Incepere tratament diane 35

Am luat timp de 3 ani diane 35, am avut sindromul ovarelor polichistice, in iulie am renuntat la ele, dupa cum mi-a recomandat medicul si tot sub indrumarea medicului dupa ce boala si-a facut iara aparitia, am inceput sa le iau din nou. Dupa cat timp incep sa isi faca efectul, ma refer la contraceptie, dupa cat timp pot sa renunt la prezervativ cu partenerul meu?
2 comentarii

Contraceptia este asigurata chiar de la prima pastila daca a fost administrata conform sfatului medicului dvs.

Buna am si eu o întrebare iau logrst de 15 zile si azi am avut o pata de sânge tin sa mentionez ca am născut in decembrie.este ceva grav ?ăst răspuns cat mai repede va rog mullllt ultima menstruatie a fost de pe 27 pana pe 31

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Am terminat tratamentul cu Diane 35
- 3sunt ingrijorata... intr-o seara am piedut o pastila dar in aceea seara am luat-o pe urmatoarea
- 4sunt virgina si as vrea s imi incep viata sexuala
- 5AC trebuie incepute din a 5-a zi a menstruatiei?
- 6Nu am chef de sex!
- 4in legatura cu anticonceptionalele...
- 3ce se poate intampla?
- 18yasmin si scaun moale. As dori raspunsul unui medic!
- 5am uitat sa iau pastila si la 3 ore dupa contact am luat postinor 2
- 21Am scurgeri albe cam branzoase, inaintea menstruatiei
- 8am uitat sa iau 2 pastile
- 3Am laut marvelon cam 4 ani fara nici o pauza
- 106riscul de a ramane insarcinata.?
- 4pauza la anticonceptionale... si reluarea lor
- 10pot avea contact sexual, nu voi ramane insarcinata?
- 3Administrare anticonceptionale
- 7Pauza anticonceptionale si sexul neprotejat
- 4Intrerupere si reluare anticonceptionale
- 4Anticonceptionale dupa varsta de 35 de ani
- 6E problama daca incep sa iau pilulele contraceptive din a 2a zi a menstruatiei?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor diane 35
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: