Inflamare după extracție (2)
bună seara. sunt super speriata.
Dentista mea este in concediu, iar pana vineri nu pot merge la alt dentist.
in partea stanga unde au fost extrase doua masele(una sus una jos) este in regula fara durere fără nimic.
in partea dreapta unde a fost scoasa doar una, si aceea pe bucăți, in jurul extracției gingia este foarte umflata, are o culoare normala, dar nu am dureri asa mari decat daca ma lovesc.
nu pot deschide gura bine, iar gingiile de lângă maselele vecine extracțiilor sunt si ele umflate si durerea din partea dreapta se extinde si spre alți dinți.
iar locul din partea dreapta nu se inchide pe cand celalalte doua sunt aproape închise. e ceva grav? sunt 5 zile de la extractie.
scuze pentru exprimarea proasta.
Dentista mea este in concediu, iar pana vineri nu pot merge la alt dentist.
in partea stanga unde au fost extrase doua masele(una sus una jos) este in regula fara durere fără nimic.
in partea dreapta unde a fost scoasa doar una, si aceea pe bucăți, in jurul extracției gingia este foarte umflata, are o culoare normala, dar nu am dureri asa mari decat daca ma lovesc.
nu pot deschide gura bine, iar gingiile de lângă maselele vecine extracțiilor sunt si ele umflate si durerea din partea dreapta se extinde si spre alți dinți.
iar locul din partea dreapta nu se inchide pe cand celalalte doua sunt aproape închise. e ceva grav? sunt 5 zile de la extractie.
scuze pentru exprimarea proasta.
3 comentarii
Cel mai bine e sa mergeti la un medic sa va vada.
pana vineri când revine dentista din concediu nu am cum...
Mergeti la un alt medic doar pentru un consult, sa va asigurati ca totul e ok
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durere dupa extractie - e normal?
- 2Mi-am scos o masea.
- 4maseaua de minte cariata
- 1durere dupa extractie
- 3Razbunarea maselei?
- 10dupa extractia molarului de minte.. sangerare si durere puternica
- 2durere post-extractie masea de minte
- 2extragerea a 2 masele de minte si una normala intro zi
- 1Durere în gât după extracție măsea de minte.
- 3Durere dupa o saptamana de la extractie
- 6Ajutati-ma - locul extractiei este foarte mare, poate sa faca ceva sa nu stea osul in afara?
- 1Interventie chirurgicala
- 2Durere la apasare
- 6Durere dupa extractie
- 1Extracție măsea de minte
- 1Dureri post extracție molar de minte
- 1Ajutor - amorteala și furnicături in bărbie, ma doare și urechea dupa extractie
- 1Extractie 2 molari de minte in urma cu o luna
- 2Va rog un ajutor - durere ureche dupa extractie
Mai multe informații despre: durerea dupa extractie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: