Implant silicon sani
Cristina 5, 450 clar! Esti înaltă, o sa arate perfect, nicidecum mari! Bafta!
Fetelor, va multumesc mult pt complimente! Toate suntem frumoase, fiecare in felul ei! Va Puuup!
Clarisse, eu am mers pe o recomandare, dar tu poti merge la dr enumerați de tine si vezi care dintre ei iti inspira încredere, cu care rezonezi cel mai bine:)
Bafta !:*
Bafta !:*
Andreea10, căutați un avocat competent, fa ti multe poze, păstrează documentele si mergi inainte! Siguuuur vei avea câștig de cauza, acest individ nu merita sa doarmă linistit noaptea, pe cand tu nu te poti privi in oglinda, asta pe banii si chinul tau.. E inadmisibil !!
Andrea 10 dacă te hotărăști sa l dai în judecata roagă medicul care te va opera sa consemneze ce a găsit înăuntrul sanului. Numai bine Îți doresc
Andreea 10, trebuie neaparat sa fsci ceva in legatura cu doctorul ala. Sper sa nu fiu prea directa sau nesimtita, dar cand ma uit la poza ta am senzatia ca sunt modificati in photoshop. Adica nimeni nu poate sa si bata joc de cineva in asemena hal si sa scape basma curata. Iti doresc mult noroc si incearca sa fi optimista!
Asa o sa fac. Daca ati vedea cum se deplaseaza implantul cand imi incord muschii, v-ati ingrozi. Plus ca se simte implantul. Sper norocul meu, daca pot sa spun asta, nu am dureri. Incerc sa gasesc un avocat care sa mai fi avut cazuri medicale.
Dragile mele, m-am hotarat sa scriu in cateva randuri despre experienta mea. Azi am fix o saptamana.
Initial, mi-a fost frica, asa cum am si scris pe forum, dar apoi am realizat ca nu aveam motiv si ca ar fi trebuit sa fac operatia cu mai mult timp inainte.
Nu am mancat, nu am baut apa, asa cum sunt recomandarile, in operatie am intrat cred ca in jur de 12:30-13:00, la ora 14:30 deja ma trezisem. M-am trezit cu ochii direct in sani si am exclamat "mama, ce tate misto am!", inca nu-mi prinsesera bustiera, eram imbracata cu ea doar. Rau mi-a fost f putin pe la ora 19:00, deja ma ridicam din pat la ora aceea, dureri doar ca o febra musculara am simtit. Personalul medical super super, m-au verificat toata ziua si toata noaptea, mancare adusa la pat, veneau de cate ori ii chemam eu. Dnul doctor m-a vazut ultima data pe la miezul noptii, inainte sa plece acasa. A doua zi la 8:00 dimineata, deja plecam spre casa. Mai grea a fost a doua zi/noapte, nu prea mai puteam sa ma ridic singura. Dureri...cred ca am luat maximum 3-4 calmante intr-o saptamana. Azi merg la primul control si ma simt f bine, ridic mainile etc
Sa vedem ce zice si dnul doctor, dar eu zic ca sunt ok :D
Deci curaj si mult succes celor care trebuie sa se opereze in curand! :*
Initial, mi-a fost frica, asa cum am si scris pe forum, dar apoi am realizat ca nu aveam motiv si ca ar fi trebuit sa fac operatia cu mai mult timp inainte.
Nu am mancat, nu am baut apa, asa cum sunt recomandarile, in operatie am intrat cred ca in jur de 12:30-13:00, la ora 14:30 deja ma trezisem. M-am trezit cu ochii direct in sani si am exclamat "mama, ce tate misto am!", inca nu-mi prinsesera bustiera, eram imbracata cu ea doar. Rau mi-a fost f putin pe la ora 19:00, deja ma ridicam din pat la ora aceea, dureri doar ca o febra musculara am simtit. Personalul medical super super, m-au verificat toata ziua si toata noaptea, mancare adusa la pat, veneau de cate ori ii chemam eu. Dnul doctor m-a vazut ultima data pe la miezul noptii, inainte sa plece acasa. A doua zi la 8:00 dimineata, deja plecam spre casa. Mai grea a fost a doua zi/noapte, nu prea mai puteam sa ma ridic singura. Dureri...cred ca am luat maximum 3-4 calmante intr-o saptamana. Azi merg la primul control si ma simt f bine, ridic mainile etc
Sa vedem ce zice si dnul doctor, dar eu zic ca sunt ok :D
Deci curaj si mult succes celor care trebuie sa se opereze in curand! :*
Si o completare: nu am avut drene, nu am sangerat, nu m-am invinetit. Am avut o stare usor febrila, care m-a panicat, dar am sunat pe dnul doctor care m-a calmat pentru ca era o stare normala. O sa revin cu informatii noi mai tarziu, dupa ce merg la clinica
Andrea10 imi pare rau sa vad prin ce treci. Neaparat sa il dai in judecata sa nu mai mutileze si alte fete.
Provind partea plina a paharului pielea iti este acum mai intinsa si o sa iti poti pune implanturi mult mai mari
Provind partea plina a paharului pielea iti este acum mai intinsa si o sa iti poti pune implanturi mult mai mari
Roxy13t - Mentor 350 cc, Low Height, High Profile. Asta se potrivea sanilor mei naturali. Mai mari de atat nu mi-a recomandat dnul doctor, pentru ca nu aveam sani mari inainte de operatie.
Felicitări, Alexandra! Esti printre norocoase!:)
Eu n am sa uit niciodată durerile prin care am trecut câteva zile..
Recuperare la fel de ușoară in continuare!
Eu n am sa uit niciodată durerile prin care am trecut câteva zile..
Recuperare la fel de ușoară in continuare!
FETELOR, 100 likeuri?? Ma simt de a dreptul flatata! Înseamna f mult pt mine, înseamna ca am si eu un rol pe acest forum, ma bucur ca sfaturile, încurajările si experiența proprie v au fost de folos!
Buna fetelor! In septembrie ma operez la dr Marinescu Silviu in Bucuresti, la clinica Perfect Estetic.. Este vreo fata pe acest forum care s-a operat la dl dr recent sau mai de mult? Am ceva emoții, deși am comunicat foarte bine cu dansul pana acum..
Buna ziua, citesc acest forum de ani buni si m-am decis abia acum sa ma operez in Cluj la dr.Ovidiu Ivan, in noiembrie. Cine i-a fost pacienta ?
Spre deosebire de unele fete, mie mi-a ales 410 cc si 450 cc si se va decide atunci care sunt mai potrivite, dar sigur anatomice profil inalt...nu o sa am drene si nici fire de scos
Mamițica si in special fetele care au implant mare, vreau sa va întreb, nu va doare spatele din cauza lor ?
Alexandra, recuperare ușoară in continuare!
Mamitzica, wow arați "trăznet", sânii se vad super in noua poza!
Fetelor, vad la voi sâni superbi si sunt convinsă ca aveți un motiv in plus sa zâmbiți in fiecare zi.
Astept cu nerăbdare sa ma vad si eu cu noile "achiziții" :))
Mamitzica, wow arați "trăznet", sânii se vad super in noua poza!
Fetelor, vad la voi sâni superbi si sunt convinsă ca aveți un motiv in plus sa zâmbiți in fiecare zi.
Astept cu nerăbdare sa ma vad si eu cu noile "achiziții" :))
Cristina5, nu s atat de mari pe cat suna 500cc..:)) mai ales daca esti înaltă.
In afara durerilor normale la recuperare, n am avut nicio problema, iar dr m a asigurat ca nu afectează cu nimic coloana
In afara durerilor normale la recuperare, n am avut nicio problema, iar dr m a asigurat ca nu afectează cu nimic coloana
Si n plus, Cristina, nu sunt grei.. la consultație poti lua 2 proteze sa le " cântărești" in palme.. ai sa vezi ce ușoare sunt:)
BUNA! Ma operez luna viitoare si nu stiu ce sa aleg implant rotund sau anatomic?
Evelinne, Toate fetele ne am gandit dinainte sa mergem la consultatie ce marime si ce forma am fi vrut dar din punctul meu de vedere cred ca medicul ar trebui sa ia decizia asta. E cel mai in masura.
Buna fetelor!!!M-am externat azi, sunt bine.In afara de durerea in gât de la pansamente totul e moderat!Am întrebat inca o data medicul 1H30 totul si rino si sâni !!!Nu a fost complicat la mine!Ce ma sperie e presiunea asta la sâni, nici nu pot sa respir bine!!Voua v-a zis sa deschideți bustiera si sa schimbat pansamentele si sa dați cu Betadina ?Eram cu nasul bandajat si nu am vazut nimic!Cand mi-a deschis bustiera credeam ca o iau la vale, nu stiu dacă sunt in stare sa o fac!Si creme antiinflamatoare, de câte ori ?Presiunea ar tr sa dispară in câte saptamâni ?
Buna fetele, stiu ca nu are legătura cu subiectul..dar vroiam sa va întreb știe cineva un ginecolog bun zona Titan sau Dristor ?sa fie cabinet privat, nu in clinica
CATAGIANI, durerea in gat este de la faptul ca ai fost intubata la anestezie. Poti lua strelpsis :)
Presiunea aceea mare se simte 4, 5 zile maxim, eu respiram sacadat, te obișnuiești dupa care oricum trece.
Da, si mie mi a zis sa schimb pansam singura, te speli bn pe mâini, dai cu betadina, apoi pui un pansament steril.
Banuiesc ca nu esti singura, roagă pe cineva sa te ajute, e mai greu sa te descurci primele zile singurică.
Antiinflamator pe sani eu am dat de 2/ zi ( am avut Mastoprofen si Arnica), dar nu da langa tăieturi, aplica pe zona de sus a sânilor si pe laterale
Presiunea aceea mare se simte 4, 5 zile maxim, eu respiram sacadat, te obișnuiești dupa care oricum trece.
Da, si mie mi a zis sa schimb pansam singura, te speli bn pe mâini, dai cu betadina, apoi pui un pansament steril.
Banuiesc ca nu esti singura, roagă pe cineva sa te ajute, e mai greu sa te descurci primele zile singurică.
Antiinflamator pe sani eu am dat de 2/ zi ( am avut Mastoprofen si Arnica), dar nu da langa tăieturi, aplica pe zona de sus a sânilor si pe laterale
Catagiani, fiecare medic are stilul sau, important este sa faci exact cum ti a recomandat dansul. Presiunea din sani nu e o lege sa dureze cateva sapt, poate dura chiar doar cateva zile, depinde de operatie si de organismul tau.
Nici eu in primele sapt nu m am putut tine pe picioare cand trebuia sa fac asta:)) cand ii vedeam, ma lua cu lesin efectiv:)) mi a fost greu, ce sa zic.. Cand simteam ca numai pot, ma asezam pe canapea, trageam aer in piept( atat cat se putea:)) ) si o luam de capat cu dezinfectat, asteptat sa se usuce bn, apoi cu crema data de doctor.. Un calvar:)) dar a trecut!! Tuturor va trece! Sanatate si recuperare usoara!
Nici eu in primele sapt nu m am putut tine pe picioare cand trebuia sa fac asta:)) cand ii vedeam, ma lua cu lesin efectiv:)) mi a fost greu, ce sa zic.. Cand simteam ca numai pot, ma asezam pe canapea, trageam aer in piept( atat cat se putea:)) ) si o luam de capat cu dezinfectat, asteptat sa se usuce bn, apoi cu crema data de doctor.. Un calvar:)) dar a trecut!! Tuturor va trece! Sanatate si recuperare usoara!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18sani mici la adolescente
- 11Acum 2 ani mi-a aparut o formatiune la sanul stang foarte mica...
- 6sfarcuri ascunse
- 7Gustul sfarcurilor
- 10dureri de sani - lateral
- 144Rezultat biopsie cancer de san
- 0Implant mamar - recomandare medic
- 11In urma operatiei de sani, am ramas cu cicatrici
- 23Imi doresc sa-mi pun silicoane!! va rog ajutati-ma!
- 2Implanturile mamare inainte sau dupa sarcina?
- 13cancer la san
- 39Este la a cincea chimio cu farmorubicin si ciclofosfamid
- 2operatie estetica la spital
- 2sini prea mari
- 3Durere la sâni, help
- 2IMPLANT MAMAR
- 2Recomandare chirurg operatie mastopexie
- 0Durere dedesubtul sânului stâng groaznica
- 0Stan Vitalie da sau nu?
- 0Va rog, putin ajutor! mare diferenta intre sani dupa operatie
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: