Interpretare EEG ( Testare aparat personal + sofware custom-made )

22-12-2020
dan Ionescu00
Nu este medic/terapeut
dan Ionescu00
Buna ziua, intrebarea mea este una mai neobisnuita. Am un dispozitiv cu 12 electrozi, comercializat ca E-band Muse 2. Produsul nu se mai gaseste in Romania si era comercializat sub forma de aparat "relaxare" cu conexiune pe telefon. Functia lui oficiala este foarte limitata pe platforma Android, dar potentialul este mai mare. Eu am schimbat niste componente si l-am legat la un PC. Impreuna cu cineva am lucrat la un soft pentru a crea un produs software de uz casnic user-friendly pentru EEG.

Functii : Raw EEG voltaj / Valori lineare in decibeli / valori lobul stang, drept / procentaj relativ a undelor gamma, alpha, beta, delta, theta !
Neuro-Feedback in timp real, inregistrare rezultat format.txt in cadrul programului pe graph, playback in timp real a unei inregistrari EEG, grafuri aditionale pentru comparari si statistici.

*Nu sunt medic, sunt programator / administrator retea. Aveam nevoie de un medic neurolog, preferabil fara a plati numerar pentru o interpretare a unor valori de pe dispozitiv.

Din pacate nu pot sa atasez imagini in acest forum !

Puteti sa ma contactati pe mail la adresa : dan_ionescu00@yahoo.com

Multumesc, cu stima Dan Ionescu !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns