In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
Buna ziua!in urma cu 6 luni am fost operata la sani(ridicarea sanilor) in urma acestei operatii am ramas cu 2 cicatrici urate:( acum as vrea sa le scot si as vrea sa stiu care ar fi metoda cea buna!multumesc:)
11 comentarii
Buna ziua.
Procesul de cicatrizare se poate continua si pana la 9-12 luni. D-abia atunci veti vedea forma finala a cicatricii.
In situatia in care procesul de cicatrizare nu a decurs normal (linia respectiva nu este foarte subtire chiar daca nu a devenit alba), ar trebui sa mergeti sa consultati un chirurg plastician sa vedeti daca se mai poate remedia (imbunatati) situatia.
Daca doriti sa consultati si o alta opinie a unui chirurg plastician in afara de cel ce v-a operat, ne puteti contacta-.
Procesul de cicatrizare se poate continua si pana la 9-12 luni. D-abia atunci veti vedea forma finala a cicatricii.
In situatia in care procesul de cicatrizare nu a decurs normal (linia respectiva nu este foarte subtire chiar daca nu a devenit alba), ar trebui sa mergeti sa consultati un chirurg plastician sa vedeti daca se mai poate remedia (imbunatati) situatia.
Daca doriti sa consultati si o alta opinie a unui chirurg plastician in afara de cel ce v-a operat, ne puteti contacta-.
Buna ziua,
In primul rand vreau sa sper ca scriu unde trebuie, in caz ca am gresit imi cer scuze. Am 6 cicatrici din copilarie pe antebrat, le-am facut singur cu o lama, ce e important acum ca vreau neaparat sa scap de ele ca sunt oribile.. vreau sa ma indrumati sa-mi spuneti ce sa fac de unde sa incep si ce e cel mai eficient de facut... Va multumesc !
In primul rand vreau sa sper ca scriu unde trebuie, in caz ca am gresit imi cer scuze. Am 6 cicatrici din copilarie pe antebrat, le-am facut singur cu o lama, ce e important acum ca vreau neaparat sa scap de ele ca sunt oribile.. vreau sa ma indrumati sa-mi spuneti ce sa fac de unde sa incep si ce e cel mai eficient de facut... Va multumesc !
Buna flavius.Si eu am o cicatrice la mana, facuta tot cu lama, din pacate si singura metoda sa scap de ea ar fi un tatuaj. E doar o idee. Metode sa dispara definitiv nu stiu sa existe, doar sa se estompeze si probabil sant costisitoare. Eu iti urez bafta!
Buna Paula..
Stii care e problema si cu tatoo ? eu de ex am 7 taieturi dar am pe tot antebratul.. si daca as opta pt metoda cu tatuajul imi e tare frica ca o sa-l fac degeaba ca nu prinde pe taieturile astea :(. Iti multumesc oricum pt sfat si daca aflii ceva te rog anunta-ma si pe mine... o zi placuta in continuare
Stii care e problema si cu tatoo ? eu de ex am 7 taieturi dar am pe tot antebratul.. si daca as opta pt metoda cu tatuajul imi e tare frica ca o sa-l fac degeaba ca nu prinde pe taieturile astea :(. Iti multumesc oricum pt sfat si daca aflii ceva te rog anunta-ma si pe mine... o zi placuta in continuare
Buna flavius. Se pare ca ai avut ceva de lucru de te-ai captusit cu 7 taieturi. Am auzit ca exista un gel care face minuni si pe cicatrici mai vechi. Te sfatuiesc sa-l incerci. Se numeste Contractubex. Nu cred ca e foarte scump. Daca nu functioneaza nu-ti ramane decat sa vizitezi un cabinet de chirurgie estetica. Bafta multa!
Buna paula,
ce poza aia la av:)).. da ce sa zic mersi mult o sa incerc gelul ala sa vad cat de minunat e si o sa-mi caut si un cabinet..
ce poza aia la av:)).. da ce sa zic mersi mult o sa incerc gelul ala sa vad cat de minunat e si o sa-mi caut si un cabinet..
Buna Flavius. Poza e de la discutiile despre implant. Eu sant mandra de ele. Sa revii cu noutati. Eu caut un model sa-mi tatuez pe incheietura unde am cicatricea. Bafta!
buna flavius si paula..acu am dat de topicul asta ..si am vazut ca vorbeati acum cateva luni de contratubex..l-am cumparat si eu (nu la indicatiile doctorului meu care mi-a si zis sa nu-l iau... dar pe deasupra m-am si iritat de la el..mi-a zis doctorul ca e varza ca si produs..(dupa aia am citit prospectul bine si e APA DE CEAPA...deci e foarte lejer ca produs.
Exact gelul asta mi l a recomandat medicul:) si l am si cumparat:) am citit insa pe net si despre "leacuri" naturale.. Or fi bune la cv?..
Si eu am acceasi problema ca tine cicatricile mele sunt horor si m-am operat de 2 ori la accelasi doctor si degeaba..mare greseala am facut:( la doctor chaei youseff!! Si prietena mea are accelasi probleme operata tot la accelasi doctor (tin sa mentionez ca am ridicare cu implant)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am foarte multe semne pe spate.. melanom?
- 12Cum sa-ti maresti sanii fara medicamente si fara chirurgie?
- 2refacerea unor zgaraieturi, a unor cicatrice
- 3sanii prea mari afecteaza sanatatea?
- 6cicatrici in urma acneei - cum scap?
- 7Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros
- 3este vreo modalitate naturala de crestere a sanilor?
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 10Silicoane sani, detalii
- 2de aproximativ 3 ani sanii mei au crescut foarte mult. Intre timp s-au lasat
- 1Pete de acnee pe spate decolteu si brate
- 0reparare cicatrice
- 1Cicatrice operație chirurgicală
- 0Areole iritate, rosii! Ajutor!
- 0Stan Vitalie da sau nu?
Mai multe informații despre: Sanii Marirea sanilor cicatricile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: