Însărcinată sau nu ?
L.Am masturbat pe prietenul meu. Dupa aveam sperma pe mana si m-am sters cu servetele umede. Apoi am mers la toaleta si m.am s
spalat pe mana doar cu apa inainte sa ma sterg. Vreau sa stiu daca e posibil sa fi ajuns vreun spermatazoid in vagin cand m-am sters si sa risc sa fiu insarcinata?! Va rog.chiar am nevoie de un raspuns!!. Am citit pe unele site-uri ca este posibil, pe altele ca nu si nu stiu ce sa mai cred. Se poate sa fiu insarcinata sau nu?! Iau si anticonceptionale Yasmin numai ca am uitat o pastilă cu o zi înainte si am luat doua in ziua cu pricina. Pot fi însărcinată?
spalat pe mana doar cu apa inainte sa ma sterg. Vreau sa stiu daca e posibil sa fi ajuns vreun spermatazoid in vagin cand m-am sters si sa risc sa fiu insarcinata?! Va rog.chiar am nevoie de un raspuns!!. Am citit pe unele site-uri ca este posibil, pe altele ca nu si nu stiu ce sa mai cred. Se poate sa fiu insarcinata sau nu?! Iau si anticonceptionale Yasmin numai ca am uitat o pastilă cu o zi înainte si am luat doua in ziua cu pricina. Pot fi însărcinată?
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 118sexul neprotejat dupa menstruatie
- 68pot ramane insarcinata de la primul act sexual?
- 3pot fi insarcinata?
- 6Sunt gravida? va rog ajutati-ma
- 4Inarziere de 30 zile = sarcina?
- 3sunt sau nu insarcinata
- 12sarcina, ciclu menstrual neregulat
- 3Ajutor!! Posibila sarcina?
- 7Diane 35 si sarcina
- 10Mi-e frica... sarcina?
- 0Sa fie oare un semn ca sunt insarcinata?
- 17anticonceptionale, fumat, antibiotice
- 7posibila sarcina? va rog un raspuns cat mai rapid!!
- 0am uitat sa iau pilula timp de 24 de ore oare sunt gravida?
- 0Posibila sarcina?
- 0se poate sa fiu insarcinata?
- 6posibil sa ramana insarcinata daca doar am atins vaginul ? ci nu am bagat penisul ?
- 1Pot fi insarcinata?
- 3Sarcină de la masturbare? Ajutor
- 2Posibil sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: