Intrebare despre agitare.
Buna seara !
Am si eu o problema in legatura cu mine, cu corpul meu ! Ce se intampla ? :
- De la un timp incep sa fiu foarte agitat, sa imi imaginez lucruri care nu exista langa mine, daca eu citesc ceva despre o boala etc. devin agitat total, la acel lucru imi sta gandul ceva timp !
Va rog sa ma ajutati, am varsta de 14-15 ani si doresc sa stiu de ce tot ma agit, tot imi pun gandurile la lucrurile inutile exemplu :
Intr-o seara am avut 'o senzatie de febra', corpul meu nu ardea dar eu simteam cum febra in intra in corp, corpul meu fiind rece.
Am cautat pe forumul dumneavoastra, simtome febra etc. iar dupa ce am citit eram "Lat", o stare de agitare a patruns in corpul meu, m-am calmat dupa cateva ore.. Dar nu stiu ce sa fac sa nu mai am aceasta problema.
Daca puteti sa ma ajutati, as ramane recunoscator !
Multumesc frumos.
Am si eu o problema in legatura cu mine, cu corpul meu ! Ce se intampla ? :
- De la un timp incep sa fiu foarte agitat, sa imi imaginez lucruri care nu exista langa mine, daca eu citesc ceva despre o boala etc. devin agitat total, la acel lucru imi sta gandul ceva timp !
Va rog sa ma ajutati, am varsta de 14-15 ani si doresc sa stiu de ce tot ma agit, tot imi pun gandurile la lucrurile inutile exemplu :
Intr-o seara am avut 'o senzatie de febra', corpul meu nu ardea dar eu simteam cum febra in intra in corp, corpul meu fiind rece.
Am cautat pe forumul dumneavoastra, simtome febra etc. iar dupa ce am citit eram "Lat", o stare de agitare a patruns in corpul meu, m-am calmat dupa cateva ore.. Dar nu stiu ce sa fac sa nu mai am aceasta problema.
Daca puteti sa ma ajutati, as ramane recunoscator !
Multumesc frumos.
2 comentarii
Buna seara, inceteaza sa mai citesti astfel de lucruri caci nu vei face decat sa alimentezi starile pe care le ai. Curata-ti mintea si ocup-o cu lucruri frumoase.
Sunt Sarbatorile de iarna: iesi, plimba-te, viziteaza Targurile deschise, mergi la spectacole, in parcuri, admira luminile de Craciun, bucura-te si relaxeaza-te.
Incearca sa faci miscare si sa te concentrezi pe partea placuta si frumoasa a vietii.
Sunt Sarbatorile de iarna: iesi, plimba-te, viziteaza Targurile deschise, mergi la spectacole, in parcuri, admira luminile de Craciun, bucura-te si relaxeaza-te.
Incearca sa faci miscare si sa te concentrezi pe partea placuta si frumoasa a vietii.
Multumesc domnule Psiholog Pescaru Valentin, am sa tin cont de raspunsul dumneavoastra !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Problema nerezolvata...daca diagnosticul de tulburare astenodistimica nu exista...atunci ce ar putea
- 15copil agitat
- 8ameteli la cap, dureri de cap, stari de agitatie
- 6Tensiune oscilanta
- 12Sa fie anxietate???
- 8daca e cazul sa merg la neurolog sau altundeva
- 11agitatie
- 4stari de agitatie
- 5tiroidita cronica autoimuna - nu exista tratament pentru o astfel de boala?
- 3Tahicardie, febra si agitatie
- 9agitatie bebelush 2 luni
- 1Paranoia ?
- 7simptome la care nu gasesc explicatii!
- 7bebe de 3 luni agitat
- 10Stare generala proasta inexplicabila
- 13Atac de panica?
- 6spasme musculare involuntare+agitatie+puls accelerat...
- 1Stare de agitatie
- 5Fetita 4 ani și 8 luni agitata
- 11Agitație dimineața si stare anxioasa in timpul zilei
Mai multe informații despre: Agitatia