Însărcinată sau nu ?

L.Am masturbat pe prietenul meu. Dupa aveam sperma pe mana si m-am sters cu servetele umede. Apoi am mers la toaleta si m.am s
spalat pe mana doar cu apa inainte sa ma sterg. Vreau sa stiu daca e posibil sa fi ajuns vreun spermatazoid in vagin cand m-am sters si sa risc sa fiu insarcinata?! Va rog.chiar am nevoie de un raspuns!!. Am citit pe unele site-uri ca este posibil, pe altele ca nu si nu stiu ce sa mai cred. Se poate sa fiu insarcinata sau nu?! Iau si anticonceptionale Yasmin numai ca am uitat o pastilă cu o zi înainte si am luat doua in ziua cu pricina. Pot fi însărcinată?
spalat pe mana doar cu apa inainte sa ma sterg. Vreau sa stiu daca e posibil sa fi ajuns vreun spermatazoid in vagin cand m-am sters si sa risc sa fiu insarcinata?! Va rog.chiar am nevoie de un raspuns!!. Am citit pe unele site-uri ca este posibil, pe altele ca nu si nu stiu ce sa mai cred. Se poate sa fiu insarcinata sau nu?! Iau si anticonceptionale Yasmin numai ca am uitat o pastilă cu o zi înainte si am luat doua in ziua cu pricina. Pot fi însărcinată?
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5oare e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 3nu prezervativ, nu ejaculare = sarcina?
- 5prezervativul s-a rupt de vreo 3 ori.. sunt insarcinata?
- 5sunt gravida?
- 2am ramas insarcinata in perioada pauzei la anticonceptionale?
- 8Fetele cu STERILET... HELP !
- 3insarcinata sau nu?
- 4se poate sa fi ramas insarcinata?
- 15sunt insarcinata?
- 72Pot ramane insarcinata daca sunt virgina?
- 6Sex cu vecina (maritata) de vizavi.. o fi ramas insarcinata?
- 0vreau sa stiu daca sunt insarcinata
- 0Sarcina sau intarzierea ciclului in urma efectuarii HSG si sonohisterosalpingografiei?
- 4A ramas insarcinata ?
- 2e posibil sa fie prietena mea gravida?
- 0Poate ramane insarcinata?
- 4pot ramane gravida?
- 2Primul act sexual.
- 2Sex în timpul menstruatiei
- 2Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: