Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 160161162 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
15-08-2010, ora 08:40
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Off, vroiam sa scriu: daca trebuie MAI PUTIN de 47!Si a iesit o balarie!
0
15-08-2010, ora 08:53
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Neata fetelor si La multi ani!
Neata, Joy. Vorbele mele frumoase sunt, de fapt, o parere sincera. Pe care o mentin acum cand iti vad poza. Nu stiu ce sa zic cu cele 2 kg "in plus". Din ce-am citit eu de fapt nu grasimea atarna la cantar, ci masa musculara. Deci atunci cand slabesti pierzi masa musculara. In concluzie, daca faci exercitii, musculatura se tonifica si schimba forma corpului fara sa se vada neaparat la cantar. Dar cel mai bine ne lamureste Irinico. Si asa e Joy, si eu cand o vad pe Irinico, mai ales in poza asta, ma apuca instantaneu cheful de exercitii.:))
Sa ai o zi frumoasa, racoroasa si cu spor la exercitii!
0
15-08-2010, ora 08:55
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Si nu cred ca-ti trebuie mai putin de 47, insa asta o decizi tu in functie de cum te simti.
0
15-08-2010, ora 09:10
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Neata fetelor si..La multi ani ! tuturor Mariilor.
Joy, Izandra, multumesc inca o data pentru aprecieri, si ma bucur ca pot fi un model si o inspiratie pentru voi in ceea ce priveste intretinerea fizica.Intr-adevar Izandra, masa musculara atirna mai greu.drept dovada...ati putea crede ca asa cum ma vedeti in poza cintaresc 63 kg la o innaltime de 1, 60 cm?!:))...si totusi asta este adevarul:)
Joy, sincer la 47 kg esti exact in cele mai bune proportii...stii ca unei femei ai sta bine sa aiba putinacarnita" pe ea.Eu cred ca deja sub 47 kg ai incepe sa ai aspect de "uscata"...ceea ce nu mai da bine dupa 40 de ani...beliveme!;))..si apoi mai e si fatza care se usuca prima atunci cind slabim:(

Neea.asteptam sa apari dupa operatie cu pozele si impresiile tale.Sper sa fi trecut deja de prima faza a chinurilor...

O zi minunata si racoroasa va doresc tuturor!(daca aveti unde gasi racoare);)))
0
15-08-2010, ora 09:11
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Multumesc Izandra!Sa stii ca nu vreau mai putin de 47, dar vroiam sa stiu daca parerea mea e corecta!Ca doar, de, fiecare se vede cu alti ochi decat ne vad cei din jur!
Eu am plecat la exercitii!
Va pup si o zi racoroasa!
0
15-08-2010, ora 10:40
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Fetelor sunt happy, happy, happy, happy!Tocmai am facut 5 MILEEEEEE!!!!Adica 1 ora si 7 minute!Nu-mi vine a crede!Si nu am obosit mai mult decat la 2 sau 3 mile!Ba am mai facut si boosted walk care se face timp de 2 min. intre fiecare dintre mile!Ce mai tura-vura!M-am intrecut pe mine insami azi!!!Stiu ca poate pentru multe dintre voi nu e mare lucru sa faca 5 mile, dar pentru mine e un record cu siguranta!
Ma duc la dus si apoi plec in parca cu cutulica!
Va pup si o zi fantastica!!!
0
15-08-2010, ora 12:10
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Joy, felicitari!!!! Meriti sa te rasfeti acum. Te pup!
0
15-08-2010, ora 12:51
ancistra
Nu este medic/terapeut
ancistra
Fetelor, m-am operat acum o luna la Dr. Oancea Adrian din Alba Iulia. Operatia m-a costat 2200 euro, cu tot cu spitalizare, si au fost folosite implante Mentor submusculare, gel coeziv III, suprafata texturata. Avand in vedere ca eram efectiv plata, dl dr mi-a recomandat un implant anatomic de 220 cmc, asta bineinteles dupa masuratorile de rigoare. Va recomand cu caldura, daca aveti in plan o astfel de operatie, sa luati in considerare si un drum pana in Alba, pe care eu l-as face si de 1000 de ori numai de dragul acestui dr minunat. M-am recuperat foarte bine, ma simt excelent, iar sanii mei arata asa cum am visat atat de mult timp. Este ca si cum as fi inceput o noua viata
0
15-08-2010, ora 13:13
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Ancistra bun venit printre noi!
Felicitari pentru rezultat si te asteptam si in continuare cu poze, ca vedem evolutia!Poze cu "inainte" nu ne pui, ca sa vedem de la ce ai plecat?
Ma bucur ca esti inca una dintre cele care si-au implinit un vis!
Numai bine si evolutie fumoasa in continuare!
Izandra, multumesc!Chiar sunt azi tare mandra de mine!Numai sa nu mi se urce la cap!Hi, hi, hi!
Si eu va pup!
0
15-08-2010, ora 13:17
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Am uitat sa iti spun ca arata foarte bine la numai o luna de la operatie, si cred ca sunt exact marimea care sa se armonizeze cu restul trupului..asta din cat am reusit sa vad in poza!
0
15-08-2010, ora 14:19
ancistra
Nu este medic/terapeut
ancistra
Joy, multumesc pentru primirea calduroasa! Am modificat poza din profil astfel incat sa apara si o poza de dinainte de operatie... sa se vada si de la ce am plecat:) Precum se poate observa, situatia era catastrofala... pfu, numai cineva care a trecut personal prin asta poate confirma ce bine este acum, cand am scapat de imaginea aceea din oglinda
0
15-08-2010, ora 14:23
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Da, Ancistra, nimic nu se poate compara cu sentimentul atat de placut de implinire atunci cand te privesti in oglinda si vezi cat esti de femeie!...Merita orice sacrificiu, orice durere...ORICE!!!
0
15-08-2010, ora 14:49
amedea
Nu este medic/terapeut
amedea
Joy.incurajarile tale sunt asa de bine venite..eu ma operez pe 13 octombrie..dar mie asa de teama..nu atat de durerile de dupa..cat de anestezie..ufff...
0
15-08-2010, ora 15:07
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Stai linistita, Amedea!Ai sa adormi aproape instantaneu si ai sa te trezesti..cu tate, fara sa fi simtit nimic!!!
Iar durerile chiar sunt suportabile!!!Tinem pumnii!O sa fie ok, ai sa vezi!Trebuie sa te duci relaxata si increzatoare!
0
15-08-2010, ora 15:16
amedea
Nu este medic/terapeut
amedea
incerc sa ma relaxez :))...JOY eu nu sunt din bucuresti..si mam uitat de cazare.am gasit ceva ce miar conveni garsoniera la 30 euro pe zi..ca stau 7 zile in bucuresti, dar nu stiu cat e serioase sunt firmele astea..poti sa imi dai tu un indiciu..nu cunosc deloc bucurestiul..
0
15-08-2010, ora 16:02
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Draga mea, eu nu cunosc Bucurestiul deloc!Sunt braileanca!
0
15-08-2010, ora 16:14
amedea
Nu este medic/terapeut
amedea
nu stiu de ce am avut impresia ca esti din bucuresti.
0
15-08-2010, ora 18:35
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Bine-ai venit, Ancistra. Sanii tai sunt foarte reusiti. Ai cu ce te mandri. Poti sa ne dai cateva detalii tehnice (marca si dimensiunile implantului, si dimensiunile tale)?
Amedea la ce dr te operezi?
0
15-08-2010, ora 18:44
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Izandra, a spus fata in prima ei postare!citeste un pic mai sus!
0
15-08-2010, ora 19:24
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Nu te-ai suparat, sper!IZANDRA???
0
15-08-2010, ora 19:34
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Multumesc, Joy. N-am fost atenta. Dar tot as vrea sa stiu inaltimea Amedeei, circumferinta toracelui sub sani si baza initiala a sanului. :D
0
15-08-2010, ora 21:13
amedea
Nu este medic/terapeut
amedea
Izandra la Parasca ma operez.
0
15-08-2010, ora 22:37
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Mersi, Amedea. Scuza-ma. Mai sus te-am confundat cu Ancistra.
0
16-08-2010, ora 02:06
Ranna
Nu este medic/terapeut
Ranna
Buna fetelor! eu sunt noua aici...scriu si cam tarziu.eu m am operat acum o luna, mi au pus proteze arion dar am facut si operatia de ridicare in acelasi timp! Ce ma ingrijoreaza, este la sanul drept...deasupra sanului este un pic mai umflat ca la stangul. Voi ce credeti o sa se mai aseze, o sa devina amndoi sanii la fel rotunzi?? Ati mai intampinat careva dintre voi problema aceasta?
0
16-08-2010, ora 06:55
joy41
Nu este medic/terapeut
joy41
Buna dimineata, fetelor!
O saptamana racoroasa si cat mai placuta!
Ranna, bine ai venit!
Daca ai sa pui poze, atunci vom intelege mai bine cum sta treaba..Oricum, pot sa iti spun ca pana pe la 6 luni ai sa tot vezi modificari ale sanilor, iar forma finala o vei vedea abia pe la un an!Cam asta ar fi in mare despre evolutia de dupa operatie.Insa, asa cum am mai spus, noi nu stim cat de mare e diferenta despre care vorbesti.Asta tu stii mai bine!La medic ai fost?El e cel mai in masura sa iti spuna ce si cum...
Va pup!!!
0
16-08-2010, ora 11:13
capri
Nu este medic/terapeut
capri
salutare fetele, Irinico, dar a fost placerea dansului sa stea de vorba cu noi atata. de fapt cu Izandra.. eu am facut incalzirea, doar o ora :))))
Fetelor, bagati poze, sa vedem si noi rezultatele voastre
0
16-08-2010, ora 11:30
iri-nico
Nu este medic/terapeut
iri-nico
Capri, stiu;)... isi face meseria cu foarte multa pasiune si daruire:).dar injuraturile tot vi le-ati luat;))))
Ranna, bine ai venit pe forum.Te asteptam si cu poze before/after, daca ai si cu mai multe detalii despre operatia ta. Nu cred ca trebuie sa-ti faci inca probleme ca este mai umflat unul decit celalalt...in 2 luni inca nu s-au asezat si nu si-au luat forma finala, dar este bine sa mergi la un control totusi ca sa te linistesti pe deplin:)
0
16-08-2010, ora 13:15
Ranna
Nu este medic/terapeut
Ranna
Buna ! Am reusit sa mi fac fuguta cateva fotografii nu sunt asa super...le am facut singura cu webul...innainte inca nu am fotografiile...doctorul l am sunat si mi a spus ca o sa se aseze, dar...nu putea nici sa mi zica ca nu isi mai revin :D, la control nu am cum sa mai merg acum ca nu sunt in tara! Despre operatie ce sa va spun mai mult stiu ca scrie pe passaportul implantelor 320cc arion! Cam asta e tot!
0
16-08-2010, ora 13:54
capri
Nu este medic/terapeut
capri
Ranna, teoretic ar trebui sa mai coboare implantul, desi dupa o luna de zile cred ca nu se mai modifica asa mult. De ex la Myx au coborat amandoua cam la fel, la interval de cateva zile si acum au umplut foarte bine sanul. La cine te-ai operat? Implantul e rotund? submuscular? subglandular? Mie mi se pare ca inca nu a coborat si dreptul. Masaj faci?
0
16-08-2010, ora 16:03
Izandra
Nu este medic/terapeut
Izandra
Irinico, in cazul asta as mai risca niste injuraturi:))))))) Ce zici, Capri?:))))))
Ranna, diferenta nu pare foarte mare in poze si fiind destul de recenta operatia, sanii ar putea sa se mai aseze. Oricum cel mai bine cred ca e sa mai astepti si daca tot te deranjeaza sa mergi la control la dr tau daca ai incredere il el, daca nu, cauti pe altcineva.
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 160161162 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •