intarziere menstruatie va rog raspundeti

28-02-2016
Iriina ana
Nu este medic/terapeut
Iriina ana
Buna ziua am aproape 18 ani ssi nam o menstruatie regulata am trei saptamani de cand imi intarzie nu cred ca ar fii vorba de o sarcina pentru ca am facut doua teste si ambele au iesit negative mentionez ca in luna decembrie nu am avut CM in luna ianuarie am avut CM pe data de 7 si acum nu isi face aparitia nustiu ce sa fac sunt ingrijorata puteti sa-mi dati un sfat sa-mi recomandati ceva la doctor as merge dar acum nu pot din cauza problemelor financiare.va rog ajutatima
3 comentarii
0
28-02-2016, ora 11:09
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Pentru a merge la doctor nu ai nevoie decat de trimitere de la medicul de familie. E nevoie sa faci niste analize specifice pentru a vedea din ce cauza ciclul menstrual este neregulat. Altfel nimeni nu poate spune daca este vorba despre o sarcina sau nu. In cazul unui ciclul menstrual neregulat va fi cu atat mai dificil sa-ti dai seama de existenta unei sarcini si vei da in continuare bani pe teste...
0
28-02-2016, ora 21:29
Allexa29
Nu este medic/terapeut
Allexa29
Draga mea,

Am trecut printr-o experienţă asemănătoare însă la mine a fost o întârziere de 2 luni din cauza stresului. Am făcut ca şi tine 2 teste de sarcina care au ieşit negative. Îţi recomand totuşi, pentru liniştea ta, sa mai faci unul dimineaţa.
0
01-03-2016, ora 19:14
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
E posibil sa ai chist/ chisturi pe ovar; multe adolescente au, din cauza lor poti avea dereglari menstruale ; se poate trata..o ecografie pelvina sa faci; nu te alarma, nu esti insarcinata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: