in ultima vreme sotul meu tot insista sa ii fac sex oral

20-05-2011
NikitaG
Nu este medic/terapeut
NikitaG
Sunt casatorita de sase luni, iar in ultima vreme sotul meu tot insista sa ii fac sex oral, spunand ca vrea ceva cu adevarat provocator de la mine. I-am spus dinainte de casatorie ca nu pot sa fac sex oral si la inceput a fost de acord. Intrebarea mea este daca exista vreo posibilitate ca sa-l fac sa renunte la idee intrucat numai gandul de a face sex oral mie imi repugna. In plus, din motive religioase, sunt de parere ca un crestin nu ar trebui sa faca asta. Poate ca sunt eu prea condervatoare pt societatea in care traim, nu stiu..
Nu vreau sa renunt la sotul meu si nu as vrea nici ca el sa caute in alta parte sau sa renunte la mine.
Ce sa fac?
38 comentarii 12 Înainte ›
0
20-05-2011, ora 16:58
calogeropoulis aristia
Nu este medic/terapeut
calogeropoulis aristia
draga nikita, ai dreptate sa iti repugne sexul oral! E ceva foarte scarbos!
Sotul tau ar trebui sa itneleaga asta! Daca nu o face, inseamna ca nu te merita! Tu gandesti f bine.
N-are decat sa se masturbeze, sa faca ce o vrea, dar nu poate sa te oblige la perversiuni, pnetru ca e o perversiune.
N-ai decat sa fii tu pervers, dar sa nu implici si partenerul
trebuie sa iti respecte dorintele tale!
Numai bine!
0
20-05-2011, ora 17:15
laddy
Nu este medic/terapeut
laddy
Nu stiu ce sa te sfatuiesc, pt ca intr-adevar e o problema complicata.
"Sotul tau ar trebui sa itneleaga asta! Daca nu o face, inseamna ca nu te merita!" Asta asa este, dar cum sa-l faci sa inteleaga, daca el vrea si vrea??? Poate sa spuna ca a inteles aparent, si el de fapt sa isi doresca in continuare. Poate chiar sa inteleaga, dar dorinta nu moare! Si atunci da, o sa caute in alta parte. Din pacate! Sunt dorinte si fantezii pe care nu le poti controla. Fiecare cu ale lui. Nu cred ca ai cum sa-l schimbi, daca el asta are in cap. Parerea mea ca pana la urma tot o s-o faca, ori cu tine, ori cu altcineva, ori o face deja, ori a facut-o in trecut si a prins gustul. Nu vreau sa te supar, dar poti sa stii?
0
20-05-2011, ora 17:28
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
daca insista si nu tine cont si de tine, propune-i sa-ti faca el primul, sa-i vezi reactia.daca accepta inseamna ca este familiarizat cu asemenea practica.nu-ti ramane decat sa iei o decizie.bafta.
1
20-05-2011, ora 18:16
Dr. Laura Palii
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Laura Palii
Buna, NikitaG. As vrea sa stiu ce varsta ai...
Din start spun ca nu sunt partasa a barbatilor si nici a femeilor, vorbesc in calitate de psihoterapeut.
Sa nu crezi, Nikita, ca este o problema doar pentru tine, este ceva obisnuit pentru tineri, fragede cupluri, persoane "demodate" etc. De fiecare data femeile sustin ca nu vor si este scarbos, iar barbatii sunt bogati in fantezii si nu renunta. Trebuie sa intelegeti ca infomatia cu ajutorul internetului, filmelor, deschiderii la minte a majoritatii din pacate NU poate sa treaca neobservate! Barbatii genetic sunt altfel structurati decat femeile, au instincte animale (vrem sau nu, acceptam sau nu, ne convine sau nu). Din practica mea, nu am intalnit barbat care sa renunte la dorintele sale sexuale in legatura cu ceva anume. Respectiv acest lucru se va intampla cu sau fara tine.
Femeile cu o educatie de moda veche cu incapatinare refuza sexul oral. Nu comentez.
Ce reese??? Daca femeia nu cedeaza, la un moment dat barbatul gaseste in alta parte satisfacerea dorintelor, tot acolo gaseste chiar mai mult decat ar putea avea acasa, apoi certuri, reprosuri, tipete, suparari, neintelegeri, de multe ori si divort. Daca accepta (bineinteles conditionat - caracteristic femeilor) exista doua posibilitati: 1- barbatul simte cum este, stie cum este si nu mai ramane cersetor dupa sexul oral, dar nu renunta la asta niciodata si 2- femeia invata in timp, pana ajunge la momentul in care o face din propria satisfactie (dureaza luni sau ani).
In zilele noastre putine mai sunt femeile care nu vor sa faca din motive fie religioase, fie din tinerete sau altele. INSA!!! nu uitati ca suntem in sec 21, dezvoltarea este extrem de rapida, lucrurile evolueaza prea rapid pentru omenire (vedeti diferentele de gandire intre generatii). Daca toti in jur o fac, barbatii o sa gaseasca neaparat una din acele persoane.
In aceste circumstante: femeia sau isi gasete un viitor sot cu aceleasi conceptii de viata sau accepta sexul oral. NU cautati ca n-o sa gasiti alte solutii. Si nu pierdeti timpul incercand sa convingeti un barbat ca nu este bine ceea ce vrea.
Cu asta lucrez in fiecare zi, multi ani la rand si experienta asta imi demonstreaza.
1
21-05-2011, ora 10:17
emanuel89
Nu este medic/terapeut
emanuel89
foarte bun raspuns
2
21-05-2011, ora 18:05
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Nu ma pot abtine sa nu fac si eu un comentariu. Eu te sustin, nici eu nu vreau sa fac sex oral si consider ca a fi obligat sa faci ceva ce nu doresti se cheama abuz.. Consider, de asemenea, ca este timpul sa nu mai acceptam orice perversiune doar pentru a nu pierde barbatul de langa noi.Si apoi, statistica spune ca, in Romania, suntem 80% crestini. Oare? Crestinismul este o relatie toleranta, care considera ca femeia merita respect, cred ca este singura religie din lume in care se spune ca femeile au un rol important in lume si putem vedea asta in Noul Testament ;primele martore ale invierii sunt femeile, femeile sunt mereu cu Isus, Isus iubeste femeile, le iarta si le vindeca.Consider ca meritam respect si ca putem schimba, prin atitudinea noastra, lumea.Dintr-o carte de invataturi crestine, am aflat ca sexul oral se cheama gomorie. De la Gomora? Cum sodomia vine de la Sodoma?Ca lui Dumnezeu nu-i plac perversiunile sexuale, stim din ce s-a intamplat cu Sodoma si Gomora. Ok, poate ca nu putem schimba barbatii de astazi, dar ii putem educa pe fiii nostri. Sa ne respectam, sa avem curaj si sa ne sustinem si o sa vina o zi cand vom primi si apreciere pentru crezul nostru.Poate acum suntem putini cei care nu agream ce ne invata televizorul, revistele pentru femei, etc, despre tacticile sexuale de a pastra un barbat langa noi, dar maine poate suntem mai multi.Si nu ma pot abtine sa nu amintesc de un film, film pe care l-am vazut acum doua zile, despre o femeie puternica( nu are legatura cu discutiile despre sex, dar este vorba despre curaj si despre puterea de dori o viata mai buna, de a ajuta si de a incerca sa faci oamenii sa renunte la conceptii si obiceiuri daunatoare, traumatizante pentru femei si astfel sa faci lumea mai buna), Waris Dirie; filmul se cheama Floarea Desertului si vi-l recomand. Numai bine
0
22-05-2011, ora 07:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
PS: cred ca ar trebui sa -ti ofer si o sugestie care sa compenseze faptul ca nu agreezi orice fel de sex; sunt o multime de pozitii pentru sexul vaginal (pe care eu il consider sex normal ) si pe care le poti folosi ca sa nu mai spuna sotul ca nu " esti buna"... Vezi si tu pe care le poti face, le alternezi, si cred ca n-ar mai trebui sa ti se reproseze ca nu surprinzi cu nimic. Te poti orienta dupa o carte Kama Sutra cu poze. Numai bine
3
22-05-2011, ora 12:18
gabones
Nu este medic/terapeut
gabones
Avetzi dreptate dragele mele, e sarbos sa practici sexul oral barbatului pe care cika il iubesti, doar e sotzul tau.Sigur el te-a cerut in casatorie doar sa-i faci salata boeuf si ciorba de burta, sex oral gaseste in alta parte si s-ar putea sa-i plaka asa mult incat sa ramai singura..Doar o parte ne place noua femeilor aici:sa ni se faca acel lung si dulce cunnilingus pina simtzi ca dai okii peste cap si nu mai judeci de placere, partea asta nu mai e asa scarboasa ptr ei..., cum de altfel nici orificiul pe unde iesim totzi la nastere nu mai e scarbos cand il sarutam cu patima...Deschideti okii dragele mele, viatza e scurta si scumpa si tre gustat din toate altfel devenim toate false sfinte ipocrite!!!
1
22-05-2011, ora 14:08
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Nu stiu ce sex ai, gibon, dar de ce SA OBLIGI pe cineva sa faca ce nu vrea? Si apoi stabilesti asta de la inceput. Omul a zis ca se insoara cu ea si ca nu o obliga sa-i faca sex oral... Ipocrizie arati tu... Gibon, exista si suflet si e bine sa ai grija si de el, ca viata e scurta si s-ar putea sa plangi amarnic ca nu ti-ai bagat in seama sufletelul, nu se rezuma totul la fornicatie si la " ce bagi in burta". Si sa presupun ca tu iti educi copiii sa faca ce faci si tu... Probabil nu esti crestin, nu-i bai. Ok, parerea mea ar putea fi impartasita de aia putini care stiu.Nu este nevoie de sex oral si nici de alta perversiune sexuala ca sa te simti fericit...
0
22-05-2011, ora 19:38
Vasilica16
Nu este medic/terapeut
Vasilica16
Condivid cu tarie cele spuse de Dr.Alina Baltateanu.Nu sunt de acord nici cu acea "faimoasa" compatibilitate sexuala inainte de casatorie;prima tre sa treci prin patul lui ca sa stie daca va potriviti.Pana la urma viata nu inseamna numai sex, respectul, increderea,..unde raman.Am fost lasati de Dumnezeu cu ceva mai mult ceier decat animalele, dar.Iar cu liberul albitru cum ramane(referitor la NikitaG, sotul iei cu parere de rau o spun ca va cauta sa-si satisfaca aceasta fantezie cu o alta femeie si de aici implicit.restul.Va incepe sa faca comparatie intre cele doua femei din viata lui, care il ridica mai mult in "al noualea cer").Am pierdut multi iubiti di aceasta cauza(am refuzat sa ma culc cu ei), aprope toti cred ca dupa o intalnire, un buchet de flori tre sa te culci cu ei si apoi PA.
Am ajuns sa traim zile..
1
22-05-2011, ora 23:20
Psiholog Ioana Panculescu
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Ioana Panculescu
Sexul trebuie sa fie placut pentru ambii parteneri.
Draga Nikita, problema s-a pus total gresit
Fiecare face in pat DOAR ce ii face placere, sexul trebuie sa fie ceva frumos pentru ambii parteneri
Pe tine nu ar trebui sa te intereseze daca alta femeie ar face sau nu sex oral, ci sa te axezi pe tine, pe ce vrei tu, pe ceea ce iti place tie
Intr-o casnicie sexul este baza, si poate o sa-ti suna urat dar mi-e clar ca ati ajuns in punctul in care voi nu va potriviti sexual.Asa sa iti pui problema.Oare eu ce vreau ??fac asta pentru ca ii place lui si mie nu?Asta nu este sex.
Pe de alta parte femeile care fac asta si nu le place si o fac numai pentru barbat, iar nu iese bine treaba, , si in timp sunt dezgustate si isi schimba comportamentul.relatia se duce..
Imi pare rau ca voi nu ati discutat anumite probleme inainte de casatorie si ati ajuns in punctul " ce sa fac?"
Gandeste bine, vorbeste cu tine intai, apoi cu el.
Intr-o casatorie exista compromisuri dar nu de ordin sexual, , toate aceste neplaceri sexuale duc la destramarea relatiei.

Nu trebuie sa judecam pe nimeni ce principii de viata are, ce fantezii sexuale are, trebuie sa gasim un sens a ceea ce ni se intampla noua.
1
23-05-2011, ora 20:09
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara ! Si o libertate sexuala prea mare in cuplu ( folosita, cred eu, ca simulacru de iubire) poate duce pana la urma la plictiseala si consecinte dramatice. Nu stiu sa explic foarte bine, dar v-as recomanda un film, " Bitter Moon" de Roman Polansky; numai bine
2
15-07-2020, ora 16:14
DariaMina
Nu este medic/terapeut
DariaMina
Eu sunt căsătorită de 15 ani cu soțul meu. Până acum doi ani nu am încercat nici un fel de perversiuni sau alte practici sexuale decat cel clasic. Dar acum doi ani, după o cumetrie am fost nevoiți să dormim la grămadă, cu încă două cupluri tinere, în aceeași cameră. În timpul nopții, un cuplu a făcut sex oral crezând că nu se aude. Un fel de 69. De atunci mi s-au starnit poftele și am vrut să incerc și eu cu soțul meu. La inceput a fost destul de reticent, dar după o vreme am prin amândoi gustul pentru sex oral și acum este ceva obișnuit. Din păcate, parcă ceva s-a rupt intre mine și el, deși amândoi o facem pentru plăcere fizică, calitatea respectului a scăzut intre noi, comunicarea este mai rece, ceva ne apasă, simțim o umbră care ne apasă pe amândoi. Am discutat despre asta amândoi și am încercat să ne abținem, să ne spovedim, să ne cerem iertare la preot dar nu merge. Ceva s-a rupt pentru totdeauna și o vină plutește deasupra noastră a amândurora.
Vă sfătuiesc să vă gândiți bine ce vă doriți în viață, dacă este mai importantă plăcerea fizică sau pacea sufletească. Dacă aș putea, aș da timpul înapoi și aș găsi orice motiv să evit momentul care a declanșat această îmbolnăvire spirituală a mea și a soțului meu.
2
06-08-2020, ora 18:20
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Din pacate Daria e destul de putin probabil ca sexul oral sa fie cauza racirii relatiei voastre.
Ca test ati putea sa renuntati la el si e foarte probabil ca relatia sa ramana neschimbata.
Atunci poate nu ar strica sa apelati la terapia de cuplu pentru a evalua unde e de fapt problema.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
2
17-08-2020, ora 03:31
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Doamne dumnezeule ! Citesc ce ati scris aici si ma inchin ! Nu as fi crezut sa mai exista inca oameni cu o asemenea gandire...

In primul rand, este evident ca nici unul dintre parteneri nu e obligat sa faca in pat nimic din ce nu-i place, altfel se numeste abuz sexual. Chiar si daca esti casatorit ! Sotia nu e sclava ta si nu are "datoria" sa faca nimic din ce nu vrea doar pentru ca este sotie. E doar sotie, nu propietate personala. E valabil si pentru barbat, dar cazurile astea sint mai rare...

Daca mie mi-ar zice iubita mea: "Bai, mie nu-mi place sexul oral, dar hai sa-ti fac, ca stiu ca iti doresti si n-am incotro..." Eu as refuza ! Pentru ca daca o iubesc cu adevarat, fericirea ei e importanta pentru mine si nu as putea sa stiu ca, pentru fericirea mea, ea va trebui sa plateasca cu a ei. Nu as avea cum sa mai simt placere cand stiu ca ea sufera.

Dar nu trebuie sa se ajunga aici ! Oamenii ar trebui sa vorbeasca clar de la inceput, ce preferinte sexuale au. Dar sincer, nu ca sotul lui NikitaG. Nu ai cum sa obligi pe cineva sa faca sex oral daca nu-i place, dar nu ai nici cum sa-i ceri sa renunte sa o mai faca, daca ii place. Nu merge in nici un fel. In ambele situatii, unul va trai nefericit... Deci trebuie mare grija la inceput ! Imi e groaza sa ma gandesc la cei care se casatoresc virgini...

Ok, acum sa va spun ce ma uimeste pe mine. Nu as fi crezut ca inca mai exista oameni care sa nu se bucure de sexul oral ! Oameni care sa spuna ca e ceva scarbos, ca femeia merita respect iar daca face sex oral isi pierde respectul ! Oameni care au incercat si se simt vinovati ca "s-a rupt ceva in ei" si s-au dus sa se spovedeasca... Doamne dumnezeule !
Ce este, oameni buni, atat de scarbos ? Va spalati cu mana la fund, apoi tot cu ea mancati. Asta nu e scarbos ? Penisul sau vaginul, daca sint spalate, sint niste organe mult mai curate decat mana pe care ati pus-o la fund ! Sint doar niste organe ca si degetele de la mana, poate chiar mai curate. Iar sperma nu are absolut nimic murdar in ea. Acolo se creaza viata, nu ar avea cum sa contina substante toxice, cum sint in urina, de exemplu. Dar sa va mai spun ceva, daca nu stiati. Un penis cand e in erectie, nu poate sa mai elimine urina ! Deci nu trebuie sa va faceti probleme in privinta asta. Nu iese decat sperma.

Problema nu este ca e ceva scarbos, ci ca traim intr-o societate bolnava care v-a bagat in cap ca va pierdeti respectul daca faceti sex oral. Va e teama sa nu fiti numite curve. Si aici va dau dreptate. Pentru ca inca mai exista unii dobitoci de barbati care cred ca numai curvele fac sex oral. Si atunci, cum sa mai faca femeia saraca oral ? Trebuie sa fii cretin sa mai astepti sa-ti faca femeia oral, cand tu pe altele care fac, le numesti curve.
Dar sursa primara de unde a pornit tot raul asta este nenorocimea de religie. Asta a distrus creierele oamenilor. Asta a transformat sexul din cel mai sacru si frumos lucru in cel mai mare pacat.
Si mai cred ca daca ti-e scarba inseamna ca nu iubesti de ajuns omul de langa tine. Cand il iubesti, ii iubesti fiecare particica a corpului. L-ai saruta din cap pana in picioare, ti-ai plimba limba pe toata pielea lui...

Oameni buni, nu va mai simtiti vinovati daca face sex oral si bucurati-va de acest joc minunat !

Ma rog, postarea e de acum 10 ani. Cred ca intre timp, omenirea a mai evoluat... :)
1
19-08-2020, ora 20:05
conundrum69
Nu este medic/terapeut
conundrum69
@Marcus Maximus: Sexul e orice altceva, numai ceva sacru nu... :)) (mai ales sexul promovat de pornografia mainstream)
Si ca sa vezi ca nu neaparat religia e sursa primara pt nenorocirea de care vorbesti, citeste "Cantarea cantarilor" aka poemul erotic al regelui Solomon. O sa-ti dai seama ca biblia a popularizat de fapt sexul oral si ejacularea in gura partenerei. :))

Iar penisurile si vaginurile persoanelor asimptomatice infectate cu BTS, sunt cele mai curate organe daca sunt spalate, fuge HPV-ul imediat cum simte mirosul de sapun... :))

In incheiere, oameni buni, nu va mai simtiti vinovati daca faceti sex oral, ci bucurati-va de acest joc minunat si "sacru", eventual evoluati si la rimjob, sex anal, uro, scat, orgii etc. :))

P.S. Ai avut vreodata curiozitatea sa-ti gusti propria sperma? Gustul putin sarat si culoarea usor alb-galbuie sugereaza ca ar contine si urme de urina. :))
1
20-08-2020, ora 00:10
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
1. Doar o persoana care nu are iubire in suflet poate spune ca sexul nu e sacru sau ca e un pacat sau ceva rau, rusinos, scarbos, etc... Doar atunci cand nu esti capabil de emotie si afectiune poti afirma asta. Cand fiinta ta e plina de iubire, sexul e cel mai sfant lucru ! Indiferent ce fel de sex, atata timp cat nu raneste pe nimeni si este consimtit. Ai scris intr-o alta postare ca te uiti la porn si te simti "o mizerie de om" pentru asta. Ce sa vezi, si eu ma uit, dar ma simt un om minunat si foarte curat ! Concluzia este ca nu sexul te strica. Oamenii stricati (violatori, proxeneti, abuzatori, pedofili) la care vedem ca se manifesta foarte mult latura sexuala, sint deja stricati din alte motive, nu sexul i-a facut asa. Fiind deja stricati, ei functioneaza doar pe instinctele de baza, iar sexul este unul dintre ele. Sexul este prezent in toti oamenii de la cel mai sfant la cel mai pacatos. Fiecare face din el in functie de ceea ce are in suflet. Sexul in sine, nu are cum sa fie ceva rau. Oamenii il fac rau dupa cum e caracterul fiecaruia.

2. Bolile sexuale se pot lua in orice mod ai face sex. Nu poti sa zici ca daca faci oral (ca de asta discutam aici) iei HPV si daca faci normal nu. Deci oricum ai face, tot trebuie sa ai grija cu cine o faci. Noi aici vorbeam de sexul oral in cuplu, nu cu escorte. Si ma refeream doar ca organele sexuale se mai imput daca nu le speli la timp, si atunci, da, ai tot dreptul sa spui ca sint scarboase, cum zicea cineva mai sus. Dar daca ne spalam de fiecare data inainte de a face sex oral, este o placere sa lingi si sa sugi acele organe... mai ales cand apartin omului pe care il iubesti.

3. In legatura cu fanteziile si cu practicile sexuale neobisnuite. Tu, daca te uiti la porn, evident ca esti in tema cu tot ce se intampla in materie de sex. Am scris mai sus ca sexul este frumos sub toate formele lui, dar trebuie facuta o mica precizare. M-am referit doar la oamenii care sint in toate mintile, oameni normali, obisnuiti... care au simtul frumosului si al bunului simt. Exista fantezii frumoase, cum ar fi sa faci sex in tren, sa jucati roluri sau sa iti faci poze in public in timp ce iti descoperi rapid un san si nu se uita nimeni... Sexul oral nu il mai pun, ca asta nici nu mai e fantezie, e ceva normal. :) Si exista si fantezii de oameni bolnavi, cum ar fi scatofilie, necrofilie sau alte bizarerii, ca nu ma pricep... Inca o data iti spun, ce ai in suflet, aia scoti afara.

Am mai intalnit un tip care, tot la fel ca tine, a fost dependent de porn si masturbare si se ducea si la curve. Iar acum s-a vindecat si tine cursuri sa invete si pe altii cum sa o faca. Sint foarte interesante materialele lui, dar m-a uimit o chestie. Ne spunea acolo ca educatia sexuala nu se face cu filme porno si ca nu trebuie sa tratezi femeia ca pe un obiect si sa aplici pe ea tot ce vezi in filmele porno. Parerea mea este ca daca sint oameni care fac asta, inseamna ca e multa lume cu adevarat proasta pe pamantul asta. Ma uit la porn de cand m-am nascut, dar nu mi-ar fi dat niciodata prin cap sa imi fac educatie sexuala cu el. Dar el asa facuse, si acum ii parea rau... Ba chiar mai mult, a cam devenit si un activist anti-porn si masturbare. Cand vad toate astea... imi dau seama cat de special sint, si ii multumesc lui Dumnezeu pentru mintea pe care mi-a dat-o, si care ma ajuta sa aleg din toate prostiile care sint pe pamantul asta, doar ceea ce este frumos.

4. Am gustat-o de pe buzele unei foste iubite si era ok. Daca ei nu ii e scarba sa primeasca sperma mea, atunci nici mie nu imi e sa o sarut cu ea pe buze. Si sa stii ca gustul sarat al spermei poate fi in functie de ce mananci, nu de la urina. Daca ai 31 de ani poate ai observat si tu pana la varsta asta ca nu poti sa urinezi cand esti in erectie. Cred ca se umfla prostata, nu stiu exact, ca n-am studiat. Dar o dieta bazata pe alimente de origine animala poate face sperma mai sarata iar una bazata pe plante, mai dulce. Eu sint in mare parte vegetarian. :)
0
20-08-2020, ora 01:06
DariaMina
Nu este medic/terapeut
DariaMina
Din păcate, un procentaj mult prea mare dintre videourile pornografice sunt produse abuzând femei, constrângând persoane, drogând tinere sau aducându-le la o stare de ebrietate avansată. De mult prea multe ori femeile sunt prezentate ca o marfă pentru satisfacerea plăcerilor perverse, animalice ale unor indivizi dereglați psihic, care își găsesc plăcerea în înjosirea și dezumanizarea femeilor.
1
20-08-2020, ora 09:01
conundrum69
Nu este medic/terapeut
conundrum69
@Marcus Maximus:

1. Sexualitatea e un instinct primar, animalic, nicidecum ceva sacru. Poate ca intelegem diferit sensul cuvantului "sacru", dar te rog sa nu-mi spui ca e ceva sacru sa-i faci un facefucking cu deepthroat partenerei pe care o iubesti nespus, sau un ass to mouth, dupa care sa ejaculezi in gura/pe buzele/pe fata ei, din dragoste si consimtit. La fel de frumos as putea sa-mi suflu si mucii in gura sau pe fata ei, tot din dragoste si consimtit. :)) Oamenii cand sunt excitati sexual, nu prea mai gandesc ce fac, iar "frumosul" si "sacrul" pe care il vad ei in practicile lor sexuale, devine ceva pur subiectiv.

Diferenta dintre mine si tine, ca si consumatori de pornografie, consta probabil in faptul ca eu am o personalitate adictiva si in 17+ ani de consum excesiv de porno, de conditionare a creierului, am ajuns sa resimt efectele negative ale acestui viciu, si am ajuns sa vizionez chestii din ce in ce mai neobisnuite si extreme (de asta m-am etichetat "o mizerie de om"). Tu nu ai ajuns intr-un astfel de stadiu fiindca probabil ai consumat mai moderat, dar cu siguranta pornografia ti-a influentat si tie sexualitatea intr-o oarecare masura, fara sa-ti dai seama.

2. Corect, odata ce folosesti gura pe post de organ sexual, e supusa acelorasi riscuri pt BTS. Chiar si sexul in cuplu poate fi riscant, fiindca foarte putini oameni care au avut mai mult de un partener sexual de-a lungul vietii, si acum se afla in relatii stabile, monogame, s-au testat vreodata pt BTS.(infectia cu HPV e cea mai raspandita in populatia activa sexual; am vazut chiar in industria porno, o gramada de actori si actrite care prezinta semne ca sunt pozitivi la HPV, prin faptul ca au negi in zona genitala, sau au cicatrici rezultate in urma cauterizarii negilor, iar astia se testeaza lunar pt BTS si tot li se intampla sa se infecteze)

3. Frumusetea sau uratenia fanteziilor e ceva subiectiv. Pana nu demult, sexul oral era considerat parafilie, daca nu ma insel era inclus si intr-unul din DSM-uri (aka biblia psihiatriei, nu mai stiu care versiune), dar lumea a evoluat si acum e considerat ceva normal. Poate ca peste 50 de ani, la fel vom face si cu scatofilia si alte parafilii. :))

4. Ba eu pot urina cand am erectie, mai greu, dar pot, daca ma fortez si daca am vezica plina. Si am vazut in filmele porno cu uro ca si altii pot. :))
Fa urmatorul experiment, ejaculeaza intr-un recipient, iar imediat dupa incearca sa-ti gusti sperma, dar pe toata! :)) O sa vezi ca imediat dupa orgasm, iti va fi foarte scarba sa faci asta. Daca insa astepti un pic sa treaca faza refractara, si devii iar excitat, iti va fi mult mai usor sa iti gusti sperma. Sperma contine si urme de urina, ca doar pe uretra trece si urina. Sa nu mai zic ca e posibil ca nici sfincterele vezicii urinare sa nu inchida perfect etans.:))
1
20-08-2020, ora 09:39
conundrum69
Nu este medic/terapeut
conundrum69
@DariaMina: Asa este, iar efectele negative pe care aceste materiale le au asupra tinerilor care le consuma, deja incep sa se vada. Insa ele nu pot fi interzise, ci pot fi combatute doar prin educatie. Odata ce se va reduce cererea pt astfel de materiale, se va reduce automat si oferta...
3
20-08-2020, ora 11:29
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
E clar... Esti total pornit impotriva porn-ului si orice as zice e inutil... Dar, intr-un fel te inteleg. L-ai scapat de sub control si esti speriat. Si probabil te-ai mai inscris si in cluburile "no-fap" si ti-au spalat creierul... Comparatia cu mucii, cred ca de acolo ai preluat-o.

Ti-am zis, exista o limita a bunului simt pe care ori o ai ori nu o ai. Dar referindu-ma strict la subiectul acestui topic, sexul oral, acesta este unul din lucrurile frumose si nu te injoseste cu nimic ca om daca il faci. Nu inseamna ca nu iti respecti iubita daca iti face oral. Din contra, daca ea e moarta dupa un facial si tu nu i-l oferi, atunci nu o respecti. Iar chestia cu "doar curvele fac oral" este o mentalitate invechita de om primitiv.

Cu un cutit poti sa injunghii pe cineva sau poti intinde untul pe paine. Asa e si cu porn-ul si fanteziile sexuale...

Da, sexul este un instinct animalic, dar animalele fac parte din minunata creatie a lui Dumnezeu si nu sint personaje negative. Eu imi iubesc animalul din mine !
0
20-08-2020, ora 12:44
conundrum69
Nu este medic/terapeut
conundrum69
Nu sunt inscris in comunitatea noFAP, dar am citit destul despre ea. Nu poate fi vorba de spalare a creierului, mai ales ca-s un critical thinker. Nu am preluat de nicaieri comparatia aceea, ci am dedus-o logic.

Cine stabileste acea limita a bunului simt, s-a facut vreun poll in care marea majoritate a oamenilor a decis ca sexul oral cu ejaculare in gura/pe fata nu injoseste, sau iti stabilesti singur limita bunului simt?! :))

Daca iubita ta e moarta dupa uro sau scat, tu ii indeplinesti fanteziile, aratandu-i ca o iubesti si respecti, sau o trimiti la psihosexolog/psihiatru?! :))

Minunata creatie parca nu mai e atat de minunata, daca privim intreg tabloul de manifestari...

P.S. Iti recomand interviul Veronicai Moser (probabil cea care a inventat scat porn, supranumita si scat queen, care se pare ca a murit luna trecuta pe 1 la 56 de ani de hemoragie cerebrala, provocand o mare tristete fanilor care o deplang acum pe reddit :)) ), il gasesti pe youtube. Long story short, la inceput era un om normal, lucra ca secretara, apoi a trecut la softcore porn, evoluand mai tarziu la scat porn la propunerea unui partener (evident barbat), practicand timp de 2 ani cu propriile materii fecale (conditionandu-si creierul), ca mai apoi sa devina pro in ramura asta. :))
2
20-08-2020, ora 15:00
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Nu, mersi. Nu ma pasioneaza... Eu aleg doar frumosul.

Iti doresc multa sanatate, si sa te faci bine...
2
04-10-2020, ora 08:00
V73
Nu este medic/terapeut
V73
Clar...nu-l iubești și vei avea un soț nefericit și plin de frustrări.Problema este la tine...prea multe prejudecăți într-o viață atât de scurta.Cum sa-ti placa dacă nu guști sau nu vrei sa-ti placa?Căsnicia voastră va avea de suferit.Toti bărbații vor asta și majoritatea o au.La un moment dat va găsi în alta parte...Tine minte ce-ți spun.unde există iubire adevarata nu exista...scârbos...
2
04-10-2020, ora 11:02
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Da, lipsa iubirii e problema... Dar s-ar putea ca nici el sa nu o iubeasca de ajuns... Daca nu reuseste sa o faca sa se simta iubita, nu prea are cum sa ii ofere sex oral...

P.S:
Am recitit postarea... Se pare ca in cazul de fata sint motive religioase la mijloc. Deci tot ce am discutat pana acum e egal cu zero. Ce vorbim noi aici e valabil pentru oameni care nu sint spalati pe creier de religie.
2
04-10-2020, ora 12:40
V73
Nu este medic/terapeut
V73
Sotul ei a luat teapa vietii lui.Daca-i este scârba de el de la început...n-o mai schimbi.Cu asa femei nu-i de trăit... o secundă...
1
05-10-2020, ora 14:49
conundrum69
Nu este medic/terapeut
conundrum69
@V73: "Cum sa-ti placa dacă nu guști sau nu vrei sa-ti placa?" => Nu trebuie sa gusti un c*cat pt a-ti da seama ca nu-ti place... Ce nu pricep multi ca tine e faptul ca oamenii sunt diferiti si pot fi atrasi de lucruri diferite. OP-ul ar fi trebuit sa vada dinainte de casatorie ca exista o incompatibilitate sexuala intre ei si sa-si fi cautat alt partener.
1
26-11-2020, ora 03:57
Madalina4321
Nu este medic/terapeut
Madalina4321
Buna ma numesc Mădălina, am o problema cu sotul si nu stiu cum sa o abordez ca eu sunt rusinoasa de fel, eu imi doresc sex oral de la el, cand ma pupa mai jos de burta ma mai intreaba daca vreau sa imi faca cu limba acolo zic ca da dar nu o face oare dece mai intreaba daca nu o face? mai mult ma enervează si numai am chef nici sex sa fac, dar nici nu vreau sa para ca e obligat, ce pot face? (Avem 5 ani impreuna)
0
27-11-2020, ora 00:01
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Madalina, pentru rezolvarea oricarei probleme exista o conditie obligatorie: COMUNICAREA.
Incearca sa-ti faci curaj, sa-ti invingi rusinea si sa discuatati sincer amandoi intr-un mod asertiv. Adica fiecare sa spuna ce il deranjeaza dar intr-un mod frumos, pasnic, fara a-l certa sau invinovati pe celalalt de ceva. Ca fiecare dintre noi avem un anume comportament in functie de suferintele si traumele noastre. Cu siguranta exista ceva care il retine, ori nu stie cum sa faca ori ii e frica de ceva, ori este religios si crede ca nu e moral, cine stie... Dar poti afla ce este doar intrebandu-l.
0
28-11-2020, ora 18:00
conundrum69
Nu este medic/terapeut
conundrum69
E posibil si sa nu fie atras de ideea de a face cunnilingus, exista barbati care chiar simt repulsie fata de acest act, si nu din motive religioase sau de moralitate, ci pur si simplu asa functioneaza creierul lor. La fel cum exista si femei care simt repulsie fata de felatie. Oamenii sunt diferiti.
Adaugă un comentariu / răspuns
38 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sexul oral
  •