Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 134135136 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
27-07-2010, ora 14:47
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Aleeeeeexxxx... imparte-te cum te imparti, dar pastreaza si pentru noi o bucatica mica !!! :)))) Ne lipsesti
0
27-07-2010, ora 15:03
Alexandra Tanase
Nu este medic/terapeut
Alexandra Tanase
capri cum a sunat ultima parte! :D
si voi imi lipsiti! am mai intrat pe forum sa vad ce ati scris dar nu am avut timp sa scriu...
o sa-mi fac eu timp si pt forum.

Myx, imi place cum te prezinti! imi placeau si dupa operatie dar acum...sunt "smecheri rau" ! :P:P
0
27-07-2010, ora 15:47
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
alex, asta de genul de viata care imi place mie, asa agitatie, mereu ceva de facut care sa te tina in priza.Foarte bine faci...:)))spor la treaba si impaca=le pe toate:)))))noi tot aici ramanem...
0
27-07-2010, ora 15:56
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
alex, ai un pm
0
27-07-2010, ora 16:26
miruna85
Nu este medic/terapeut
miruna85
Hai ca m-ati speriat cu firele aste a asa ca l-am sunat pe doctor si mi-a explicat ca firele sunt absorbabile in interior de foarte buna calitate si nu pune in niciun caz fire absorbabile la piele ca lasa urme urate.
Firele acestea pe care le foloseste sunt foarte bine tolerate si ca nu apatit niciodata sa-i arunce firele afara la marirea de san cu implante.
Toate cele bune tuturor si sa stiti ca va citesc aproape in fiecare zi
0
27-07-2010, ora 19:27
anca2010
Nu este medic/terapeut
anca2010
miruna, nu te speria, poate se intampla fioarte rar si n=a fost problema, le=a taiat si au intrat in interior fara problema, m=am dat 5 zile cu baneocin preventiv si a fost ok totul.Nu trebuie sa patesti la fel, dar e bine sa stii nu sa nu fi infromat...Lasa ca la tine e frumos din start si asa ramane:)
0
27-07-2010, ora 22:44
myx
Nu este medic/terapeut
myx
anca, nu cred ca s-a speriat miruna ci era mai mult curioasa sa stie cum sta treaba cu firele astea. EU nu am vazut nici un fir, si ma bucur pt ca am mai spus cicatricea s-a vindecat f bine fara nici un fel de jena in zona, iar eu acum dupa 2 sapt si un pic ma simt f bine, ziua nu am deloc dureri iar noaptea din ce in ce mai rar ma trezesc sanii tari. Cred ca asta a fost am scapat de chinurile postoperatorii;)) Chiar citeam pe forum inainte de operatie ca sunt usturimi, mancarimi, etc si ma asteptam sa am si eu dar nimic, zona de dedesupt nu m-a deranjat deloc.
0
27-07-2010, ora 23:14
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Capri, eu chiar nu vreau sani mari. Dupa calculele mele ar merge un implant de aprox 300cc profil moderat plus. Daca dr imi propune ceva mai mare de 350 (ceea ce nu cred) mai merg sa aflu si alte pareri. Dar din cate am vazut dr grecu nu are tendinta sa puna sani mari, asa ca, daca ma convinge, merg pe mana lui.
0
27-07-2010, ora 23:28
myx
Nu este medic/terapeut
myx
iza dah si la dr totir e la fel, nu are tendinta sa puna mari, eu cand am intrat eram cu bluza pe mine si ma tot intreba ce as vrea etc si eu repede ca vreau 400 si dansul a nuu, stitinoi preferam sa nu putem mari etc si cand m-am dezbracat si m-a masurat a vazut ca aveam nevoie mari, asa cu tricou parea ca nu am in ce baga 400;))) dar eram dezamagita cand a spus ca prefera sa puna mai putin, zic ahh am venit degeaba si la consultatia asta :))
0
28-07-2010, ora 09:39
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Eu nu am avut usturimi in zona, doar usoare mancarimi cateodata, care sunt semn de vindecare, adica e normal.
Izandra, nici eu nu vroiam sani mari, dar cand din masuratori a iesit 225 cc, m-a cam luat prin surprindere, ca si eu ma gandeam tot la un 300. Dr Grecu merge in general pe estetic, adica proportional cu dimensiunile corpului. Nu neaparat mari sau mici, dar frumosi. Ai mei nu mi se par neaparat mici, nu sunt dezamagita de dimensiune. Dezbracata sunt exact cat trebuie ca sa arat a om normal. :))))
0
28-07-2010, ora 10:04
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Myx si Capri la voi sunt perfecti. V-am trimis cate un pm.
0
28-07-2010, ora 10:08
myx
Nu este medic/terapeut
myx
iza mergi mult si eu sunt f mandra de ei;)_ am facut acum o poza..
0
28-07-2010, ora 10:14
myx
Nu este medic/terapeut
myx
sorry merci;))
0
28-07-2010, ora 10:27
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Izandra, ti-am raspuns. La mine sunt ok pt ca am respectat intocmai recomandarea doctorului fara sa insist pe o marime mai mare, desi mi-ar fi placut si un pic mai mari (dar nu cu mult). Si myx la fel. Insa noi suntem 2 cazuri total diferite. La myx a fost usor sa puna 400 pt ca a avut piele si vine dupa o alaptare. La mine abia a incaput si cel de 225. Tu cred ca te incadrezi in categoria fara sani, deci rezzultatul ar fi mai apropiat de al meu.
0
28-07-2010, ora 11:41
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Si eu am alaptat, dar nu se vede. Sanii mei erau si in perioada alaptarii destul de micuti si nu a avut ce sa se lase. In schimb s-au redus mult ca dimensiuni...pana la disparitia lor completa. :))).Cel mai probabil o sa merg pe ce imi recomanda dr., dar nu mai mult de 300 sper.
0
28-07-2010, ora 11:47
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Buna, fetelor!
Aveti vesti de la Georgeta?
Izandra, exact in situatie ta am fost si eu, in perioada alaptarii aveam si eu niste sani micuti, dar vizibili, dupa care au disparut aproape de tot(dar nu s-au lasat, ca nu avea ce sa se lase)...Mie imi recomandase medicul, pentru statura si conformatoa mea 400, dar am zis ca nu vreau mari, si atunci a optat pt. 350(in conditiile in care eu as fi ales 300 sau mai putin)..si bine a ales!Sa stii ca in poze sanii parca par o idee mai mari decat in realitate...Mie una asa mi se pare!Sau poate ma insel eu...
O zi buna, fetelor!
0
28-07-2010, ora 12:57
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Buna, Joy,
Imi plac mult sanii tai si cred ca ai ales bine. 400cc mi s-ar fi parut putin cam mult pentru dimensiunile tale. Am vazut si poza ta in intregime si, ca proportie, 350 sunt taman buni. Dar poti dormi pe burta? Restul fetelor fiind operate recent cred ca de-abia dorm pe o parte si de-aia te intreb pe tine. Eu dorm mult asa si ar fi o problema daca ar trebui sa renunt.
0
28-07-2010, ora 13:14
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Izandra, de 4 ani deja nu mai dorm pe burta!Inainte dormeam DOAR pe burta, iar acum ori pe parti, ori pe spate.Nu ma doare nimic daca stau pe burta, doar ca ma simt ciudat si in afara de asta imi e frica sa nu stric ceva...Asa ca am ales sa nu mai dorm pe burta, dar sa am sani!
0
28-07-2010, ora 13:37
myx
Nu este medic/terapeut
myx
iza new pic:)
0
28-07-2010, ora 13:41
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
uite, citeam acum pe copia pe care o am de la medicul care m-a operat si pe eticheta implantelor scrie asa:

IMPLANT MAMMAIRE
TYPE 812 SIZE 350 CC
CRISTALLINE PARAGEL
VERY HIGH PROFILE, VERY COHESIVE GEL
apoi apar coduri de bare, etc
LABORATORIES EUROSILICONE
Sunt 2 etichete pentru dreptul si stangul.
0
28-07-2010, ora 13:44
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Myx, superba ca de obicei!
0
28-07-2010, ora 13:45
myx
Nu este medic/terapeut
myx
joy multumesc si sanii tai arata f bine in sutien:) inca nu ai prins curajul sa pui o poza fara :))
0
28-07-2010, ora 15:16
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Asa Myx, super! Ai descoperit deci ;)
Tu ai anatomic sau rotund? Aici par rotunzi.
0
28-07-2010, ora 15:28
myx
Nu este medic/terapeut
myx
sunt rotunzi, nu am vrut anatomic de teama sa nu se rasuceasca. Si nu am descoperit cum ci l-am rugat iar pe sot;)) dar o sa-l intreb cum sa-mi fac singura /...
0
28-07-2010, ora 16:09
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
:)))) Sa-l intrebi.
Si mie mi-e cam teama de rasucire, mai ales ca puiutul asta mic al meu a depasit 10 kg, si va trebui sa-l iau in brate dupa un timp, dar la consitutia mea, n-ar merge rotunde.
0
28-07-2010, ora 16:11
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Joy, in cazul asta prefer sa nu mai dorm pe burta. Baba rabda la frumusete...
0
28-07-2010, ora 17:04
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
...sigur, Izandra, sufera baba la frumusete!Hi, hi, hi!Eu daca as fi dispus de banii necesari m-as fi "renovat" din cap pana in picioare!Pe bune!
Myx, poate ca daca o sa fiu odata acasa si tu ai sa fii online, o sa fac o poza, o sa o pun si apoi o sa o sterg...
Oricum, v-am vazut pe mai toate dintre voi...sunteti adevarate manechine!Slabute, cu talie de viespiute, cu picioare lungi si subtiri...si sunt sigura ca si la fata sunteti toate foarte frumoase...Eu ma vad acum pe langa voi o balena!Dar..poate mai reusesc sa dau si eu vreo 4 kg jos si atunci o sa ma simt mult mai bine in pielea mea, numai ca de la o vreme incoace tare se mai incapataneaza kg astea sa plece!
0
28-07-2010, ora 17:13
myx
Nu este medic/terapeut
myx
joy stai sa ne vezi la 40 de ani:))
0
28-07-2010, ora 17:25
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Myx, ai pm!
0
28-07-2010, ora 17:41
suciugeorgeta
Nu este medic/terapeut
suciugeorgeta
Buna fetelor, incerc sa scriu cateva cuvine.Sunt mai bine decat ma asteptam, credeam ca o sa fie mai greu.La 11.15 am intrat in operatie si seara la 8 eram acasa, nu am varsat deloc, am mers la baie singura fara probleme, sunt foarte multumita de cum arata sanii, dar astept sa vad evolutia. Dureri am la spate si bineanteles la sani in ret sunt ok.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 134135136 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •