Inlocuire rivotril cu carbamazepina

26-11-2016
celesti
Nu este medic/terapeut
celesti
Iau in prezent 4mg rivotril, am devenit dependenta, nu mai pot sa dorm si am nevoie sa cresc doza.Mi-a fost recomandat de psihiatru impreuna cu un antidepresiv, mi-a dat rapid dependenta si medicul mi-a recomandat sa scad cate o faramita din el, insa nu mai pot dormi deloc si psihiatru a zis ca nu stie alta metoda.Va rog frumos sa-mi spuneti daca pot inlocui total rivotrilul cu carbamazepina sau daca stiti cum pot inlocui cu altceva si sa dorm.Multumesc.
4 comentarii
0
26-11-2016, ora 15:27
Utilizator_179524
Nu este medic/terapeut
Utilizator_179524
E foarte bine ca medicul v-a sugerat sa scadeti Rivotrilul treptat,
asa e cel mai bine. Povestea cu dependenta de pastile de somn nu e
chiar asa, pt ca si eu am luat Rivotril de 0.5mg dupa care cate o
jumate de pastila de 2 mg dar am renuntat si
acum iau Anxiar o data pe saptamana cam asa si nu mai sunt dependent,
iau doar la nevoie. Cititi prospectul de la carbamazepina, are foarte multe reactii adverse.
0
26-11-2016, ora 19:34
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Cautati alt psihiatru pentru a doua parere si alt tratament, exista o multime de alte variante.
0
28-11-2016, ora 15:14
epona
Nu este medic/terapeut
epona
Eu le-am luat pe ambele.Si dormeam...Acum am taiat carbamazepina.
0
29-11-2016, ora 12:10
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Se poate inlocui Rivotrilul cu alta pastila de dormit, Imovane, Stilnox, Gerodorm, Sanval, Dormicum. Vorbiti cu medicul dv.
Carbamazepina e un stabilizator de dispozitie, nu un somnifer.
Incercati si Melatonina de 5 mg care e un medicament naturist.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul