intarziere ciclului cu 3 luni!!! va rog un raspuns!
buna!am 21 de ani si ultima menstra am avut-o pe 26 decembrie, in luna ianuarie am urmat un tratament petru candida apoi am avut in aceiasi luna timp de 5 zile niste scurgeri maroni abundente...a fost la ginecolog si a zis ca nu e vb de o sarcina si sa astept...cat sa mai astept?ca nu stiu ce sa mai fac?va rog sa ma ajutati cu un sfat ceva! cu stima
4 comentarii
aveti incredere in acel medic? suntem in martie, trebuia sa se regleze si chiar daca era vb de sangerari maronii banuiesc ca trebuiau sa apara la aproximativ aceiasi data lunar. urgent la un control eventual teste de sarcina individual, asigurativa! se poate adm un tratament pt provocarea menstuatiei, vedeti ce se poate face la medic, un cabinet individual daca nu la spital.
farm.caty multumesc!mi-am facut teste de sarcina si au iesit negativ...acum am luat Utrogestan-prescris de dr ginecolog-timp de 3 zile cate 3 pastile odata...-sper sa imi vina menstra!...
spune-mi daca ti-a venit... si eu ma confrunt cu aceeasi problema si nu sunt insarcinata nici eu... astept raspuns si sanatate !!!
salut..a.m luat utrogestan si m-am simtit foarte rau..lesinam in fiecare zi...recomandat de ginecolog!!!imi crestea tensiunea si vedeam negru in fata ochilor plus ca am luat vreo 4 zile si ma umflasem vreo 4 kg...nu era chiar amuzant...le-am lasat...si mi-am schimbat ginecologul:(cred ca depinde de organism...mie oarecum mi s-a reglat..am la 35 zile da mai bine mai rar:))
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Intarzierea menstruatiei, pilula luata tarziu
- 4prezevativ rupt, menstruatie intarziata... e insarcinata?
- 6am o intarziere a menstruatiei de 15 zile. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative
- 5intarziere ciclu menstrual
- 3intarziere menstruatie..un raspuns va rog frumos urgent..
- 5Menstruatie intarziata 4 saptamani!
- 1Intarziere menstruatie aproape 2 luni
- 3Sex protejat, intarziere menstruatie
- 044 de ani.. Intarziere menstruație, teste negative!
- 0Sunt insarcinata sau doar stres?
- 2Intarziere menstruatie
- 1Întârziere menstruație
- 0Menstruatie întârziată
- 1Menstruatie intarziata 2 luni
- 0Întârziere ciclu
- 0Menstruatie
- 1Întârziere menstruație, dar totuși test negativ
- 2Bună seara, menstruația mă ține de o săptămâna și jumătate
- 4Sunt sanse sa fiu gravida?
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual