INTEPATURI
Buna ziua,
Am si eu o intrebare.
Am momente cand simt intepaturi din interior spre exterior in acelasi timp dar durerea o simt la iesire, aceste intepaturi le simt in sfarcul sanului drept si in doua degete ale maini drepte..Incep brusc, de multe ori sunt foarte dureroase si dureaza cam doua trei intepaturi, de durere simt nevoia sa strang pumnul. Am motive de ingrijorare sau este ceva trecator? Ce medicamente ar trebui sa iau? Se poate agrava? In ce fel?.MULTUMESC
Am si eu o intrebare.
Am momente cand simt intepaturi din interior spre exterior in acelasi timp dar durerea o simt la iesire, aceste intepaturi le simt in sfarcul sanului drept si in doua degete ale maini drepte..Incep brusc, de multe ori sunt foarte dureroase si dureaza cam doua trei intepaturi, de durere simt nevoia sa strang pumnul. Am motive de ingrijorare sau este ceva trecator? Ce medicamente ar trebui sa iau? Se poate agrava? In ce fel?.MULTUMESC
1 comentarii
Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi dar daca intepaturile se mentin cred ca ar trebui sa mergi la medicul de familie.Multa sanatate
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi