Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 202320242025 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
27-03-2016, ora 20:43
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
Aspassia cu cojitele nu te speria pt ca este normal eu le am avut mai mult de o luna si mi se parea ciudat ca nu cadeau dar pana la urma au cazut. Faza e ca eu nu am avut plasturi deasupra la mine a fost o saptamana cu bandaj iar apoi direct bustiera si dusuri cu apa si sapun antibacterian fara creme fara betadina doar apa si sapun mi a spus medicul. Dupa o luna si o saptamana am inceput cu contratubexul pentru ca am vazut aici fetele ca se dau gelul asta si e bun. Medicul nu mi a recomandat nici crema a zis ca organismul se vindeca singur. Iar cu marimea sanilor mi a zis ca e normal sa fie unul mai umflat pt ca nu se aseaza amandoi odata ci pe rand si ca sa am rabdare de la 6 luni la un an se vede rezultatul final. In schimb astazi mi a venit ciclul si ii simt umflati amandoi si ma cam dor dar asa e mereu la ciclu. Eu acum la doua luni si o sapt am inceput sa merg iar la sala si incet incet incep sa ma obisnuiesc cu ei dar inca simt ca nu fac parte din organism.
1
27-03-2016, ora 20:52
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Ai avut fire de scos sau ai avut fire care se topesc ?

Nici eu nu am avut plasturi, 2 săptămânii pansament de care nu am avut voie sa ma ating, apoi mi a scos firele mi a pus un plasturi si mi a zis seara sa il dau jos si sa ma spăl, la fel. Nici de betadina nu mi a spus, numai dupa ce a sangerat putin era cazul si mia zis dar daca nu îmi sangera sigur nu avem nevoie de betadina. Deci mai am de asteptat pana cad am abea 15 zile.
0
27-03-2016, ora 21:27
andradaM
Nu este medic/terapeut
andradaM
Bună, fetelor! !! Va felicit pe toate pentru bustul fiecare dintre voi! ! Arătați foarte bine! Am o întrebare : la cât timp după operație se poate face baie, adică stat în cadă la relaxare ???
0
27-03-2016, ora 21:35
kalista
Nu este medic/terapeut
kalista
Eu am stat astazi(am 18 zile), dar am pus apa in cada pana la buric cam asa! Si a fooooost ataaaat de biiiine! Am stat cu bustiera pe mine, apoi am dat-o jos si am facut dus. Chiar m-a relaxat f mult, simteam nevoia!
0
27-03-2016, ora 21:39
Alexxandra88
Nu este medic/terapeut
Alexxandra88
Eu am avut fire care se topesc de astanu am avut plasturi.
0
27-03-2016, ora 21:55
andradaM
Nu este medic/terapeut
andradaM
Eu m am operat pe 7 martie, până acum am făcut doar dush, în schimb astăzi nu am mai rezistat și am făcut o baie ! Simțeam nevoia! Sper sa nu fi greșit... ca am stat ceva timp la relaxat !
0
27-03-2016, ora 23:41
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Dupa 3 saptamâni, 1 luna se poate face baie normala! Pupici, noapte buna!
0
28-03-2016, ora 09:18
Loriii
Nu este medic/terapeut
Loriii
Fetelor, dupa cat timp nu mai avem restrictictii la ridicat greutati? Nu ma refer la sala ci la gretutati mai mari prin casa, de la piata sau bagajul de 20kg de cala...
0
28-03-2016, ora 10:43
kalista
Nu este medic/terapeut
kalista
Fetelor e normal ca in unele zile sa ii simtim mai tari si mai grei? De exemplu ieri parca nici nu ii aveam, iar azi m-am trezit cu ei intariti. dimineata m-am intins fara sa vreau si a fost cam neplacut!
0
28-03-2016, ora 12:34
lavi_c
Nu este medic/terapeut
lavi_c
Eu le tot studiez dar n am cojite, doar o dunga ca o zgarietura. In schimb de ieri la sanul drept cand ma aplec simt in zona mamelonului cum se misca ceva, implantul probabil, imi aduc aminte ca mai patise o fata pe forum dar numai stiu daca era de bine sau de rau.
Chanell m am tamponat usor cu betadina si apoi m am dat cu crema, a fost ok azi noapte. Doar sfarcurile ma supara, cel drept e si putin dureros daca apas pe el, o senzatie de durere foarte fina.
1
28-03-2016, ora 12:38
lavi_c
Nu este medic/terapeut
lavi_c
Mary Alexa stiu cum e cu intinsul! Si eu am patit o ieri, vai de mine ce nasol a fost! Eu am observat ca dimineata se simt cei mai grei, corpul e amortit si cred ca uita si el de noile achizitii, pe parcursul zilei se relaxeaza, si tine probabil si de organism la momentul respectiv, menstruatie, ovulatie etc.
0
28-03-2016, ora 12:44
mizza
Nu este medic/terapeut
mizza
Nu sunt prea multe de povestit despre ruptura de implant, s-a intamplat dupa 10 ani, nu am avut niciodata probleme cu sanii, intr-o zi dupa ca m-am intors de la sala am simtit o tensiune la sinul sx si om observat ca era umflat tare in partea superioara. Doctorii au fel si fel de explicatii, dar adevarul e ca nici ei nu stiu exact de ce se intampla. Cea mai plauzibila explicatie e ca invelisul protezei in timp se subtiaza si siliconul se rupe, atunci corpul nostru creaza aceasta caspula in jurul protezei cat mai densa ca o protectie. Mi s-a mai spus ca siliconul nu migreaza in celelalte tesuturi ramane acolo unde e fiind coesiv, ca proteza e si rotita, asta mi-a zis doar un doctor, nu are prea multa importanta atata timp cat solutia e aceeasi, reopererea cu inlocuire de implant. Acum dupa 3 luni de antibiotic zinat pe care mi le-a dat stan sanul apare normal ca celalalt, nu e prea mare diferenta, a ramas un pic mai unflat in partea de sus.concluzia pe 14 aprilie ma reoperez cu proteze rotunde, la omini, cu doctorul motruc, sper sa fie totul ok, operatia dureaza mai mult pentru ca inainte de a pune o noua proteza trebuie indepartata in totalitate capsula. Am si o lejera ptoza dar am decis sa nu o fac acum, nu se vede prea tare.
0
28-03-2016, ora 12:53
andradaM
Nu este medic/terapeut
andradaM
Mary Alexa, e absolut normal ca o perioadă sa simți sânii grei! Se pare ca înainte de menstruație și la perioada de ovulație sunt aceste simptome. Cel puțin asa mi- a spus medicul meu. Mai mult cu cât, nu ai o lună de la operație.
0
28-03-2016, ora 13:12
kalista
Nu este medic/terapeut
kalista
Merci Andrada! Intr-adevar, chiar imi astept menstruatia azi, maine... sper sa vina:)) mizza imi pare rau pt ce ai patit, sper ca operatia ce urmeaza sa iti fie usoara! Ai garantie pt implanturi? Eu am garantie la ele si cu ocazia asta am aflat si eu ce inseamna implanturi garantate pe viata. Daca vreodata se sparg, se rup Mentor imi asigura, teoretic, alte implanturi. Dar, doar implanturile. Sala de operatie si doctorul trebuie sa le platesc eu. Sper sa nu fie necesar. "Consoleaza-te" cu gandul ca oricum dupa 10 ani ar fi trebuit sa le schimbi.sanatate!
0
28-03-2016, ora 13:24
andradaM
Nu este medic/terapeut
andradaM
Mizza, nasol moment! ! Oricum 3 luni cu antibiotic Zinnat e mult și cu efecte aiurea pentru ficatul tău! :(( eu tot la dr Stan m am operat, implanturi Polytech anatomice. În prezent, cu genul asta lucrează! Sper sa nu am probleme.
0
28-03-2016, ora 14:04
J2
Nu este medic/terapeut
J2
Buna andradaM, am vazut ca te-ai operat la dr stan. Si eu intentionez sa ma operez la acelas doctor. Te rog sa imi spui daca esti multumita de rezultat. Ai implant anatomic oval sau rotund?
1
28-03-2016, ora 14:11
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Dimineața si eu ai simt mai tari si tensionati de când am facut operatia.

In timpul zilei când ma asez in pat simt sânul drept cum ma strânge e o senzatie parca nu are loc, ați simtit si voi ?
0
28-03-2016, ora 14:37
kalista
Nu este medic/terapeut
kalista
Da aspassia, si eu mai simt asa uneori cand ma intind in pat si tot la sanul drept.
0
28-03-2016, ora 14:51
andradaM
Nu este medic/terapeut
andradaM
J2, am implant polytech anatomic, 285 gr. Am optat pentru mărime mică. Oricum, dr Stan nu recomanda implanturi mari. Eu sunt mignionă, asa ca. am mers pe recomandarea sa. Implanturi rotunde nu pune. Se spune că implanturile astea sunt de ultima generație. M am operat pe 7 martie, am stat 24 de ore în clinică, la Bacău, marți m am externat. Nu am o luna de la operație, deci sânii vor mai suferi modificări. Sunt mulțumită, deocamdată. Costul a fost 4500 euro, fără analize. Cu totul ajungi la 5000. Solicita ffff multe analize, printre care și markerii tumorali. Deși, am auzit și păreri contra, destul de multe , am ales sa merg pe " mâna " lui. Și nu regret o clipa!!! Respect toți medicii, am văzut rezultate minunate la fetele de pe forum și nu numai, operate de alți doctori, însă, din punctul meu de vedere, el este cel mai bun.
1
28-03-2016, ora 15:01
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Am pus ei eu o poza, bine, se vede aiurea ca stau cocosata E f aiurea senzația fara bustiera parca îmi cad jos.
Mi am schimbat si pansamentul si totul e ok, e curat.
0
28-03-2016, ora 15:12
kalista
Nu este medic/terapeut
kalista
Nu se vede inca poza aspassia:(
1
28-03-2016, ora 15:19
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Eu o vad
nici tot ce scriu nu se posteaza
0
28-03-2016, ora 15:20
kalista
Nu este medic/terapeut
kalista
Andrada, dar care este explicatia doctorului pt care nu pune implanturi rotunde? Sunt o gramada de femei care au sanii naturali rotunzi si daca vor sa adauge volum vor sa isi pastreze si forma. Fara suparare, insa pt 5000 de euro are cam multe prejudecati dl doctor( nu sani mari, nu sani rotunzi). Cred ca e anormal sa te duci la un medic sa iti faci operatie estetica si el sa iti zica "scuza-ma, eu pun doar silicoane mici". Si sa mai ceara si 5000 de euro?!?!? Nu ar trebui sa fie deschis la dorintele pacientei si sa tina cont (vreo 75% ) de cerintele ei?
1
28-03-2016, ora 15:23
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Mie mi sa zis ca îmi trebuie implant rotund pentru ca partea de sus a sanului era goală, putina glanda pe care o aveam era doar in partea de jos.
5000 euro?! În condițiile astea si cu marca acea de implant ?! Nu vreau sa vb cu păcat ca nu cunosc detaliile dar...
0
28-03-2016, ora 16:15
andradaM
Nu este medic/terapeut
andradaM
Indiferent de medici, de costuri și orice altceva, important este ca fiecare dintre noi, femeile, sa fim mulțumite! Iar eu, nu vreau sa se vadă ca am implanturi. De aceea am ales mărime mică, forma anatomica. Arata foarte natural. Motivul pentru care am apelat la operația asta este faptul că, în urma alăptării, sânii mei, mici, dar rotunzi și fermi au devenit moi, cu vergeturi :(( și trebuia sa fac ceva!! Plus ca, dacă mi as fi pus mărime mare, riscam sa se rupă pielea. Și așa, vergeturile îmi stau pe creier, dar na!!! Pupici, fete frumoase! ! :)
0
28-03-2016, ora 16:16
steviutza
Nu este medic/terapeut
steviutza
Si eu am implant rotund si e mare, dar nu am probleme deloc iar pretul nu a fost nici pe departe 5000.
1
28-03-2016, ora 16:26
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Doamne STEVIUTA cum te simti cu 500 gr ? Ca eu cu 375 am impresia ca se rup cand îmi dau bustiera jos. Oare când mai dispare din senzatia asta ?
1
28-03-2016, ora 16:48
RaiiSsa
Nu este medic/terapeut
RaiiSsa
Voi cu ce va spălați pe sânii ? Gel dush normal? Eu am folosit f putin săpun lichid antibacterian Touch
0
28-03-2016, ora 17:41
steviutza
Nu este medic/terapeut
steviutza
Am 1, 73 si 66kg deci cu 500 gr sunt f ok. Data viitoare imi pun mai mari
0
28-03-2016, ora 17:58
bela25
Nu este medic/terapeut
bela25
5000 mi se pare si mie f mult, iar dr Stan este un dr popular pentru ca si-a facut f multa reclama, la fel ca si Marek sau Kassem ( a nu se interpreta ca ii compar profesional) dar notorietatea nu inseamna ca e cel mai bun... Cel mai bun chirurg plastic, practic tatal chirurgiei plastice din ro, este profesorul Lascar din mainiile caruia au iesit cam toti chirurgii care opereaza azi, inclusiv dr meu, dr Totir :)...
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 202320242025 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •