e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte?

salt aum cateva zile mam "jucat" cu prietena mea care e virgina am introdus f putin penisul in vagin.si sunt speriat k e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte.ea era la cateva zile dupa menstruatia.va rog sa imi spuneti si mie ce sanse sunt sa ramana gravida???? ea este inca virgina !.va rog frumos suntem f speriati...mentionz k nu am ejaculat nici inate nici dupa.si azi la 4 zile dupa zice k are o secretie vaginala d culoare alba...app.park de vreo 2 zile manaca mai mult
4 comentarii

buna. stiu cum e sa fii super ingrijorat dar gandeste-te: nimeni nu poate sa stie dak ai dezvirginat-o sau nu. cea mai buna solutie e sa mergi cu ea la medic.

multzumesc dar io am intrebat de sarcina.va rog un raspuns k de cateva zile acuza ameteli dureri de burta si d cap se enerveaza imediat din orice nu conteaza cat de important e(astea la o saptamana dupa ce sa intamplat ce am zis mai sus).si mie frica k a ramas insarcinata desi nu prea cred era cam la 3-4 zile dupa ce ii trecuse menstruatia.va rog feumos o parere un raspuns al unui doctor orce!.

acum ia venit sarcina cu o saptamana mai devreme!.datimi si mie un sfat k nuj ce sa cred e sau nu.am auzit de menstruatie peste sarcina si sut f sperat astept rapunsu vostru multsumesc!..

menstruatia scuze dar am numai griji in cap si sunt speriat!:(

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3in cat timp se depisteaza sarcina?
- 2need help: sunt insarcinata?
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 2am facut tratament pt candidoza... sunt insarcina?
- 5sex in timpul menstruatiei.. sunt insarcinata?
- 2pot ramane insarcinata?
- 4pot ramane insarcinata sau nu. rsp urgent pls!
- 3sarcina la ciclu neregulat? urgent, va rog!!!
- 7urgent! posibila sarcina???
- 7semn de sarcina?
- 5se poate sa fiu insarcinata
- 2sunt insarcinata?
- 7Sunt insarcinata ?! Ce pot lua ca sa previn asta.!?
- 1Intrerupere anticonceptionale= sarcina? Sunt foarte nedumerita!
- 5As dori si eu parerea cuiva care stie. E sarcina sau nu?
- 0Sarcina sau dereglare a menstruatiei ?
- 1Sunt însărcinată???
- 1sunt gravida?
- 7Sarcina sau...?VA ROG!!!
- 6E posibil sa raman insarcinata dupa ce organele s-au atins??
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? lichidul preejaculator
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: