Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale

Am o mica problema...De cand am inceput sa iau anticonceptionale (aprox. 9 luni) a inceput sa imi apara o sensibilitate a sanilor. Este foarte deranjat deoarece prietenul meu nici macar nu poate sa imi atinga sanii pentru ca ma deranjeaza. Mentionez ca acest lucru nu se intampla inainte sa iau anticonceptionalele...poate fi de la ele? va rog sa imi dati un raspuns
5 comentarii

Si eu am patit exact la fel.Este de la anticonceptionale dar pe mine ma dureau doar cu 2 sapt inainte de menstruatie.Tu ce iei?Eu luam Yasmine

eu iau marvelon 28, cele de la cabinet... in afara de problema asta totul e ok de la ele...oare sa le inlocuiesc?

Eu am luat Yasmine si am avut aceeasi problema, deci.nu stiu daca trebuie inlocuite

si a disparut senzatia asta de durere in timp?

Nu, cat timp am luat am avut acest disconfort cu 2 sapt inainte de menstruatie.Acum nu mai iau pt ca vreau un bebe dar am luat si eu marvelon si nu am avut asa dureri cum am avut cu yasmine.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16probleme ale sanilor
- 18sani mici la adolescente
- 5Ce tip de anticonceptionale ?
- 14marvelon poate fi o cauza a reducerii dorintei sexuale?
- 4cat de bune sunt anticonceptionalele?
- 4este posibil ca anticonceptionalele laurina se dea depresii si sa para din nou acneea?
- 2anticonceptionale orale
- 5chist ovarian si anticonceptionalele
- 3ultima pastila
- 7au trecut 4 zile si nu mi-a venit menstruatia
- 23uitat pastila Yasmine
- 3melleva 35 si tenul acneic
- 8melleva 35 de 21 zile
- 6sanii mei nu au aceeasi marime: unul e mai mic decat celalalt
- 2protectia in a 2-a luna de anticonceptionale
- 8ce se intampla daca.?
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 22Pastila uitata dupa pauza de 7 zile
- 0Epilepsia si pilulele anticontraceptive
- 0Întrebare pastile Qlaira
Mai multe informații despre: Sanii Administrarea contraceptivelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: