Infarct la 20 de ani?
Tatal meu(46 de ani) a suferit un infarct in urma cu 2 zile. Ieri, dupa o criza de plans, am acuzat dureri in piept(nu foarte mari) cu fiecare respiratie pe care o aveam. Sunt fumatoare de cativa ani(acum am 20). Azi tot mai am o presiune in piept, ca si cum ceva s-ar pune pe toata cutia mea toracica, si imi e greu sa respir adanc. Toate rudele mele pun pe seama faptului ca am avut probabil un atac de panicata, timp de 2 zile nu am mancat absolut nimic si am dormit foarte putin. In afara de faptul ca imi e destul de greu sa fac efort fizic(din nou, poate fi oboseala), mi-e foarte cald cand fac efort, n-am nimic.
2 comentarii
De la acești factori stresanți este mai mult ca sigur sa fie doar un atac de panica care se manifesta așa. Încearcă sa te relaxezi și sa renunti la fumat pentru câteva zile măcar. Dacă nu ti-e in clar ceva mergi la un medic.
E o boala nervoasă cauzată de stres. Mergi la un psihoterapeut!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Umflatura in piept si durere
- 5Expectorez sputa +dureri in piept
- 3Tuse seaca si durere piept si spate
- 21va rog ajutati-ma atacuri de panica sau am ceva la inima?
- 1greutate in piept
- 3EKG la serviciul de urgenta
- 1Dureri in piept la efort
- 1Presiune in piept, lipsa de aer, durere in zona sanului si a mainii stangi
- 4Dureri piept
- 2Înțepături în piept dreapta
- 0Dureri i furca pieptului
- 1Ajutati-ma! am simțit o izbitura in piept (nedureroasă) urmată de căldură în tot corpul
- 2Dureri persistente in piept si stari de ameteala
- 3Durere in piept/ lipsa vitamina d
- 1Durere in piept cand ma trezesc
- 1Boli pulmonare - disconfort in partea dreapta a toracelui
- 1Îngrijorare - durere in zona inimii ce îmi răspunde și în spate, durere de cap
- 3Spondilita anchilozanta, lipsa de aer, durere în piept, amețeală și transpirație după efort
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: