Implant silicon sani

96566 comentarii 1 2 ..... 224822492250 ..... 3218 3219 Înainte ›
0
03-10-2016, ora 11:04
Zzzzzzzzz
Nu este medic/terapeut
Zzzzzzzzz
Alinaayan stai linistita cat esti in clinica nu ai nevoie de nimeni sunt asistente 24/24 la un buton de tine... eu am putut sa ma ridic singura imediat dupa anestezie dar am avut "noroc" fix atunci sa intre o asistenta si sa ma "certe" in sensul bun al cuvântului certat sa nu ma ridic singura ca nu e indicat... acasa primele 3-4 zile iarăși e indicat sa nu te ridici singura sa nu forteZi muschi iar daca te ridici sa nu te folosești de mâini deloc! Succes maine si sa nu te duci cu teama...
0
03-10-2016, ora 11:05
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Alinaayan, poti veni cu o prietena care sa te aștepte pana te aduce in salon si poate sta putin cu tine si dupa dar peste noapte nu sta nimeni si nici nu este cazul, personalul este foarte drăguț, vine de câte ori este nevoie, sau daca ii chemi( ai un buton la pat, o sonerie). Se da si o masa( mie mi a placut enorm supa) si dimineata mic dejun) totul inclus in pret. De ridicat din pat o vei face curand, te ajuta asistentele, mergi linistita si încrezătoare, totul va decurge foarte bine. La ce doctor te operezi?
1
03-10-2016, ora 11:07
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Ti a raspuns acelasi lucru si Izzaaa, deci mergi optimista si pregătită de recuperare, operația in sine pentru noi ca paciente durează 2 min:)
0
03-10-2016, ora 11:30
Zzzzzzzzz
Nu este medic/terapeut
Zzzzzzzzz
fetele... pe 5 fac si eu doua luni, perioada in care eram obligata sa port bustiera... a trebuit o luna non stop si o luna doar seara... eu am cam purtat-o non stop ambele luni cu mici excepții... in fine :)) întrebarea mea ar fi ce fel de sutiene v-ați luat cu burete, fara burete, cu sarma, fara sarma sau nu a-ti mai purtat deloc... Nici marimea nu stiu care ar fi am gasit un calculator de mărimi si imi dăduse 75c insa eu am plecat de la 75b sa se fi mărit doar cu o masura la 325cc ? Va pup
0
03-10-2016, ora 11:47
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Izzaa, dupa renunțarea la bustiera, indicat e sa porti sutiene fara sârme sau burete gros..
Eu mi am achiziționat câteva din dantela( am tânjit mereu dupa ele), dar cu susținere buna, si am mai găsit unul special pt sani cu implant, se găsesc la magazinele mai mari de lenjerie si sunt conf dintr un material f moale, cu ff putin burete pe toata suprafața cupei, fara balene. Acesta e ideal pt bluzele mai subțirele, pt ca altfel se cam vad " butonasii":))

Eu de curand am început sa port sutiene, dar imediat cum ajung acasă tot in bustiera sar.. ii tine mai strans, nu i simt la fel de grei ca in sutien..
Mi a zis dr sa fac trecerea treptat, nu sa port zi de zi non stop doar sutien, asta pana cand ma obișnuiesc.
Pup
0
03-10-2016, ora 11:50
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Legat de mărime, eu purtam inainte 75 B cu mult push Up, am ajuns la 75DD, cu implant de 500.
Eu zic ca acum porti D.
Oricum, cand iti alegi sutienele ai grija ca sanul sa stea in întregime in cupa, sa nu ti vina banda aceea din laterale pe san, nu este indicat cand avem implant..
1
03-10-2016, ora 12:07
Alinaayan
Nu este medic/terapeut
Alinaayan
Chanell, la Marius Popescu ma operez...teama nu am, dar emoții și nerăbdare cat cuprinde!
0
03-10-2016, ora 12:17
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Alinaayan, bafta! Inca o fata curajoasa care urmeaza sa si îndeplinească un vis!
0
03-10-2016, ora 12:19
CrisAni
Nu este medic/terapeut
CrisAni
Buna! Eu am gasit cateva sutiene care imi plac ft mult, din pacate au sarma si mie dr mi.a recomandat sa pot fara sarma toata viata, bine, cu mici exceptii. Ce voiam sa va intreb :). Eu mi.am luat un sutien din material, ft dragut dar cu sarma, am scos sarmele si vreau sa va spun ca ma simt ft bine cu el. Credeti ca e vreo problema intaritura aceea in care era sarma bagata? Eu nu o simt
0
03-10-2016, ora 12:25
Zzzzzzzzz
Nu este medic/terapeut
Zzzzzzzzz
Mersi mamitzica. Te pup. Am fost sâmbăta la cumparaturi dar nu am gasit mai nimic sa-mi placa erau defapt ce imi placea mie erau mici. Eu am fost prin sunplaza si acolo nu prea au magazine mari de lenjerie. Cred ca trebuie sa ajung prin AFI sau unirii.. va pup fetele
1
03-10-2016, ora 13:01
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Izzaa, încearcă la Oysho din Promenda sau Lake. Eu acolo am găsit.
0
03-10-2016, ora 13:02
Alinaayan
Nu este medic/terapeut
Alinaayan
Mulțumesc Mamitzica!
1
03-10-2016, ora 14:52
Iuly11
Nu este medic/terapeut
Iuly11
Izzaaa ai un decolteu superb!!! Îmi poți spune ce implant ți-ai pus? In descriere scrie decât mentor.. (scuze dacă ai mai scris deja). Dacă nu te deranjează, poți scrie si înălțimea si greutatea? Îți mulțumesc
0
03-10-2016, ora 15:03
Zzzzzzzzz
Nu este medic/terapeut
Zzzzzzzzz
Buna Iuly11. Ms frumos. Am implant mentor rotund 325cc hp coezivitate1 submuscular :d. Am 1.62 m inaltime si 50kg. Am avut si un grad de ptoza dar l-a rezolvat prin lifting intern :d. Te pup.
0
03-10-2016, ora 15:29
Iuly11
Nu este medic/terapeut
Iuly11
Mulțumesc, suntem pe aproape la dimensiuni doar ca eu nu am glanda mai deloc...rezultatul tău este superb. Voi încerca si eu 325 cc
0
03-10-2016, ora 16:00
Zzzzzzzzz
Nu este medic/terapeut
Zzzzzzzzz
Mersi frumos iuly11. Eu am plecat de la 75 b mărime. Te pup
0
03-10-2016, ora 16:08
Alinaayan
Nu este medic/terapeut
Alinaayan
Fetelor...cele fumătoare...voi a ți fumat înainte de operație?
0
03-10-2016, ora 16:24
AndaMariaAnda
Nu este medic/terapeut
AndaMariaAnda
Alinaayan, mie mi a spus doctorul sa nu fumez 3 zile inainte de operatie.
0
03-10-2016, ora 16:27
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Alinaayan, am fumat si inainte si dupa:))
Dupa, mai mult pufaiam, pt ca de la presiunea aceea mare nu prea " intra"...
Cicatricile mele s au vindecat f frumos, contrar mitului..
0
03-10-2016, ora 16:56
MissKate
Nu este medic/terapeut
MissKate
Mamitzicaaaa, ti-am trimis un pm kilometric :))) Multumesc mult si anticipat!!!!
0
03-10-2016, ora 17:32
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
MISSKATE, acuși am scăpat de la sala!:)) ti am rasp. Puuup
2
03-10-2016, ora 18:09
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Alinaayan, fara frica, d' ul doctor Popescu are mana buna, iar cicatricile imediat la 2 sapt sunt o zgârietură de pisica. Ma bucur mult ca te ai dus la dansul, o sa ai un rezultat frumos. Cu drag orice întrebare ai, iti raspund! Deci la operstie cu zâmbetul pe buze, sunt in umbra ta si te vad!
2
03-10-2016, ora 18:16
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Izzaaa, la inceput nu poarta nimeni cu sarma, eu cum am preferat sa stau cu bustiera 3 luni ziua acasa stăteam fara, noaptea am purtat o luni bune, cum am spus si inainte, bustiera e un dușman la inceput, strânge, ulterior ajunge cea mai buna prietena, o porți si nu o mai simti dar in acelasi timp ii susține. Dupa primele luni am dormit fara, e grea si treptata renunțarea la ea noaptea. De 3 luni am inceput sa dorm din nou cu ea. In timp sanii pot migra spre lateral, mai ales dormind pe spate, si cu ideea asta in cap am inceput sa dorm din nou cu bustiera, sanii cum sunt moi acum, in poziția orizontala se mai duc spre lateral. Legat de sutiene, porți ce te simti comoda, eu am inceput de la 3 luni direct cu sarma, doctorul mi a dat voie, nu ma deranjeaza, pot cu sarma. Intreaba si Dr tau, ca sa ai siguranța ca iei deciziile corecte.
1
03-10-2016, ora 18:19
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
CrisAni daca ai scos sarma si nu te deranjeaza atunci nu ai nicio problema. Poti sta linistita. Eu port numai cu sarma, de meu nu mi a interzis nimic atat timp cat nu ma deranjeaza.
1
03-10-2016, ora 18:32
Mamitzica
Nu este medic/terapeut
Mamitzica
Doamne, fetele, azi noapte am dormit pt prima oara dupa operație, dupa 3 luni si un pic, pe o parte. A fost ataaaat de bineeee!!!!
3
03-10-2016, ora 18:51
AnaStefan
Nu este medic/terapeut
AnaStefan
Gataaaa:)oficial ma operez si eu pe 14 octombrie, Mentor anatomic 290 cc si 195 cc, (asimetrie mare, dupa cum spuneam:p), plus lifting la unul din sani:) abia asteeept
2
03-10-2016, ora 19:12
Chanell
Nu este medic/terapeut
Chanell
Felicitări mamitzica, de acum nopți liniștite!

AnaStefan curand vei fi si tu o fericita!
0
03-10-2016, ora 20:19
Alinaayan
Nu este medic/terapeut
Alinaayan
Mersi pt incurajare Chanell! Revin mâine după ce ma " trezesc".o seara buna va doresc!
0
03-10-2016, ora 22:00
Ramih
Nu este medic/terapeut
Ramih
Alinaayan bafta maine...cât despre fumat nu stiu daca e bine sa spun, nu o lua ca pe o încurajare dar si eu am fumat pana chiar inainte de a intra in operatie. Dupa am facut pauza de o saptamana pt ca am facut concomitent si rinoplastie si nu puteam respira bine...de fumat nici atât.
Așteptam vesti cand iti revii. Curaj, te vei trezi cu bustul mult visat ;)
2
03-10-2016, ora 22:30
CrisAni
Nu este medic/terapeut
CrisAni
Chanell, multumesc :*! Acum ca tot am vb de sutiene cu si fara sarma, cu sau fara burete dar...fara sutien, cand putem :D?!
Adaugă un comentariu / răspuns
96566 comentarii 1 2 ..... 224822492250 ..... 3218 3219 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Chirurgie estetica
  • Beneficiile chirurgiei estetice
  • Riscurile chirurgiei estetice
  • Tehnici utilizate in chirurgia estetica
  • Chirurgia estetica minim invaziva
  • Chirurgie plastica
  • Chirurgia plastică - PRO și CONTRA
  •