intarziere menstruatie va rog raspundeti
Buna ziua am aproape 18 ani ssi nam o menstruatie regulata am trei saptamani de cand imi intarzie nu cred ca ar fii vorba de o sarcina pentru ca am facut doua teste si ambele au iesit negative mentionez ca in luna decembrie nu am avut CM in luna ianuarie am avut CM pe data de 7 si acum nu isi face aparitia nustiu ce sa fac sunt ingrijorata puteti sa-mi dati un sfat sa-mi recomandati ceva la doctor as merge dar acum nu pot din cauza problemelor financiare.va rog ajutatima
3 comentarii
Pentru a merge la doctor nu ai nevoie decat de trimitere de la medicul de familie. E nevoie sa faci niste analize specifice pentru a vedea din ce cauza ciclul menstrual este neregulat. Altfel nimeni nu poate spune daca este vorba despre o sarcina sau nu. In cazul unui ciclul menstrual neregulat va fi cu atat mai dificil sa-ti dai seama de existenta unei sarcini si vei da in continuare bani pe teste...
Draga mea,
Am trecut printr-o experienţă asemănătoare însă la mine a fost o întârziere de 2 luni din cauza stresului. Am făcut ca şi tine 2 teste de sarcina care au ieşit negative. Îţi recomand totuşi, pentru liniştea ta, sa mai faci unul dimineaţa.
Am trecut printr-o experienţă asemănătoare însă la mine a fost o întârziere de 2 luni din cauza stresului. Am făcut ca şi tine 2 teste de sarcina care au ieşit negative. Îţi recomand totuşi, pentru liniştea ta, sa mai faci unul dimineaţa.
E posibil sa ai chist/ chisturi pe ovar; multe adolescente au, din cauza lor poti avea dereglari menstruale ; se poate trata..o ecografie pelvina sa faci; nu te alarma, nu esti insarcinata.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Pot sa iau pilule ca sa imi intarziu ciclul?
- 3prietenei mele nu i-a venit pe ciclul de doua saptamani...
- 5tratament cistita virala... intarzierea menstrei
- 5de ce nu-mi vine menstruatia?
- 3mi-a intarziat mentruatia 2 saptamani
- 7Sunt insarcinata? urgent!
- 0Intarzierea menstruatiei
- 1Intarzierea ciclului menstrual si mancarime
- 10extractia dentara are legatura cu intarzierea menstruatiei?
- 7deja in ziua 35 si menstruatia ezita sa apara
- 2E posibil să nu imi vină menstruația pentru ca am luat progesteron?
- 2Sex neprotejat
- 1Menstruatie intarziata
- 5E urgeeentt va rog!! Nu i vine menstruatia de 2 zile
- 4Lipsa menstruatiei
- 0Menstruație întârziată, teste negative ! Un sfat, va rog !
- 0Sunt gravida?
- 0Posibil sarcina
- 6Menstra indecisa și sperietura legata de sarcina
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: