Sarcina sau nu?
Buna, sunt intr-o mare dilema, si aceea ca, in data de 13 iunie mi-a venit ciclul si a durat 5 zile(la ciclu am dureri mari si trebuie sa iau Ultracod si No-spa). Am plecat in Spania in concediu unde am propus ca vom concepe un bebe.Am avut contact sexual cu finalizare in data de 29 iunie.In data de 4 iulie(dupa 5 zile de la conceptie) cand trebuia sa venim acasa, am avut o sangerare usoara, cu crampe aproape ca la cilu, care au incetat dupa ce am luat un No-spa, si am stat la caldurica vreo 2 ore.Scurgerea a tinut 5 zile fiind in cantitate mica si mai mult in prima parte a zilei, spre seara se estompa.Am avut si greturi, sunt foarte sensibila la mirosuri, am si vomitat, posibil sa fie doar o inchipuire?Am facut doua teste Surecheck si au iesit negative.Intrebarea mea este, daca sangerarea din 4 iulie a fost defapt ciclul, de ce a venit cu o saptamana mai repede decat se prognoza?( mentionez ca ciclul meu este regulat la 28 de zile, aceasta sangerare fiind la 21 de zile).Va rog sa ma lamuriti, caci sunt foarte confuza..Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot sa fiu insarcinata ?!
- 12Mica sangerare
- 9sarcina...? Mi-am pierdut notesul :(
- 8insarcinata???-ajutati ma va rog mult de tot
- 4Inarziere de 30 zile = sarcina?
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 24Un raspuns, va rog... sunt insarcinata?
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 7Un raspuns cat mai urgent va rog: e insarcinata?
- 10menstruatie
- 4se poate sa fiu insarcinata?
- 21Oare am ramas gravida? urgent va rog!
- 16Raspuns de la un medic urgent va rog!
- 1ajutor: am sanse sa fiu insarcinata?
- 3Probleme vaginale.. sarcina?
- 0Credeti ca sunt insarcinata? Multumesc frumos.
- 1as putea sa ma astept la o sarcina??
- 1Sunt insarcinata?
- 2Sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: