Implant silicon sani
Seara buna dragelor,
Cati doctori ati vazut inainte sa hotarati care este cel ales? Ati mers pe recomandari sau cum ati ales medicul? Imi doresc sa fac si eu acest pas, dar nu prea stiu de unde sa incep.
Multumesc pentru sfaturi! Pup
Cati doctori ati vazut inainte sa hotarati care este cel ales? Ati mers pe recomandari sau cum ati ales medicul? Imi doresc sa fac si eu acest pas, dar nu prea stiu de unde sa incep.
Multumesc pentru sfaturi! Pup
Cassandra 123 eu am fost la vreo 5:)).. Marek(not a good idea) parasca, Hassan, Dobos si al meu anume Albu. Daca ai timp si rabdare iti recomand sa te duci la macar 2-3 doctori sa vezi cum te intelegi cu ei cum "ii simți" si care iti oferă acel sentiment de siguranța. Cere multe poze de la alte paciente ale celor la care te duci si cauta si păreri despre ei. Poti sa te uiti si pe la fete pe la profile sa vezi cine le-a operat si care rezultate iti plac. Succes.
Buna sunt noua si as dori niste sfaturi. peste o luna am o programare la Dr Calin Dobos. acum am marimea 34B si eu as dori sa imi pun 500gr. credeti ca vor fi frumosi sau este prea exagerat ? daca cineva si a pus 500gr as ruga sa imi dea si mie o poza inainte si dupa sa imi fac o idee. va multumesc
Cassandra bine ai venit! Eu cred ca este suficient sa alegi de aici, de la fetele operate. La profilurile noastre este scris si medicul unde am fost operate. Daca alegi 2-3 medici este suficient, citești despre ei pe net, ne intrebi pe noi si fiecare iti vom raspunde. Dupa consulații alegi medicul cu care ai empatizat si te ai simtit mai aproape de dorinta si de siguranța ta. Mult succes! Primul pas l ai facut deja. Curaj, începutul e greu apoi lucrurile aprofundate devin mult mai ușoare!
MariaAndrisca depinde de corpul si conformația ta. Daca esti inaltuta, ai torace si glanda in urma măsurătorilor făcute de mefic vei afla daca intra 500 si daca este ok pentru corpul tAu. Te poti uita la MAMITZICA ea are 500 rotund, este înaltă si a avut si glanda. Dupa cum poti observa pentru conformația ei 500 este ok. Asteapta pana la cobsultatie, si 500 pe 2 corpuri deferite arata altfel, dar X-a sa ti faci o idee vezi poza ei de profil.
CrisAni, fiecare doctor are cerințele lui si depinde de interventie, unde este un lifting susținerea este necesară. Dar in general se poate începe treptat de la 2 luni câte 2 ore pe zi, apoi mărești timpul ca sa aibe timp organismul sa se acomodeze.
Si acum buna dimineata fetelor! Doamne ce s scurt a fost somnul! Sa aveți o zi frumoasa! SUCCES CRIȘANI, esti o fata curajoasa care astăzi își va îndeplini visul, pășește cu incredere intr o noua viata!!!!
Cassandra, si eu am fost la cinci medici inainte sa ma decid, toti "luati" de pe acest forum, deoarece inainte nu stiam decat de medicul la care ma operasem eu prima oara, si de alti 2-3 medici super mediatizati. Am fost la consultatie la domnii Ovidiu Grecu, Nicolae Antohi, Dumitru Totir, Sorin Nae si Sorin Parasca, asta pentru ca vreau si rinoplastie odata cu schimbarea implantului, si am incercat sa gasesc medici care exceleaza la ambele interventii. Exista insa multi doctori foarte buni: Albu Emanuel, Stan Vitalie, Marius Popescu, Ion Zegrea, Rachad Hassan, Cristina Brezeanu, Ina Isac, etc.
Acum vezi tu ce si cum, eu am citit ce au scris fetele, am vazut pozele lor, am notat medicii ale caror rezultate mi-au placut, i-am "googalit", m-am uitat la pozele "before/after" pe site ul clinicii unde lucreaza fiecare, mi-am ales 5 medici, am fost la ei la consultatie si l-am ales pe cel cu care am "rezonat", care a inteles exact ce vreau si care mi-a transmis incredere. The End :)))
Bafta multa!
Acum vezi tu ce si cum, eu am citit ce au scris fetele, am vazut pozele lor, am notat medicii ale caror rezultate mi-au placut, i-am "googalit", m-am uitat la pozele "before/after" pe site ul clinicii unde lucreaza fiecare, mi-am ales 5 medici, am fost la ei la consultatie si l-am ales pe cel cu care am "rezonat", care a inteles exact ce vreau si care mi-a transmis incredere. The End :)))
Bafta multa!
Chanell, multumesc! Nu prea ma gandesc sa nu port sutien dar urm luna urm un eveniment important si ma gandeam sa fac o exceptie :). Din pacate, cum am mai spus, eu habar n.am daca mi.a facut lifting, taiat piele sau ce proteze am, stiu doar marimea. Izzaa, de curiozitate, ce te.a facut sa nu.l alegi pe Dobos ?
CrisAni, n ai primit niște carduri la externare?? Acolo treb sa ai scris detaliile despre implant.
Daca aveai piele tăiată, aveai cicatrici in plus la exterior, iar daca ti făcea lifting intern normal era sa ti spuna! Oricum, simțeai tu.. eu am intern si 7 zile m au durut muschii coastelor îngrozitor.
Daca aveai piele tăiată, aveai cicatrici in plus la exterior, iar daca ti făcea lifting intern normal era sa ti spuna! Oricum, simțeai tu.. eu am intern si 7 zile m au durut muschii coastelor îngrozitor.
Buna fetelor! incerc sa las si eu un mesaj de cateva zile si nu reusesc sa postez:(
Astazi este ziua cea mare si pentru mine si am niste emotii de innebunesc..ma omoara asteptarea asta..o sa fac operatia la Prof Bratu din Timisoara, acum sunt la clinica, desenata si astept sa fiu luata in sala de operatiieee :-s sper sa fie totul bine si sa fiu si eu la fel de incantata cum va vad pe voi ☺️
Bafta Anys, lasa emotiile, cu siguranta totul va fi bine si vei fi mandra tare de bustul tau :)) Te asteptam cu "impresii" de dupa si cu o poza, bineinteles! :)))
Vai parca nu imi vine sa cred ca in sfarsit fac asta..si ca in curand o sa adorm si o sa ma trezesc cu sani frumosi :D e ciudat sa fiu bine si energica inainte si dupa..nici nu imi imaginez ce ma asteapta si cum o sa fiu :-s
Asta nu iti poate spune nimeni, Anys, cum vei fi dupa, recuperarea e pe persoana fizica :)))
Atitudinea psihica potrivita ajuta mult, la fel si rabdarea, si urmarea cu sfintenie a recomandarilor primite de la medic.
Esti pe maini bune, stai linistita, iar perioada de recuperare trece si tu ramai cu sanii frumosi!
Atitudinea psihica potrivita ajuta mult, la fel si rabdarea, si urmarea cu sfintenie a recomandarilor primite de la medic.
Esti pe maini bune, stai linistita, iar perioada de recuperare trece si tu ramai cu sanii frumosi!
Mamitzica, am uitat sa te felicit pt noua pozitie de dormit :). Ti.am trimis un pm ;) :*
Crisani culmea la doboș am fost prima oara... rezultatele lui erau frumoase la implante chiar mi-au placut si era primul in lista mea daca nu ma convingeau ceilalți. la Marek m-am speriat am crezut ca am ajuns in Obor fara măsurători fara nimic mi-a zis din start ca merge 450 la mine si fara lifting in T nu se poate (exclus ca eu nu vroiam ) la parasca mi-a placut foarte mult de el l-am simțit ca pe un prieten insa am o prietena operata la el sânii sunt frumosi dar la rinoplastie i-a cam gresit fiind nevoită sa se opereze dinou, apoi am fost la emanuel Albu e un om foarte serios la inceput ceea ce mi-a placut ca si eu sunt dintr-o bucata si apoi mi-a arata niste rezultate wowww la rinoplastie (făcând o paranteza pe mine ma interesa foarte tare rinoplastia sa iasa perfect) deja ma convinsese cu rezultatele la rino dar mai aveam o consultație programată la Rachard Hassan si era urat sa nu ma duc dar deja ma hotărâsem. Hai ca am scris o scurta compunere :))):)))) te pup
Am inteles :)! Felicitari pt dr ales. Eu ma bucur ca inca sunt doctori care trateaza pacientele egal chiar daca nu sunt VIP.
:) ms Crisani... Ai patit sa nu fii tratată ok sau ai vazut pe careva sa isi schimbe comportamentul fata de vipuri? Asa de curiozitate.. si ma intreb ce doctor si-ar permite sa faca diferenta intre pacienți. Clar nu unul profesionist. Zic si eu :)))))
Izzaaa, sa zicem ca am auzit de astfel de tratatii.
CrisAni imi pare rau sa aud asa ceva... aia ar trebui retrași de pe piața care fac diferențe ca VIP sau nu tot oameni sunt, iar ei ar trebui in mod normal sa fie medici nu bișnițari. in fine... urat... te pup.
Hello, fetele... Cred ca in sfarsit am hotarat si dupa multa reflectie il voi alege pe dr. Emanuel Albu. Pe 18 am consultatie la dumnealui si daca totul decurge bine, intru in operatie pe 21 ptr rinoseptoplastie si implanturi. :D Yeeeeyy
Felicitări leilah. Succes !!!! Ai sa vezi ca ai facut o alegere buna si vei fi mulțumită.
Multumesc, Iza. Abia astept. O sa pun pozeeee :D
Leilah, așteptam decizia ta! Nu puteai face o alegere mai buna, Dr Albu e perfect pentru dorințele tale! Vei fi foarte mulțumită de doctor si de tot personalul!
Bune, fetele! Si felicitari pentru curaj! De joi sunt posesoarea unor implanturi de 350cc! Mentionez ca inainte de implant eram aproape baietel:). Ma sperie faptul ca sanul drept este mult mai umflat ca sanul stang- senzatia este de arsura si doar in partea dreapta!. ma puteti ajuta cu un sfat! multumesc
Datme, stai absolut liniștita, ai doar câteva zile, e normal sa ai tot felul de arsuri, înțepături, presiune, smd.. uneori se resimt pana la o luna.
Faptul ca un san este mai umflat, din nou este normal, cred ca 80% dintre fete au avut un san mai edematizat decât celălalt, cel mai probabil este " sanul de încercare".
Eu am avut sanul drept mult mai mare si mai sus aprox 3 sapt!
Poarta bustiera, ia ti tratamentul prescris de doctor si.. RABDARE!:)
Faptul ca un san este mai umflat, din nou este normal, cred ca 80% dintre fete au avut un san mai edematizat decât celălalt, cel mai probabil este " sanul de încercare".
Eu am avut sanul drept mult mai mare si mai sus aprox 3 sapt!
Poarta bustiera, ia ti tratamentul prescris de doctor si.. RABDARE!:)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 97cancer de san
- 6novynette-sani
- 21vreau silicoane
- 7Papilom intraductal
- 33marire sani - recomandari
- 51Despre marirea de sani
- 31De aprox. 10 luni am observat ca am un nodul la sanul drept
- 13Sani mici
- 6Microchist si nodul la sani
- 0implant mamar
- 0pastilele push-up influenteaza un test de sarcina?
- 4lifting mamar va rog sa-mi recomandati un doctor bun
- 0Am nevoie de pareri si ajutor
- 4Un san e mai mare - mi-am pus implanturi de 4 saptamani
- 2Implant silicon la 42 ani
- 1Mastopexie cu implant mamar
- 1Scoaterea implanturilor mamare
- 1Implant mamar
- 0Va rog, putin ajutor! mare diferenta intre sani dupa operatie
Mai multe informații despre: Sanii Chirurgia estetica Estetica sanilor Marirea sanilor Implanturile mamare mastopexia proteza de san sani tuberosi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: