Pot sa raman gravida?

Am facut sex neprotejat alaltaieri pentru prima data dar a durat foarte putin deoarece a inceput sa mi curga sange si ne am oprit, plus ca nu a ejaculat in mine. A doua zi in decurs de 24 de ore am luat Escapelle dar pana acum nu am nicio sangerare sau reactie adversa. Ciclul trebuie sa mi vina pe 2, peste 3 zile. E posibil sa raman cumva gravida daca nu si a dat drumu si am luat si pastila? Am nevoie de un sfat, sunt foarte speriata
1 comentarii

Probabilitatea unei sarcini este neglijabila dar se poate deregla menstra.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pilula de a doua zi
- 3cat timp are efect pilula de a doua zi?
- 3ovule pharmatex + prezervativ
- 3am motive sa fiu speriata?
- 7pastila de a doua zi
- 3pilula de a 2-a zi?
- 0Eficienta pastilei de a doua zi.
- 2Escapelle a avut efect?
- 3O posibila sarcina? Sau o dereglare?
- 2Pilula de a doua zi- reacții adverse
- 1Pastila de a doua zi
- 1Pot să fiu însărcinată?
- 1Ginecolog
- 6Pastila de a doua zi, la ovulatie!
- 0Anticonceptionale si pilula de a doua zi
- 4Sarcina ? Ajutor
- 0Escapelle scurgeri
- 0Am nevoie de ajutor! Pastila de a doua zi - mai pot lua una dupa 2 luni?
- 1Am citit ca o data ce iti vine menstruatia nu poti fi insarcinta caci ovulul este eliminat
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi