Sarcina sau nu?
Buna, sunt intr-o mare dilema, si aceea ca, in data de 13 iunie mi-a venit ciclul si a durat 5 zile(la ciclu am dureri mari si trebuie sa iau Ultracod si No-spa). Am plecat in Spania in concediu unde am propus ca vom concepe un bebe.Am avut contact sexual cu finalizare in data de 29 iunie.In data de 4 iulie(dupa 5 zile de la conceptie) cand trebuia sa venim acasa, am avut o sangerare usoara, cu crampe aproape ca la cilu, care au incetat dupa ce am luat un No-spa, si am stat la caldurica vreo 2 ore.Scurgerea a tinut 5 zile fiind in cantitate mica si mai mult in prima parte a zilei, spre seara se estompa.Am avut si greturi, sunt foarte sensibila la mirosuri, am si vomitat, posibil sa fie doar o inchipuire?Am facut doua teste Surecheck si au iesit negative.Intrebarea mea este, daca sangerarea din 4 iulie a fost defapt ciclul, de ce a venit cu o saptamana mai repede decat se prognoza?( mentionez ca ciclul meu este regulat la 28 de zile, aceasta sangerare fiind la 21 de zile).Va rog sa ma lamuriti, caci sunt foarte confuza..Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 26Cum aflu sigur daca sunt gravida?
- 4din "joaca" am scapat un pic de sperma in vagin
- 4am uitat pastila... exista riscul sa fiu insarcinata?
- 2se poate sa fiu insarcinata?:((
- 5Cate sanse exista sa raman insarcinata?
- 8Am nevoie de un raspuns
- 11Este insarcinata?
- 6insarcinata fara penetrare?
- 1sunt sau nu gravida
- 8Este posibil sa fiu insarcinata chiar daca sunt virgina?
- 6risc sa raman insarcinata?
- 13sarcina sau raceala?
- 6Mentruatie foarte putina.. Credeti ca sunt insarcinata? Sau este doar de la Escapelle?
- 1Sunt insarcinata?
- 5Se poate sa fiu insarcinata??
- 1Dureri de burta si de sani fara ciclu
- 1Sunt insarcinata?
- 3Sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: