Insomnie dobandita de la frica vaccinului.
Bună ziua, ma confrunt din luna mai cu o insomnie dobandita de la frica vaccinului.
In septembrie am oprit mirzatenul de comun acord cu doctorul si dormeam.La scurt timp a aparut insomnia din nou.Acum dorm cu jumatate de mirzaten si gerodorm, somnul fiind fragmentat.Adorm la 23 ma trezesc la ora 3 apoi la 4.Am consultat mai multe pareri si mi se spune sa am rabdare ca somnul fiziologic revine greu.Alte simptome nu mai am, dar ma intristez cand vad ca persista insomnia.Sa incerc psihoterapia?Multumesc!
In septembrie am oprit mirzatenul de comun acord cu doctorul si dormeam.La scurt timp a aparut insomnia din nou.Acum dorm cu jumatate de mirzaten si gerodorm, somnul fiind fragmentat.Adorm la 23 ma trezesc la ora 3 apoi la 4.Am consultat mai multe pareri si mi se spune sa am rabdare ca somnul fiziologic revine greu.Alte simptome nu mai am, dar ma intristez cand vad ca persista insomnia.Sa incerc psihoterapia?Multumesc!
2 comentarii
Încearcă niște exerciții de relaxare înainte de culcare și nu mai viziona nimic la tv. și vezi cum te simți. Dacă starea se menține în continuare încearcă și psihoterapie.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Palpitatii, ameteli, insomnie si multe altele
- 10Investigatie EEG, oare suficient?
- 65Nu pot sa dorm noaptea
- 8Insomnie
- 4va rog ajutor... NU pot sa dorm!
- 0Gemoterapia şi insomnia
- 5Depresie, insomnie - recomandari, sfaturi
- 4Lipsa cronică de somn sporeşte riscurile cardiace şi de deces
- 1nu pot dormi noaptea
- 5Mamica disperata: insomnii, depresie
- 6De la ora 4 nu mai pot dormi