Intrebare conizatie apoi pastila de a doua zi!
![Deea0](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua!
In noiembrie 2016 am avut o conizatie, nu am avut relatii intime pana in 18 februarie, am luat pastila de a doua zi postinor conform indicatiilor. ( Prima la 2 ore iar a doua pastila la 14 ore). Trebuia sa imi vina mensturatia prin 28 februarie, este 5 martie si inca nimic. Precizez ca nu am avut nici un efect advers, nici o sangerare nimic. Are de-a face conizatia sau si din cauza anticonceptionalelor ca le-am intrerupt din ianuarie. Sa mai astept? Sa fac un test de sarcina?
In noiembrie 2016 am avut o conizatie, nu am avut relatii intime pana in 18 februarie, am luat pastila de a doua zi postinor conform indicatiilor. ( Prima la 2 ore iar a doua pastila la 14 ore). Trebuia sa imi vina mensturatia prin 28 februarie, este 5 martie si inca nimic. Precizez ca nu am avut nici un efect advers, nici o sangerare nimic. Are de-a face conizatia sau si din cauza anticonceptionalelor ca le-am intrerupt din ianuarie. Sa mai astept? Sa fac un test de sarcina?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pilula de a 2 zi
- 3e cazul sa iau pilula de a doua zi?
- 0Pastila de a doua zi!
- 8pot lua postinor dak am luat luna trecuta
- 4Escapelle si efectele sale (negative)
- 3Pilula de a doua zi (Postinor 2)
- 0Efectul pastilei de a doua zi si antibioticele
- 1Secretii dupa pilula de a doua zi inexplicabile
- 0Postinor- efecte
- 0E posibila sarcina cu postinor ?
- 2Pilula Escapelle
- 2Efecte pe termen lung ale pastilei De a doua zi
- 0Prietena mea prezinta sangerari la 5 zile dupa ce a luat Postinor2.
- 1Postinor
- 1Va rog ajutați-mă urgent !! nu știu ce sa cred dacă am rămas însărcinată sau nu..
- 0Care este tatal copilului?
- 0Sunt insarcinata?Am nevoie de un sfat rapid
- 0Sunt sanse sa fiu insarcinata cu toate ca am luat pastila de a doua zi??
- 0Sa iau pastila?
- 0Escapelle - sîngerare
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: