sex oral? e nevoie de timp?
dc am retineri fata de sexul oral? sunt fata, am 20 ani! imi cunoasc iubitul si fac sex oral cu el! dar...ma gandesc parca inainte..ceva nu merge.este nevoie de mai mult timp???? nu prea sunt atrasa de sexul ooral..adik imi place sa stau dar nu imi place sa fac eu.sper sa intelege.ti! ce sa fac?
4 comentarii
simplu:nu mai face.Daca simti ca ceva nu e in regula nu esti obligata sa faci.
mai multă comunicare în relaţie... nu strică niciodată. poate ajungeţi la compromisuri şi în legătură cu sexul oral şi cu tot. important este să vă simţiţi amândoi bin e, dacă nu e aşa, oricât de mult v-aţi iubi, mai devreme sau mai târziu frustrările acestea se vor întoarce asupra voastră
Daca nu-ti place:NU MAI FACE!O fac doar sa se simta el bine sau doar ca asa vrea el?Nu are rost si nu este corect fata de tine!
nu pleca urechea la aberatiile de mai sus ! teai intrebat ca poate si el gandeste la fel ?
dar ca poate conteaza mai mult placerea ta pentru el decat faptul ca nui place sati face sex oral ? schimbati gandirea si incearca sa oferi si tu mai mult nu numai sa priemsti !
dar ca poate conteaza mai mult placerea ta pentru el decat faptul ca nui place sati face sex oral ? schimbati gandirea si incearca sa oferi si tu mai mult nu numai sa priemsti !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10frigiditate, lipsa apetitului sexual
- 5Sex oral - ce boli se pot lua?
- 9Oral, sarut, apoi iar oral. Persoana necunoscuta. Help?
- 8sculament
- 10Sex oral protejat.
- 3test hiv
- 5Va implor ajutati-ma posibil HIV?
- 7Papilomul - sfaturi
- 5Imi place sexul oral, ei - nu
- 9Sex oral...refuzat!
- 0Sex oral si un gust ciudat
- 2hiv prin sex oral
- 5cum o conving sa imi faca sex oral?
- 6Erectie puternica la sex oral...
- 9sangerare dupa sex oral