Însărcinată sau nu ?
L.Am masturbat pe prietenul meu. Dupa aveam sperma pe mana si m-am sters cu servetele umede. Apoi am mers la toaleta si m.am s
spalat pe mana doar cu apa inainte sa ma sterg. Vreau sa stiu daca e posibil sa fi ajuns vreun spermatazoid in vagin cand m-am sters si sa risc sa fiu insarcinata?! Va rog.chiar am nevoie de un raspuns!!. Am citit pe unele site-uri ca este posibil, pe altele ca nu si nu stiu ce sa mai cred. Se poate sa fiu insarcinata sau nu?! Iau si anticonceptionale Yasmin numai ca am uitat o pastilă cu o zi înainte si am luat doua in ziua cu pricina. Pot fi însărcinată?
spalat pe mana doar cu apa inainte sa ma sterg. Vreau sa stiu daca e posibil sa fi ajuns vreun spermatazoid in vagin cand m-am sters si sa risc sa fiu insarcinata?! Va rog.chiar am nevoie de un raspuns!!. Am citit pe unele site-uri ca este posibil, pe altele ca nu si nu stiu ce sa mai cred. Se poate sa fiu insarcinata sau nu?! Iau si anticonceptionale Yasmin numai ca am uitat o pastilă cu o zi înainte si am luat doua in ziua cu pricina. Pot fi însărcinată?
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sunt? oare sunt gravida? ajutati-ma
- 2am ramas insarcinata in perioada pauzei la anticonceptionale?
- 3Confuzie... ar putea fi vorba de o sarcina?
- 8Dupa 7 luni cu logest, pot ramine insarcinata?
- 4pericol de sarcina
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 17oare sunt insarcinata?
- 1insarcinata sau nu?
- 1sunt gravida?
- 12Himen rupt sau nu ?
- 1Posibil sa fiu insarcinata?
- 4sex protejat dupa ejaculare.cat e riscul de mare?
- 2posibila sarcina?
- 0Sarcina?
- 0Oare sunt insarcinata?! Ajutooooor :(!!!
- 2posibila sarcina?
- 0exista posibilitatea sa fiu insarcinata ?
- 2Pot fi insarcinata?
- 1Menstruatie neregulata
- 1Fecundarea ovulului - risc sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: