor conditii, cum ar fi ovulatia la femeie si ejacularea la barbat.
Pentru disconfortul asociat primei penetrari incearca local un spray anestezic de la farmacie (Lidocain sau ceva similar) si faceti-o cu blandete, veti reusi.
Numai bine!
0
21-06-2018, ora 10:37
Anaissss
Nu este medic/terapeut
Anaissss
Mulțumesc frumos pentru răspuns !
0
21-06-2018, ora 11:56
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca nu folositi prezervativul de la inceputul actului si pina la sfarsit se poate instala o sarcina din cauza lichidului preseminal sau preejaculator. Au fost doamne care au ramas insarcinate de 1 la 31 ale lunii. Ca sa nu mai vorbim de bolile cu transmitere sexuala.
Cu tot cu prezervativ se pot lua virusul HPV care produce veruci si cancerigen si herpesul genital.
0
21-06-2018, ora 13:23
Anaissss
Nu este medic/terapeut
Anaissss
Stiu de existența acelui lichid seminal, dar nu a fost un contact sexual de la început pana la sfârșit cum Spune-ți Dvs, am specificat mai sus ca doar am încercat și a intrat putin și ca ma durea, nu s a continuat mai mult și ma gândesc ca ruperea himenului nu a avut loc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •