intarziere menstruatie va rog raspundeti
Buna ziua am aproape 18 ani ssi nam o menstruatie regulata am trei saptamani de cand imi intarzie nu cred ca ar fii vorba de o sarcina pentru ca am facut doua teste si ambele au iesit negative mentionez ca in luna decembrie nu am avut CM in luna ianuarie am avut CM pe data de 7 si acum nu isi face aparitia nustiu ce sa fac sunt ingrijorata puteti sa-mi dati un sfat sa-mi recomandati ceva la doctor as merge dar acum nu pot din cauza problemelor financiare.va rog ajutatima
3 comentarii
Pentru a merge la doctor nu ai nevoie decat de trimitere de la medicul de familie. E nevoie sa faci niste analize specifice pentru a vedea din ce cauza ciclul menstrual este neregulat. Altfel nimeni nu poate spune daca este vorba despre o sarcina sau nu. In cazul unui ciclul menstrual neregulat va fi cu atat mai dificil sa-ti dai seama de existenta unei sarcini si vei da in continuare bani pe teste...
Draga mea,
Am trecut printr-o experienţă asemănătoare însă la mine a fost o întârziere de 2 luni din cauza stresului. Am făcut ca şi tine 2 teste de sarcina care au ieşit negative. Îţi recomand totuşi, pentru liniştea ta, sa mai faci unul dimineaţa.
Am trecut printr-o experienţă asemănătoare însă la mine a fost o întârziere de 2 luni din cauza stresului. Am făcut ca şi tine 2 teste de sarcina care au ieşit negative. Îţi recomand totuşi, pentru liniştea ta, sa mai faci unul dimineaţa.
E posibil sa ai chist/ chisturi pe ovar; multe adolescente au, din cauza lor poti avea dereglari menstruale ; se poate trata..o ecografie pelvina sa faci; nu te alarma, nu esti insarcinata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4poti fi insarcinata dar sa nu ai niciun simptom?
- 4Scurgeri si probleme cu menstruatia
- 4Probleme in menstruatie... intarzie din cauza stresului?
- 1Menstra intarziata
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 1Intarziere menstruatie
- 9Menstruatie intarziata
- 1Intarziere (piscina) ajutor! va rog!!!!
- 1Menstruatie intarziata
- 1Intarziere menstruatie
- 2Ajutor! Intarziere? Sarcina ? Sau boala?
- 0Renuntare anticonceptionale, intarziere menstruatie
- 2Ajutati-ma!!! ESTE URGENT De cateva zile imi intarzie menstruatia
- 4Pot fi insarcinata?
- 1Intarzierea menstruatiei 10 zile
- 2Întârziere menstruație
- 15Pot fi însărcinată? teste de sarcina „home-made”
- 1Menstruatie intarziata.
- 1Este insarcinata?!!
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: